TrafikoOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort tack till Agron D! Du har varit en väldigt pedagogisk och lugn lärare som gjort att jag känt mig bekväm bakom ratten. Jag har aldrig känt att det är jobbigt att göra misstag, utan istället fått... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag tyckte att de va jättebra och mycket intressant ja vet faktiskt inte vad som kunde varit bättre och de va viktig information och ja tycker att jag lärt mig en del av detta och ja kommer ta med mig... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

449 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

296 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hade tre körlektioner med Hasib…

Jag hade tre körlektioner med Hasib utöver privat körning och det räckte för att ta körkortet på första försöket. Han är väldigt pedagogiskt och förklarar exakt vad som behöver förbättras. Han talar även om hur du ska förbättra dig själv och förklarar när du inte förstår.

3 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har precis blivit godkänd för mitt…

Jag har precis blivit godkänd för mitt körkortsprov. Det var ingen lätt resa, men när jag hittade Trafiko klarade jag teoriprovet utan problem. Jag övade med Agron och han var bäst. Han hjälpte mig så mycket med självförtroende och bra tips. Han trodde på mig och hjälpte mig att inte ge upp. Jag är glad att jag valde Trafiko och Agron. Jag hade inte kunnat göra det utan honom. Bästa läraren någonsin.💃🌺

2 de julho de 2026

Trafiko i Varberg

Johannes på Trafiko i Varberg är en helt fantastisk lärare! Lugn, engagerad och tydlig.
Mycket tack vare honom fick vår son körkort!
Rekommenderas varmt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tyckte att det allmänt va en kul och…

Tyckte att det allmänt va en kul och bra upplevelse, teori delarna va lätta att förstå och kände att man fick bra med feedback av vad man skulle träna mer på inför proven. Min upplevelse med körlektionen va liknande, hade kul samtidigt som det va seriöst och lärorikt , kände mig bekväm med min lärare och att man kunde ställa frågor vid behov utan att känna sig "dum"

2 de julho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Jag tyckte att de va jättebra och…

Jag tyckte att de va jättebra och mycket intressant ja vet faktiskt inte vad som kunde varit bättre och de va viktig information och ja tycker att jag lärt mig en del av detta och ja kommer ta med mig detta!

Classificada 4 em 5 estrelas

Väldigt bra information där du kan…

Väldigt bra information där du kan ställa öppna frågor och dela med dig av egna erfaranheter. Tydliga med information och om något är otydligt så är det bara att fråga så får du det förklarat på ett bättre sätt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra och tydlig kurs

Mycket bra och tydlig kurs var lätt att förstå och föreläsaren var mycket trevlig. Dock kunde de vart bättre lokaler då det var mycket varmt och dåligt med luft.
Men annars super bra rekommenderas.

29 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har testat tre trafikskolor i Karlstad

Har testat tre trafikskolor i Karlstad.

Fördelarna med trafiko i Karlstad jämfört med andra trafikskolor i Karlstad

Mer innehåll för pengarna. Körde landsväg med en annan trafikskola. Då blev det 10 minuter genomgång, 25 minuter transport till landsvägen och hann köra två påfarter och två avfarter innan vi åkte tillbaka till trafikskolan. Med längre lektioner så läggs det mer tid på det vi ska träna på än transport och genomgång.
Lägst kostnad per minut jämfört med de andra två trafikskolorna jag körde på.
Min lärare Susanne var duktig och mån om min utbildning och önskan att klara mitt körkort innan sommaren.
Samma lärare genom hela utbildningen jämfört med exempelvis City där jag hade tre trafiklärare vid tre olika tillfällen.
City hade två receptionister. Den äldre av dom var väldigt tillmötesgående medan den yngre tjejen var arrogant och ointresserad. Därav bytet till trafiko.

Nackdelar:
Inte erbjöds tider senare på dygnet eller helgen.
Allt lades upp genom appen istället för en reception. Kan upplevas opersonligt.

22 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bokade en körlektion med Said E när…

Bokade en körlektion med Said E när uppkörningen närmade sig för att få tips på vad jag behövde jobba på mest innan jag körde upp. Hade främst övningskört privat och Said gav mig många tips kring hur jag ska tänka under min körning på ett väldigt tydligt och effektivt sätt vilket gjorde den korta lektionen väldigt värdefull och lärorik. Said hjälpte inte bara mig att korrigera några sämre vanor men han gav mig även kunskap kring det teoretiska som jag inte tänkt på som privatist. Rekommenderar starkt att ta någon eller några körlektioner ifall man endast kört privat då det verkligen hjälper med att få den inblicken i sin körning som man annars inte hade fått.

20 de junho de 2026

Jag tog precis körkort

Jag tog precis körkort, efter att jag pluggat med en körskola som lärt mig grundreglerna på fel sätt, sedan hittade jag Agron Dogani på Trafiko på rekommendation av en vän vilket ledde till att redan efter 4-5 lektioner klarade jag uppkörningen. Han lär ut så snabbt samt på ett magiskt sätt som får eleven verkligen förstå och ta till sig. Sveriges bästa utan tvekan!

18 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Had a really great experience with Trafiko

Had a really great experience with Trafiko’s services. It was easy to use and all in English. Went through their RA1, RA2, digital learning material for the theory exam and driving lessons.

Habtoum (my instructor from there Sundbyberg school), was very warm, friendly and really helped me quickly get to grips with the driving rules and skills needed to drive in Sweden.

Would definitely recommend their services to anyone looking for an effective and cost effective driving school.

16 de junho de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.