Kruiwagen was bij bol.com gekocht.2 kleine onderdelen stuk.na mail nr jullie correcte prijsofferte gekregen en nadien snel afgehandeld.dank daarvoor.mvg leander 0476434659
Ben met mijn aankoop niet tevreden Via e-mail en telefonisch heel moeilijk bereikbaar en late antwoord op mijn mail Heb auto hefbrug besteld die hebben niks laten weten van levering plots stond vra... Ver mais
bestelde 2 bandzagen voor mijn bandzaagmachine . Helaas zijn de zagen niet recht aan elkaar gelast en telkens als de las op het werkstuk komt springt de arm van de machine omhoog . Heb vandaag een... Ver mais
Torros is een webshop voor professionals en semi-professionals, gespecialiseerd in de aankoop van al jouw gereedschappen, productie-, bouwplaats- en werkplaatsinrichting als ook werktuigmachines voor metaalbewerking, plaatwerk of hout. Torros.nl maakt deel uit van een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op deze markt. We beschikken over een breed assortiment, dat voortdurend evolueert en voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende professionele en enthousiaste doe-het-zelvers. De productkeuze, de kwaliteit van de site, de klantenservice en dienst na verkoop behoren tot onze sterke punten! Onze teams staan tot jouw beschikking om je de beste oplossingen te bieden.
Patrick Wagnonlaan 7, 7700, Moeskroen, Bélgica
Respondeu a 72% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling, goed verpakt en correct afgeleverd, topwerk.

Resposta da Torros
Correcte afhandeling en opvolging, pomp nog niet kunnen testen

Resposta da Torros
Ik had een klepelmaaier besteld en direct betaald. Na 4 werkdagen kwamen ze er bij Torros achter dat er geen voorraad was. Ik kreeg de keuze om ofwel geld terug ofwel 4 maanden wachten. Ik heb de klepelmaaier eigenlijk onmiddellijk nodig dus om geld terug verzocht. Wat wel heel goed was, was dat ik mijn geld wel snel weer op mijn rekening had.
Mijn boze tweede mail was achteraf onterecht. Het telefoongesprek daarna was van twee kanten niet professioneel.

Resposta da Torros
Goede en snelle levering.
En de machine doet het heel goed!

Resposta da Torros
"Ik werd snel geholpen en kon mijn bestelling binnen één dag ophalen; een uitstekende service!"

Resposta da Torros
Waardeloze firma, dozen schuiven en spam versturen zijn daar zijn ze enorm druk mee.
Gewoon reageren op een mail is toch echt te veel moeite.

Resposta da Torros
Perfect wat ik besteld heb. Prijs kwaliteit top.

Resposta da Torros
Torros heeft een zeer goede klepelmaaier geleverd voor een kleine trekker. De bestelling ging er goed en de juiste olie werd aangeraden om er bij te kopen. Netjes. Ook is er telefonische ondersteuning, wat uniek is tegenwoordig. Erg blij mee. De levertijden kunnen echter lang zijn, producten komen vermoedelijk uit China(net als vele andere machines voor deze kleine trekkers tegenwoordig). Hou hier rekening mee of bel eerst even. Wij hadden de pech dat de bezorging op het verkeerde adres werd gedaan door de losers van DHL. Dit gebeurd regelmatig, maar is niet de schuld van Torros.nl natuurlijk. Al met al hou ik de site goed in de gaten voor een mogelijke volgende bestelling. Prijs kwaliteit is zeer goed en ook kun je als bedrijf bestellen zonder BTW. Wat erg servicegericht is.

Resposta da Torros
Mijn bestelling was snel geleverd en de elektrische kruiwagen was makkelijk te assembleren.
Inmiddels al 10 kuub puin/grond mee vervoerd en hij doet het nog fantastisch.

Resposta da Torros
Blij en entousiast: eindelijk een electrische kruiwagen die mij zou helpen bij de mestafvoer van mijn 2 paarden. Helaas na een klein jaar gebruik te hebben gemaakt van de aangekochte electrische kruiwagen, komt de rode bak los van het onderstel. Afgebroken. Volgens Torros.nl gebruikschade. Helaas bleef het daarbij en er werd niet meegedacht naar een oplossing. Heel jammer :-( Ik ken meer mensen waarbij dit gebeurd is, al na een maand, dus ik mag van geluk spreken denk ik dat het pas na een klein jaar gebeurd. Zij kregen een nieuwe rode bak. Dat is ook het enige wat ik vraag: een nieuwe rode bak die ik weer op het onderstel kan monteren. Want eerlijk is eerlijk: ik kan niet meer zonder! Hij rijdt als een tierelier!

Slechte service.
Na een paar maanden een gebrek aan de bak van de elektrische kruiwagen.
Begrijp best dat je als bedrijf zegt, het komt door het gebruik, maar na 2 maanden? Nieuwe kruiwagen is heus niet nodig, maar een nieuwe bak met goed bevestigingsmateriaal is toch wel service?
Uitermate slecht en eenrichtingsverkeer in hun communicatie.
Koop hier niets, u bent gewaarschuwd
12-03-2026
Blijkbaar gaat communicatie nu sneller dan via mail, want nu toch al reactie.
Echter Torros.... wij hebben uit ons zelf het voorstel gedaan dat we heus geen nieuwe kruiwagen willen, maar of u wilde overwegen of u dan niet een rode bak kon toezenden onder garantie naar het bij u bekende adres.
Sindsdien hebben wij van Didier, uw medewerker niets meer vernomen.
Dus uw reactie is totaal niet correct en laat alleen maar zien dat u uw straatje schoon veegt en absoluut geen verantwoording neemt.

Resposta da Torros
Reageren niet op meerdere mails met vragen over het artikel wat ik gekocht heb. Of toch...? na 2 maanden wordt mijn review verwijderd, want...
Dit is mijn originele review:
" Of de afbeeldingen en beschrijving hiervan kloppen niet, of ik heb het verkeerde ontvangen. We zullen het nooit weten want Torros verwaardigd zich niet te reageren op mails."
" Hallo Marco, wanneer u een recensie indient, raden wij u aan uw aankoopervaring aan te geven om zo informatie met toegevoegde waarde aan internetgebruikers te verstrekken en verkopers verbeteringsmogelijkheden te tonen. Beschrijf de positieve en negatieve punten die u bent tegengekomen op een constructieve manier."
Update 19-3-2026
Man man man! Ik mocht geen review schrijven zonder bestelnummer 20304528 schrijven. Maar het is mij volkomen duidelijk dat ik nooit meer iets bij jullie ga bestellen !
Na het eerste mailtje een telefoontje had zo enorm veel frustratie gescheeld, maar nu zijn we "in contact" via een review site, waar jullie voornamelijk bezig zijn met ontkennen dat ik een bestelling heb geplaatst. Tip: ga met je klanten in gesprek als ze een mail (of 4 sturen). Succes!

Resposta da Torros
De profiel wals opzich is perfect
Maar met zwengelen duurt te lang Zet er zelf een aandrijf motor op dan is het goed .
Het is een degelijk apparaat!

Resposta da Torros
Goede service,'s morgens besteld,'s namiddag zelf afgehaald in Moskroen.

Resposta da Torros
Ben met mijn aankoop niet tevreden
Heb auto hefbrug besteld die hebben niks laten weten van levering plots stond vrachtwagen hier. Plan was niet heel duidelijk voor montage elektrische aansluiting was onjuist voorgemonteerd moest nog elektriker laten komen voor recht te zetten ik raad het niet aan .

Resposta da Torros
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.