TrafikoOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tyckte att det allmänt va en kul och bra upplevelse, teori delarna va lätta att förstå och kände att man fick bra med feedback av vad man skulle träna mer på inför proven. Min upplevelse med körlektio... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hade tre körlektioner med Hasib utöver privat körning och det räckte för att ta körkortet på första försöket. Han är väldigt pedagogiskt och förklarar exakt vad som behöver förbättras. Han talar ä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort tack till Agron D! Du har varit en väldigt pedagogisk och lugn lärare som gjort att jag känt mig bekväm bakom ratten. Jag har aldrig känt att det är jobbigt att göra misstag, utan istället fått... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag tyckte att de va jättebra och mycket intressant ja vet faktiskt inte vad som kunde varit bättre och de va viktig information och ja tycker att jag lärt mig en del av detta och ja kommer ta med mig... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

449 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

296 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag klarade uppkörningen idag!

Jag klarade uppkörningen idag tack
vare alla superbra övningslektioner jag hade med Said och Walid från Trafiko i Göteborg. Om du vill ha körlärare som verkligen ger allt för att du ska få ditt körkort, rekommenderar jag verkligen Said och Walid. De var också talmodiga, trevliga och hade en tydlig plan för vad jag behövde utveckla för att bli en så bra förare som möjligt utifrån mina behov och förutsättningar.

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

I had a great experience learning with…

I had a great experience learning with Agron at Trafiko. He’s very patient, encouraging, and always keeps safety as the main priority during lessons. His calm teaching style made me feel much more confident behind the wheel. I’d definitely recommend him to anyone learning to drive.

18 de maio de 2026

Katrin

Körde med Katrin, och tack vare henne så löste jag uppkörningen👍🏾 hon planerar personligt för dig så att du lär dig just det du behöver. 5 av 5!👍🏾🔥

11 de maio de 2026

Tydligt och instruktivt

Tydlig genomgång avseende vilka moment som ingår och hur vi som handledare och elev ska tänka i de olika momenten. Bra med quiz att besvara under kursen. Mycket bra beskrivet på tavlan hur manövreringen ska gå till i olika situationer. Konkret och tydligt!

12 de maio de 2026

Super!

Bemöts jätte proffsigt. Körde en intensiv kurs 2 veckor med Allan. Klarade på första försöket. Konkret feedback och tips samt ett öga för detaljer

11 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kass lärare i Umeå

Jag har väl egentligen inget dåligt att säga om Trafiko i sig, hade en bra upplevelse med både risk1&2 och i appen för det mesta.

Däremot gick det nedför när jag skulle börja ta körlektioner, om ni vill köra manuell i Umeå ta absolut inte Viktor S. Kanske kompetent i någon mån, vad vet jag, men absolut inte pedagogisk. Det är skräpigt i bilen, man vill att han ska prata så absolut lite som möjligt för andedräkten stinker snus, (under en körning slänger han även gärna ut en och annan snus genom fönstret vilket jag anser otroligt äckligt) och lyssnar inte på vilket typ av upplägg man vill ha.

Sammanfattningsvis hade jag som sagt en förfärlig upplevelse av körlektionerna och jag skulle inte rekommendera Viktor till någon.

16 de abril de 2026

Min upplevelse med Trafikos intensivkurs

På en 3 veckors intensivkurs med av Trafiko utan någon tidigare erfarenhet fick jag körkort på första försöket. Min trafiklärare Allan var en fantastisk lärare med mycket tålamod och riktigt bra lärdomar/instruktioner. På endast 3 veckor gjorde Allan mig till en säker förare och jag rekommenderar han verkligen.

8 de maio de 2026

Tack bästa AGRON

Tack bästa AGRON! Vill ni ha en otroligt pedagogisk och lugn körlärare som alltid bemöter sina elever med respekt och tålamod så är Agron de bästa valet. Hans sätt att förklara gör att även svåra moment känns enkla och trygga att lära sig. Oavsett situation skapar han en lugn och positiv miljö där eleverna känner sig bekväma bakom ratten.

Det märks tydligt att han bryr sig om sina elevers utveckling och gör sitt bästa för att hjälpa dem att bli säkra och självsäkra förare. Hans professionalism, vänlighet och stora engagemang gör honom till en fantastisk körlärare som verkligen förtjänar uppskattning,Tack än en gång Agron

6 de maio de 2026

Körkort på 6 veckor intensivkurs/ hemma

Körde lite hemma ett par veckor och sedan 2 veckor intensivkurs + några extra lektioner, körde sedan upp 3 gånger på 2 veckor (tog avbokade tider) klara det på 3dje försöket.

Körde i Lund med körlärare Ahmed H. Han var mycket pedagogisk och lugn och trevlig, bilen var också bra!

Kan rekommendera Trafiko i Lund och Ahmed H.

(Kan också tippsa att alla 3 uppkörningar (med olika "bedömmare") så körde vi lite rondeller runt novalund, Sen lite i bostadskvarter vid Kobjer, sen ut mot E6an Göteborg i riktning mot Bjärred (Fjelievägen), sen lite variationer med att svänga av från den vägen/ köra in i lite rondeller och sen motorväg/ landsväg/ lite olika varianter och sen tillbaks till novalund antingen från Lommahållet eller från bjerredshållet)

Tack igen Trafiko och Ahmed H.

30 de abril de 2026

Josefin U

Körde med världens bästa Josefin. Så skönt att ha en trafiklärare som inte stressar eller tvekar på en som förare. Alltid lika roligt att köra med Josefin. Tyvärr blir det inte mer för tack vare henne så har jag körkort🥳🥳

27 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Trafiko är riktigt smidigt …

Trafiko är riktigt smidigt eftersom att lektionerna kan utgå från olika platser och att man inte blir låst till ett och samma ställe. Och de har en bra Teori app. Jag hade Josefin som trafiklärare och fick massor med bra knep och tänkande. Jag skulle starkt rekommendera hon för er som kör i Stockholm.

22 de abril de 2026

Trafiko i Uppsala

Jag har tagit körlektioner hos Trafiko i Uppsala och är supernöjd med hela resan! Jag har kört med Farzana, som var väldigt pedagogisk och tydlig under hela utbildningen. Han förklarade allt på ett sätt som gjorde att det blev enkelt att förstå, även när det kändes svårt i början.

Han såg vad jag behövde öva på och hjälpte mig steg för steg att utvecklas och bli säkrare i körningen.

Idag har jag tagit körkortet 🤩 Stort tack för all hjälp!

28 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag tog körlektioner med Argon och…

Jag tog körlektioner med Argon och kunde inte ha önskat mig en bättre trafiklärare. Han skapade alltid en trygg och lugn stämning, vilket gjorde att jag kände mig säker i alla situationer bakom ratten. Lektionerna var tydliga och anpassade efter vad jag behövde, och hjälpte hela vägen fram till körkortet. Utöver körningen fick jag även ovärderlig hjälp med teori och trafikregler, vilket gjorde att jag kände mig väl förberedd på alla delar av proven. Argon var alltid tålmodig, svarade på alla mina frågor och såg till att jag verkligen förstod. En fantastisk lärare.

20 de fevereiro de 2026

Allan, vilken lärare!

Allan, vilken pärla!
Inte bara en fantastisk trafiklärare med ett lugnt bemötande och tydlig pedagogik, utan också väldigt skicklig på att bygga upp självförtroende och få en att känna sig trygg bakom ratten. Han har en perfekt balans mellan professionalism och personlighet. Kan varmt rekommendera Allan till alla blivande förare där ute!

24 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.