Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service, kommer til aftalte tid, flot arbejde og tæppet stod som nyt igen efter rens. Prisen aftalt på forhånd, incl. alt, det var så fint. Kan varmt anbefale dette firma, ville ønske at d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom til tiden som aftalt, og responderet hurtigt på booking. Super høflig og flot professionelt udført arbejde. Kan varmt anbefale dette firma, det er ikke sidste gang vi bruger dem .

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Brian. Har nu flere gange benyttet Totalrens og hver eneste gang en fantastisk og meget professionel oplevelse. Du er virkelig dygtig til din profession og laver et stykke 1. klasses arbe... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Serviço de limpeza de estofos
  2. Serviço de limpeza completa de automóveis
  3. Serviço de limpeza de tapetes

Escrito pela empresa

Hos os finder du stabile og kompetente medarbejdere, der leverer professionel rengøring af dine møbler. Vi holder til på sjælland, men besøger gerne sønderjylland, Esbjerg, billund, fredericia, og helt op ved grænsen til Tyskland, hele syddanmark, mod et kørselstillæg. Vi bruger de bedste kvalitets rengøringsmidler, og maskiner der er på marked! Det vigtigste for os, er at kunden er 100% tilfreds. Derfor ingen hurtig rens af dit møbel! Det tager den tid det tager. Vi er tilfreds når du er. Vi bestræber os på at være de bedste på marked inde for rensning af stofmøbler. Med fokus på kvalitet, services og miljøet. Alle vores produkter er biologisk nedbrydeligt, miljø og allergivenlig. Vi har specialiseret os i rengøring af tæpper, Madrasser, bilsæder, stofstole og sofaer. Ja alle slags stofmøbler kan vi klare! En rensning af sofa eller dit stofmøbel vil fjerne pletter og skjolder samt mørke fedtede områder på møblet. en møbelrens fjerner dårlig lugt og frisker farverne op. Den neutraliser bakterier, husstøvmider, pollen og dyre & menneskeskæld. Hos totalrens får dit møbel nyt liv, som den gang du var glad for det! Vi elsker at rense møbler, fordi vi elsker at se forvaltningen. For ikke at snakke begejstringen hos de kunder vi besøger! Service, kvalitet og fleksibilitet er nogle af totalrens kerneværdier.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service, godt arbejde.

Prisen aftalt på forhånd, incl. alt, det var så fint.
Kan varmt anbefale dette firma, ville ønske at der var flere som dette.

16 de fevereiro de 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både servicen og resultatet – og at tæppet nu står som nyt. Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Brian / Totalrens

Super hurtig og effektiv

Super hurtig og effektiv. Godt resultat. Meget tilfreds👏🏼

20 de fevereiro de 2026

Kære Maja

Tusind tak for din flotte tilbagemelding.

Det betyder virkelig meget at høre, at du oplevede processen som både hurtig og effektiv – og vigtigst af alt, at resultatet lever op til dine forventninger. Vi arbejder målrettet for at levere kvalitet med tempo og præcision, så din tilfredshed er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Endnu en gang tak for tilliden.

Superflot arbejde

Kom til tiden som aftalt, og responderet hurtigt på booking.
Super høflig og flot professionelt udført arbejde.
Kan varmt anbefale dette firma, det er ikke sidste gang vi bruger dem .

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Totalrens

Tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glæder os oprigtigt at høre, at du oplevede både punktlighed, hurtig respons og et professionelt resultat. Hos Totalrens er vores mission at levere en service, hvor kvalitet, respekt for kundens tid og sans for detaljen går hånd i hånd.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang behovet opstår.

📞 60 70 07 52
✉️ kontakt@totalrens.dk

God pris

God pris, professionelt udført arbejde, og god serviceminded virksomhed. Alt i alt en 5 stjernet oplevelse og bestemt ikke sidste gang vi benytter dette firma.

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Totalrens

Hvor er det en fornøjelse at læse.

Tusind tak for den varme og generøse anmeldelse. Det betyder oprigtigt meget for os, at I oplever både prisen, kvaliteten og servicen som noget, der hænger sammen – for det er netop dér, vi lægger vores stolthed.

Vi arbejder hver dag for at levere et resultat, der kan ses, mærkes, når man træder ind i rummet. At I kalder det en 5-stjernet oplevelse, er den største anerkendelse, vi kan få.

Vi glæder os allerede til næste gang vi må hjælpe jer.

Fuld tilfredshed

Vi fik renset to sofaer - de fremstår nu fine og friske, - vi er super tilfredse!

21 de outubro de 2025

Hej Lea,

Tusind tak for din anmeldelse – og beklager det sene svar!🙏
Det glæder os virkelig, at sofaerne fremstår fine og friske, og at I er super tilfredse med resultatet. Din feedback betyder meget for os.

Vi står klar, hvis sofaerne en dag trænger til en opfriskning igen.

Brian / Totalrens

Sofaen er god som ny!

Brian som var forbi var sød og rar. Kom til aftalte tid og det resultat han efterlader er helt perfekt. Min sofa er blevet god som ny

23 de outubro de 2025

Hej Charlotte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med resultatet – og at sofaen nu står som ny igen. Vi sætter stor pris på, at du bemærker både punktligheden og servicen – det betyder meget for os.
Tak fordi du valgte Totalrens, og du er altid velkommen igen, hvis sofaen eller andre møbler trænger til en frisk start.

De bedste hilsner,
Brian – Totalrens.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Brian det er helt utroligt hvad du kan…

Brian det er helt utroligt hvad du kan udrette med din viden og dine produkter. To meget grimme sofaer, til to nye. TAK
KAN KUN ANBEFALE TOTALRENS.DK FOR GOD SERVICE OG GODE PRISER.
BENT
LEJRE

30 de setembro de 2025

Resposta da Totalrens

Hej Bent. Mange tak for den fine anmeldelse. 🙏 Det var godt jeg fandt den rigtige farve til jeres fine lædermøbler.

Classificada 5 em 5 estrelas

En god investering i hjemmet...

En god investering i hjemmet...
Når man ser på resultatet, så var det vist på høje tid vi fik fat på Brian fra Totalrens, han kom, han så og han tog skidtet med. Det var en fornøjelse at have ham på besøg og vi kan klart anbefale ham, han laver et fantastisk arbejde. Vi venter nok ikke flere år før succesen gentages.

28 de julho de 2025

Resposta da Totalrens

1000 tak for din anmeldelse her på trustpilot. Det betyder alt at vores kunder er tilfreds med den service vi levere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Opfølgning fra Totalrens helt…

Opfølgning fra Totalrens helt fantastisk - en lille detalje er blevet fikset indenfor 24 timer og min sofa står super flot. Tak Brian - i får 5 stjerner !

23 de julho de 2025

Resposta da Totalrens

1000 tak jan.🙏 ring eller skriv hvis der er noget.. så kommer jeg gerne ud og ser på det.. og selvfølgelig uden ekstra udgifter for jer.😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Meget tæt på 4 stjerner

Meget tæt på 4 stjerner , men ikke mulighed for at give en halv . Hurtig respons på booking og kom som aftalt , sofa trængte bestemt til rens og arbejdet blev udført super flot og man kan bestemt se et flot resultat , bedre end forventet på sidde fladerne . Men siderne af sofa var åbenbart ikke inkluderet og blev ikke renset og nogle hjørner kunne bestemt også godt have fået lidt mere opmærksomhed. Jeg vil stadig anbefale og ringe dem næste gang - men lige afstemme hele pakken først

14 de julho de 2025

Resposta da Totalrens

Hej. Tak for din anmeldelse.
Vi renser altid alle synlige flader uanset hvor snavset sofaen er. Så hvis du har oplevet at siderne ikke er renset optimalt, så vil jeg bede dig kontakte os, da vores services er at vi kommer ud til kunden igen hvis vi har lavet en fejl eller kunden ikke er tilfreds. selvfølgelig uden ekstra omkostninger for vores kunder.
Det undre mig i skriver her først, uden at I har kontaktet os.
Så havde vi haft mulighed for at udbedre det i ikke er tilfredse med.
Så kontakt os meget gerne så vi kan komme forbi og give sofaen en tur mere. Bedste hilsner
Brian - Totalrens

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og suve”ren” 😉 service

Rigtig god og suve”ren” 😉 service. Vi har brugt Totalrens i snart 5 år og vi anbefaler altid til venner og bekendte.

6 stjerner herfra!

Bh
Alex

10 de julho de 2025

Resposta da Totalrens

Mange gange tak for den fine anmeldelse og godt samarbejde. Bh. Brian - Totalrens

Classificada 5 em 5 estrelas

God respons, til tiden, super resultat !

4 de julho de 2025

Resposta da Totalrens

Mange tak for anmeldelsen. Det betyder alt at vores kunder er tilfredse med vores service. God sommer🌞

Flot resultat

Brian fra Total rens har gjort et godt stykke arbejde med at rense vores sofa.

16 de junho de 2025

Resposta da Totalrens

Mange tak for du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Det hjælper os og vores kunder. Ønsker dig en god sommer🌞

Fremragende!

- Punktlig.
- Informativ.
- Grundig.
- Fornuftig pris.
Min meget plettede sofa kom under kærlig behandling. Jeg er super
tilfreds med resultatet! Det er næsten som at få en ny 🤩

30 de maio de 2025

Resposta da Totalrens

Hej Jeanette. Mange gange tak for anmeldelsen. Det betyder meget at vores kunder er tilfredse med de resultater vi levere. God sommer fra os i Totalrens🌞

Bedste anbefaling fra mig

Ankom til tiden, gik hurtigt i gang, venlige og omhyggelige, vores sofaer var flotte efter rensningen. Kan kun anbefale dette firma.

15 de maio de 2025

Resposta da Totalrens

Mange gange tak for de 5 stjerner. 🌟 Det betyder alt at vores kunder er tilfredse med den indsats vi yder. 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en sindssyg god oplevelse

Vi havde en sindssyg god oplevelse, Brian i telefonen skaffede os en sød og venlig mand hurtigt, efter vi havde en rigtig ærgerlig oplevelse med et andet firma. Han kom ud og reddede vores sofa, og den er perfekt nu efter Kasper gjorde sin ting, kæmpe anbefaling herfra!

13 de março de 2025

Resposta da Totalrens

Hej Mille. Mange tak for den fine anmeldelse. Er glade for vi kunne hjælpe og efterlade et godt resultat til trods for at den anden virksomhed ikke levet op til dine forventninger.
Tak for du valgte at kontakte os, da vores eneste mål er at have glade og tilfredse kunder. Bh. Totalrens 💦

Professionel og fantastisk

Længe siden jeg har oplevet så professionel og fantastisk service som den Brian giver. Jeg har et stort hvidt gulvtæppe, som jeg har været så uheldig at tabe en stor proteinshake på. Jeg ringede til Brian som samme dag fandt tid til at kigge på det. Jeg havde aldrig regnet med at det tæppe ville blive sig selv igen, men det er nu hvidere end nogensinde før. Tusind tak for den venlige, fleksible og professionelle oplevelse.

2 de fevereiro de 2025

Resposta da Totalrens

Mange 1000 tak for din fine anmeldelse. Dejligt i er tilfreds med rensningen.
Bh.

FANTASTISK STYKKE ARBEJDE

Vi havde besøg af Brian, som skulle rense vores sofa og vores fire stof stole som vi havde købt på marketplace. Det var købt meget billigt så de var ret beskidte, men takket være Brian så har vi nu en sofa og fire stole som ligner at de er købt fra ny.
Brian er virkelig god til hans arbejde og han har styr på det, han fortalte os om den sammensætning af tre sæber som han selv har lavet. Vi fik en flaske af sæben og det virker fantastisk på alt der er beskidt.
Fantastik stykke arbejde

4 de dezembro de 2024

Resposta da Totalrens

1000 tak for den fine anmeldelse. Godt i er glad for vores sæben og rensningen.

Tak! Super arbejde 👍

Ud over gennemsigtig tilbud, god kommunikation har vores sofa der var dømt til døden har fået nyt liv 👌 Vi ses når den skal have en omgang til 😊

16 de dezembro de 2024

Resposta da Totalrens

Hej Danka. Mange tak for de 5 stjerner. Det betyder alt at vores kunder er tilfreds med vores arbejde. Ønsker dig et godt nytår fra os hos Totalrens🍾🥂

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for umanerlig god service til Brian…

Tak for umanerlig god service til Brian og Kasper, da jeg havde købt en smuk, men desværre røg-lugtende 20 år gammel designersofa på DBA og fået den leveret midt i stuen, hvor den stod og lugtede af askebæger. For det første rykkede de med kort varsel ud en lørdag for at redde mig fra mit ildelugtende køb. For det andet tilbød de at rense min snart tidligere sofa, der sku' sælges, til en god pris, nu vi var i gang. Og for det tredje kom de retur og gav den nye sofa en omgang til, da jeg efter endt tørretid opdagede, at der stadig var lidt at fjerne - dagen efter henvendelse og helt uden beregning. Så kan selvfølgelig kun anbefale Totalrens varmt! (og kan også anbefale, at spørge sælgere på DBA, som der har været røget i sofaen, inden man køber - og hvis ja, så book Totalrens med det samme ... alt dårlig lugt er væk).

4 de novembro de 2024

Resposta da Totalrens

Hej Mette. Bedre sent end aldrig. Mange gange tak for din 5 stjernet anmeldelse. Godt det lykkes af få lugten væk. skulle du få brug for en rens en anden gang giver vi gratis lugtfri imprægnering. god sommer

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais