Tyckte att det allmänt va en kul och bra upplevelse, teori delarna va lätta att förstå och kände att man fick bra med feedback av vad man skulle träna mer på inför proven. Min upplevelse med körlektio... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag hade tre körlektioner med Hasib utöver privat körning och det räckte för att ta körkortet på första försöket. Han är väldigt pedagogiskt och förklarar exakt vad som behöver förbättras. Han talar ä... Ver mais
Jag tyckte att de va jättebra och mycket intressant ja vet faktiskt inte vad som kunde varit bättre och de va viktig information och ja tycker att jag lärt mig en del av detta och ja kommer ta med mig... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
Stort tack till trafiklärare Agron D!
Stort tack till Agron D! Du har varit en väldigt pedagogisk och lugn lärare som gjort att jag känt mig bekväm bakom ratten. Jag har aldrig känt att det är jobbigt att göra misstag, utan istället fått bra hjälp och stöd för att utvecklas. Det har varit roligt att köra på lektionerna, och jag uppskattade att du uppmuntrade mig att göra uppkörningen när du såg att jag var redo. Idag klarade jag den och är så tacksam för all hjälp och alla tips längs vägen. Tack för allt 😊
Agron, Guld körlärare
Jag fick bästa körlärare som jag kunde fått, Agron. Omtänksam, hjälpsam, jätte trevlig, väldigt kunnig, ALLT I 1 ! Nu fick jag mitt körkort idag, jag hade aldrig klarat det utan hans hjälp. Han hjälpte mig hela vägen och på ett sätt som ingen annan gjort. Jag har fått några andra körlärare men Agron är GULDVÄRD, jag rekommenderar honom till tuusen. Tusen tack Agron, du är verkligen bäst!!
Bokade en kurs som blev sent inställd och aldrig informerad.
Bokade en kurs, kursen blev inställd men jag blev aldrig informerad. Sen bokade Trafiko om mig på en annan dag och lokal som jag inte kan utföra. Än så länge ingen återkoppling eller återbetalning.
Riktigt dåligt!!
Jag hade en bra upplevelse då jag fick…
Jag hade en bra upplevelse då jag fick tydlig kritik negativ och positiv om min körning som ledde till att min uppkörning gick suveränt. Rekommenderar verkligen lärare eftersom den visar en tydlig vilja med att lära ut. Vilket gör att alla momenten man går igenom blir klarare och enkla att uppnå. Tack
Deras Teori app är verkligen jätte bra
Deras Teori app är verkligen jätte bra! Frågorna liknar väldigt mycket det riktiga teoriprovet och klarade provet på första försöket, tack vare appen! Rekommenderas starkt!
Jag klarade körprovet!!!
Jag klarade körprovet!!! Tack Trafiko i Karlstad!!!
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos denna trafikskola och kan varmt rekommendera den till alla som ska ta körkort.
Teoriutbildningen var både enkel och rolig att följa tack vare den smidiga och användarvänliga appen. Det var också väldigt enkelt att boka körlektioner, vilket gjorde hela processen flexibel och stressfri. Något jag särskilt uppskattade var möjligheten att bli upplockad på andra platser än trafikskolan, vilket gjorde det mycket lättare att få vardagen att gå ihop.
Det som verkligen gjorde skillnad för mig var min fantastiska lärare. Hon har varit en riktig klippa genom hela utbildningen – tålmodig, engagerad och otroligt pedagogisk. Hon har alltid fått mig att känna mig trygg bakom ratten och gett mig både kunskap och självförtroende. Tack vare hennes stöd känner jag mig nu säker och väl förberedd ute i trafiken.
Stort tack för all hjälp, vägledning och uppmuntran. Jag är oerhört tacksam för allt jag har lärt mig!🙏🧿❤️
Jag tog manuella körlektioner med Husam…
Jag tog manuella körlektioner med Husam och jag är jättenöjd. Han är duktig på sitt jobb och förklarar allt så att man förstår. Jag rekommenderar verkligen honom!
Highly Recommend Trafiko & Said E
I had a great experience with Trafiko Driving School. My instructor, Said E, was professional, patient, and very supportive throughout my learning journey. He explained everything clearly and helped me build confidence behind the wheel. Thanks to his guidance, I felt well-prepared for my driving test. I highly recommend Trafiko and especially Said E to anyone learning to drive.
Super bra!
Trafiko är ett super smidigt sätt att ta körkort på där både teori, körlektioner samt risk 1/2 finns samlade på ett o samma ställe i appen. Man kan inom en region bestämma ett upphämtnings ställe som passar en bäst själv som exempelvis för mig, nära där jag pluggar.
Dem erbjuder många olika tider för att ha körlektion så att man nästan alltid kan hitta tider som passar en själv.
Toppen upplevelse
Tog 9 lektioner med Trafiko och det hjälpte mig enormt eftersom jag märkte hur mycket jag behövde jobba på. Körde med Josefin U några gånger och hon var jättetrevlig och gav bra feedback. Kul att åka med också🙌.
Rekommenderar instruktören Cecilia!⭐️
Rekommenderar instruktören Cecilia!⭐️
Efter att ha kört mycket privat hemma tog jag några lektioner hos trafiko med Cecilia. Hon är lättsam, tydlig och kommunikativ👍🏼✨
Vi la upp en gemensam plan och efter varje lektion återkopplade hon tydlig feedback och tips. Utöver hennes proffsiga och strukturerade arbetssätt uppskattade jag verkligen hennes positiva och varma personlighet!🩷
Till min uppkörning hade jag fått med mig bra metoder vilket är stor del till varför jag lyckades på första försöket!⭐️Lyllos den som får köra med Cecilia!
Jag hade Allan som körlärare och är…
Jag hade Allan som körlärare och är jättenöjd, lärde mig mycket varje lektion!
I took my classes with Said
I took my classes with Said, the best instructor for sure, couldn’t make it without him. All classes were very straight to the point with really good feedbacks, at the end of each lesson he always complements with videos and other information. Thanks Said!
Pluggade teori genom trafiko under 4…
Pluggade teori genom trafiko under 4 dagars period. Har haft körkort sedan tidigare så rekommenderas ej att plugga på så kort tid.
Fick 51 första provet genom körkortonline och det var mycket som kom på provet som inte fanns med i körkortonline
Testade trafiko efter det och pluggade i ungefär 4 dagar, nästa samma 90% frågor och formuleringar kom på provet och jag fick 56. Rekommenderas starkt, tack Trafiko!
Katastrof
Katastrof, Betalade för risk1an och risk2an jag fick endast risk2an i mitt saldo. försökte ringa dem flera gånger i under flera veckor men dem svarar inte på telefon.
På mail beter dem sig som kändisar och svarar efter flera arbetsdagar
Jag bokade även risk2an men den blev avbokad pga läraren blev sjuk så dem bokade in mig 1 månad efter utan mitt godkänande
Quality instruction, quickly became a competent driver
I took my driving lessons entirely in English with Katrin and I was very happy with the result! She explained everything very well and we always had nice chats in the car. She was also very reassuring when I felt anxious about driving which helped me a lot. Thanks Katrin!
Hade uppkörning idag i Lund och blev…
Hade uppkörning idag i Lund och blev godkänd på första försöket! Hade Ahmed H som körlärare och är extremt nöjd med min upplevelse, rekommenderar honom enormt!
Första Försöket
Idag tog jag mitt körkort på första försöket, tack vare min bästa trafiklärare Agron D! Han är helt enkelt den bästa av de bästa.
När jag tvivlade på mig själv var han den som alltid pushade mig, motiverade mig och fick mig att tro på att jag skulle klara det.
Ett stort tack till Trafiko och framför allt till Agron D för allt stöd, tålamod och engagemang.
Jag är otroligt tacksam – tack för att du hjälpte mig hela vägen till körkortet! 🚗🎉🙏
Jag tog körkortet idag med Yasser H
Jag tog körkortet idag, jag har haft körläraren Yasser H, i Lund. Han är en ruggigt bra körlärare som är otroligt pedagogisk och är lugn och metodisk. Han är super snäll och pålitlig och förklarar jättebra. Jag hade körlektioner med några andra körlärare men tycker utan tvekan att Yasser är den bästa.
Hade Hanna som instruktör och hon var…
Hade Hanna som instruktör och hon var superduktig. Det är hon som är i de flesta av trafikos indtruktionsvideor och det är riktigt bra tips man får. (Malmö)
Rekkomenderar starkt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.