Super god service, kommer til aftalte tid, flot arbejde og tæppet stod som nyt igen efter rens. Prisen aftalt på forhånd, incl. alt, det var så fint. Kan varmt anbefale dette firma, ville ønske at d... Ver mais
A empresa respondeu
Kom til tiden som aftalt, og responderet hurtigt på booking. Super høflig og flot professionelt udført arbejde. Kan varmt anbefale dette firma, det er ikke sidste gang vi bruger dem .
A empresa respondeu
Hej Brian. Har nu flere gange benyttet Totalrens og hver eneste gang en fantastisk og meget professionel oplevelse. Du er virkelig dygtig til din profession og laver et stykke 1. klasses arbe... Ver mais
A empresa respondeu
Hos os finder du stabile og kompetente medarbejdere, der leverer professionel rengøring af dine møbler. Vi holder til på sjælland, men besøger gerne sønderjylland, Esbjerg, billund, fredericia, og helt op ved grænsen til Tyskland, hele syddanmark, mod et kørselstillæg. Vi bruger de bedste kvalitets rengøringsmidler, og maskiner der er på marked! Det vigtigste for os, er at kunden er 100% tilfreds. Derfor ingen hurtig rens af dit møbel! Det tager den tid det tager. Vi er tilfreds når du er. Vi bestræber os på at være de bedste på marked inde for rensning af stofmøbler. Med fokus på kvalitet, services og miljøet. Alle vores produkter er biologisk nedbrydeligt, miljø og allergivenlig. Vi har specialiseret os i rengøring af tæpper, Madrasser, bilsæder, stofstole og sofaer. Ja alle slags stofmøbler kan vi klare! En rensning af sofa eller dit stofmøbel vil fjerne pletter og skjolder samt mørke fedtede områder på møblet. en møbelrens fjerner dårlig lugt og frisker farverne op. Den neutraliser bakterier, husstøvmider, pollen og dyre & menneskeskæld. Hos totalrens får dit møbel nyt liv, som den gang du var glad for det! Vi elsker at rense møbler, fordi vi elsker at se forvaltningen. For ikke at snakke begejstringen hos de kunder vi besøger! Service, kvalitet og fleksibilitet er nogle af totalrens kerneværdier.
Lundebjerggårdsvej 42, 2740, Skovlunde, Dinamarca
Prisen aftalt på forhånd, incl. alt, det var så fint.
Kan varmt anbefale dette firma, ville ønske at der var flere som dette.

Super hurtig og effektiv. Godt resultat. Meget tilfreds👏🏼

Resposta da Totalrens
Kom til tiden som aftalt, og responderet hurtigt på booking.
Super høflig og flot professionelt udført arbejde.
Kan varmt anbefale dette firma, det er ikke sidste gang vi bruger dem .

Resposta da Totalrens
God pris, professionelt udført arbejde, og god serviceminded virksomhed. Alt i alt en 5 stjernet oplevelse og bestemt ikke sidste gang vi benytter dette firma.

Resposta da Totalrens
Vi fik renset to sofaer - de fremstår nu fine og friske, - vi er super tilfredse!

Resposta da Totalrens
Brian som var forbi var sød og rar. Kom til aftalte tid og det resultat han efterlader er helt perfekt. Min sofa er blevet god som ny

Resposta da Totalrens
Brian det er helt utroligt hvad du kan udrette med din viden og dine produkter. To meget grimme sofaer, til to nye. TAK
KAN KUN ANBEFALE TOTALRENS.DK FOR GOD SERVICE OG GODE PRISER.
BENT
LEJRE

Resposta da Totalrens
En god investering i hjemmet...
Når man ser på resultatet, så var det vist på høje tid vi fik fat på Brian fra Totalrens, han kom, han så og han tog skidtet med. Det var en fornøjelse at have ham på besøg og vi kan klart anbefale ham, han laver et fantastisk arbejde. Vi venter nok ikke flere år før succesen gentages.

Resposta da Totalrens
Opfølgning fra Totalrens helt fantastisk - en lille detalje er blevet fikset indenfor 24 timer og min sofa står super flot. Tak Brian - i får 5 stjerner !

Resposta da Totalrens
Meget tæt på 4 stjerner , men ikke mulighed for at give en halv . Hurtig respons på booking og kom som aftalt , sofa trængte bestemt til rens og arbejdet blev udført super flot og man kan bestemt se et flot resultat , bedre end forventet på sidde fladerne . Men siderne af sofa var åbenbart ikke inkluderet og blev ikke renset og nogle hjørner kunne bestemt også godt have fået lidt mere opmærksomhed. Jeg vil stadig anbefale og ringe dem næste gang - men lige afstemme hele pakken først

Resposta da Totalrens
Rigtig god og suve”ren” 😉 service. Vi har brugt Totalrens i snart 5 år og vi anbefaler altid til venner og bekendte.
6 stjerner herfra!
Bh
Alex

Resposta da Totalrens
Brian fra Total rens har gjort et godt stykke arbejde med at rense vores sofa.

- Punktlig.
- Informativ.
- Grundig.
- Fornuftig pris.
Min meget plettede sofa kom under kærlig behandling. Jeg er super
tilfreds med resultatet! Det er næsten som at få en ny 🤩

Resposta da Totalrens
Ankom til tiden, gik hurtigt i gang, venlige og omhyggelige, vores sofaer var flotte efter rensningen. Kan kun anbefale dette firma.

Resposta da Totalrens
Vi havde en sindssyg god oplevelse, Brian i telefonen skaffede os en sød og venlig mand hurtigt, efter vi havde en rigtig ærgerlig oplevelse med et andet firma. Han kom ud og reddede vores sofa, og den er perfekt nu efter Kasper gjorde sin ting, kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Totalrens
Længe siden jeg har oplevet så professionel og fantastisk service som den Brian giver. Jeg har et stort hvidt gulvtæppe, som jeg har været så uheldig at tabe en stor proteinshake på. Jeg ringede til Brian som samme dag fandt tid til at kigge på det. Jeg havde aldrig regnet med at det tæppe ville blive sig selv igen, men det er nu hvidere end nogensinde før. Tusind tak for den venlige, fleksible og professionelle oplevelse.

Resposta da Totalrens
Vi havde besøg af Brian, som skulle rense vores sofa og vores fire stof stole som vi havde købt på marketplace. Det var købt meget billigt så de var ret beskidte, men takket være Brian så har vi nu en sofa og fire stole som ligner at de er købt fra ny.
Brian er virkelig god til hans arbejde og han har styr på det, han fortalte os om den sammensætning af tre sæber som han selv har lavet. Vi fik en flaske af sæben og det virker fantastisk på alt der er beskidt.
Fantastik stykke arbejde

Resposta da Totalrens
Ud over gennemsigtig tilbud, god kommunikation har vores sofa der var dømt til døden har fået nyt liv 👌 Vi ses når den skal have en omgang til 😊

Resposta da Totalrens
Tak for umanerlig god service til Brian og Kasper, da jeg havde købt en smuk, men desværre røg-lugtende 20 år gammel designersofa på DBA og fået den leveret midt i stuen, hvor den stod og lugtede af askebæger. For det første rykkede de med kort varsel ud en lørdag for at redde mig fra mit ildelugtende køb. For det andet tilbød de at rense min snart tidligere sofa, der sku' sælges, til en god pris, nu vi var i gang. Og for det tredje kom de retur og gav den nye sofa en omgang til, da jeg efter endt tørretid opdagede, at der stadig var lidt at fjerne - dagen efter henvendelse og helt uden beregning. Så kan selvfølgelig kun anbefale Totalrens varmt! (og kan også anbefale, at spørge sælgere på DBA, som der har været røget i sofaen, inden man køber - og hvis ja, så book Totalrens med det samme ... alt dårlig lugt er væk).

Resposta da Totalrens
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.