We hebben een fantastische vakantie naar de Baltische staten gehad. De reis was heel goed georganiseerd, de hotels waren prima en de omschrijvingen ook. Waar treinrondreis.nl zich écht mee ondersch... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat begon om te kijken naar alternatieven voor een vliegvakantie, was het uiteindelijk boeken bij treinrondreis.nl. Wat een verademing in communicatie ten opzichte van reisbureaus. Duidelijk, correc... Ver mais
Onze eerste trein vakantie ooit! Direct vanaf het eerste moment een heel fijn contact met het kleine team van treinrondreis.nl. We hebben onze treinreis naar Rome en Verona (via Basel en Tirano, inc... Ver mais
We hadden een treinrondreisvakantie in Frankrijk geboekt, toen de Franse Spoorwegen een week lang prikacties aankondigde. Pas na 17:00 uur wist je of de volgende dag je trein wel reed. En op nationale... Ver mais
Informações sobre a empresa
Maak de mooiste rondreizen en stedentrips per trein. Bij treinrondreis vind je complete reizen met trein + hotel.
Informações de contacto
Grondherendijk, 41b, 3082DG, Rotterdam, Holanda
- 0102613043
- tickets@treinrondreis.nl
- treinrondreis.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Rondreis Zwitserland
Afgelopen week een adembenemende treinreis door Zwitserland gemaakt via treinrondreis.nl. Van de hulp met het plannen van de reis tot aan de adviezen met eigen ervaringen. Super service (specifiek Hildebrand in mijn geval). Ook het instellen van de Interrail was duidelijk uitgelegd in de meegestuurde handleidingen. Tijdens de reis had de OBB een kleine downgrade door een storing maar zelfs de restitutie was adequaat door Hildebrand geregeld. Een echte aanrader voor een zorgeloos geregelde trip!

Een bijzondere ervaring!!!
Wij zijn weer terug van een fantastische treinreis door Noorwegen, Zweden en Denemarken.
Het organiseren van deze reis heeft wel wat voeten in de aarde gehad, mede omdat het een vrij nieuwe bestemming bleek voor Treinrondreis.
Voorafgaand aan onze reis werd de overtocht naar Kristiansand vanuit Groningen verplaatst naar Cuxhaven/Duitsland, waardoor aanpassingen nodig waren m.b.t. onze reistijden etc.
Ook moest het treinvervoer op diverse plaatsen worden onderbroken door bussen en ferry's, omdat de treinsporen in Noord-Noorwegen op een gegeven moment stoppen.
Alles was echter tip top geregeld en de hotels waren goed en steeds op zeer acceptabele loopafstand van de stations.
Er is altijd vriendelijk, adequaat en zeer behulpzaam gecommuniceerd om deze reis tot een onvergetelijke ervaring te maken, óók toen tijdens onze reis bleek dat dingen iets anders liepen dan gehoopt.
Chapeau voor alle medewerkers van Treinrondreis.

Prima geregeld
We hebben een rondreis door Zwitserland gemaakt en alles door Treinrondreis laten regelen. Dure vakantie maar treinen en hotels allemaal perfect geregeld. Alle tickets en vouchers op volgorde aangeleverd, met alle belangrijke informatie (stoelnummer, hotelnaam, enz.) gearceerd.
Het installeren en instellen van de Rail Planner app ging op zich ook prima maar sommigen zullen daar wel hulp bij nodig hebben denk ik. Sommige treinen konden we niet kiezen en handmatig instellen was niet echt eenvoudig. We konden ook bellen maar hadden dat niet nodig.
Contact per mail en telefoon rondom de boeking was ook prima en snel.

Resposta da Treinrondreis
Een geweldige stedentrip naar Wenen…
Een geweldige stedentrip naar Wenen gehad.
Alles was goed geregeld en dat voor 11 personen.
Onze dank gaat dan ook uit naar Hildebrand, Jonne en Marc die ons iedere keer weer goed op weg hielp met onze vragen tijdens het boeken van de trip.
Een reis om niet te vergeten.

Resposta da Treinrondreis
Na wat geharrewar met de invulling van…
Na wat geharrewar met de invulling van onze Interrailpas ( als je het kunstje door hebt valt het wel weer mee) op weg naar Zwitserland voor onze Grand Train Tour. Alles was perfect georganiseerd.Prima hotels op loopafstand van de stations. Reserveringen die klopten en het weer deed ook nog mee.
Contact met Treinrondreis was goed, zeker nadat de DB het nodig vond om te gaan staken op onze terugkeerdag . Middels contact met Treinrondreis werd een andere thuisreis georganiseerd maar een extra overnachting hoorde ook tot de mogelijkheden . Echter gezien het grote aantal keren overstappen ( Zw-Dld-Fr-Lux-Bel-Ned) die dit met zich meebracht én de noodzaak om op tijd thuis te zijn werden wij 's avonds laat nog door Hildebrand gebeld. Deze move vond hij gezien dat vele overstappen te risicovol en raadde ons aan een dag eerder terug te keren om zeker te zijn op tijd thuis te zijn. De boekingen voor deze terugreis stonden 10 minuten later op de mail. Perfecte service dus .Nogmaals een heerlijke en vooral mooie reis met prima ondersteuning vanuit Treinrondreis.NL

Geweldige ervaring met Grand Panorama Rondreis
Wij hebben met 3 personen de Grand Panorama Rondreis gemaakt welke wij geboekt hadden bij treinrondreis.nl.
Voor vertrek hebben we een paar keer contact gehad met medewerkers van treinrondreis.nl omdat we wat vragen hadden en dat contact verliep uitstekend, snelle reactie en goede service.
Voor ons was het de eerste keer dat we zo’n een treinreis maakten en ook de Interrail pas was nieuw voor ons.
We zijn enthousiast over het verloop, de reis verliep uitstekend en de hotels waren prima.
Fijn ook dat de hotels op korte afstand van de stations waren.
De reizen met de panoramatreinen waren prachtig met unieke uitzichten en geweldige service van het personeel in de treinen.
De busreis van Lugano naar Tirano vonden we het minste mede doordat de zitruimte vrij krap was.
De omgeving tijdens de busreis was wel mooi en omdat we in de middag een prachtige treinreis naar ruim 2000m hadden was de busreis snel vergeten.
Helaas misten we de trein van Utrecht naar onze woonplaats op de laatste dag omdat de trein van Keulen naar Utrecht 50min vertraging had, maar dat kan gebeuren.
Het gaf ons de gelegenheid een drankje in te nemen Utrecht (-:
Wij waren enthousiast en vonden het een mooie ervaring en dit is een aanrader als je een relaxte vakantie wilt.

Rome treinrondreis via Zwitserland
Net terug van een prachtige reis. Goede informatie vooraf. Duidelijke reisdocumenten en instructies. Snelle service bij vastlopen. Goede hotels, centraal gelegen. Prachtig via een omweg door Zwitserland via Berninalijn en daarna door naar Rome. Terugweg weer snel thuis. Zeer de moeite waard!! En aan te bevelen!!

Resposta da Treinrondreis
Geweldige treinreis door Zwitserland…
Geweldige treinreis door Zwitserland gehad! Treinrondreis.nl had alles fantastisch geregeld.De tickets waren goed geregeld, de hotels waren goed (ook erg schoon) en alle informatie die we nodig hadden hebben we van te voren gekregen. De voordeelrondreis van 4 dagen is echt een aanrader!

Resposta da Treinrondreis
Zéér goede ervaringen met Treinrondreis.nl!
Wij hadden bij hen een stedentrip naar Wenen geboekt met de nachttrein mét privé slaapcabine. Tijdens de boeking werden we al aangenaam verrast door het snelle, directe en persoonlijke contact via Whatsapp. We hadden wat aanvullende vragen en die werden direct beantwoord.
Wat een verademing om eindelijk weer eens direct met een persoon te kunnen communiceren zonder dat je eerst door ellenlange keuzemenu’s moet ploegen om dan te horen dat er tig wachtenden voor je zijn, om maar niet te spreken van die belachelijke chatbots die blijkbaar nooit in staat zijn om je echt te kunnen helpen.
Omdat we 5 maanden voor aanvang van de reis boekten was het treinschema van NS Internationaal nog niet bekend en kon Treinrondreis.nl op dat moment dus ook nog niets garanderen. Zo wilden we bijvoorbeeld per se een privé slaapcabine, maar we hoefden pas te betalen als alles geregeld was en aan al onze voorwaarden werd voldaan.
Twee maanden later kregen we bericht van Treinrondreis.nl dat een medewerker vanaf middernacht, het moment waarop het nieuwe treinschema inging, bij de computer had gezeten om direct onze tickets te boeken en dat dit gelukt was. Vervolgens kregen we digitaal de bescheiden gemaild en enkele dagen later via de post toegestuurd.
Onze ervaring met de nachttrein naar Wenen en de respectievelijke 3 vervoerders (namelijk NS voor Nederland, DBB voor Duitsland en ÖBB voor Oostenrijk) zullen we ook niet snel vergeten, maar om geheel andere redenen. Voor een uitgebreid verslag hierover heb ik een aparte review geschreven. Deze is te lezen op Trustpilot onder NS International.
Geheel buiten de schuld van Treinrondreis.nl is daar op de heenreis iets verschrikkelijk misgegaan, maar Treinrondreis.nl heeft er werkelijk alles aan gedaan om dat leed binnen hun mogelijkheden te compenseren. Zo hebben zij onderweg regelmatig zowel telefonisch als via Whatsapp contact met ons gehouden en hebben ze ons allerlei alternatieven aangeboden. En tot op het moment van dit schrijven zijn zij in de slag met de vervoerder(s) voor genoegdoening.
Al met al is onze stedentrip naar Wenen ondanks de vervoerders i.v.m. de ellende van de heenreis, maar dankzij Treinrondreis.nl een fantastische ervaring en zullen wij bij onze volgende stedentrip zeker Treinrondreis.nl weer overwegen.
Chapeau Treinrondreis.nl voor jullie persoonlijke, snelle benadering en jullie bijstand wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat!
Kortom, een aanrader!!!

Wenen met de nachttrein
Zonet zijn wij weer teruggekomen uit Wenen. De treintickets en het hotel hadden we via Treinrondreis.nl geboekt. De persoonlijke aandacht die we kregen tijdens het boeken van onze trip hebben we zeer gewaardeerd. Op alle vragen werd snel gereageerd en het overleg verliep steeds zeer prettig. We hebben genoten, van de treinreis, het hotel en natuurlijk de stad. Alles was hartstikke goed geregeld en onze stedentrip is daardoor (en natuurlijk door de zon die aldoor volop scheen;-) fantastisch geweest. We komen zeker bij Treinrondreis.nl terug voor de volgende trip!

Topvakantie
Wij zijn vorige week met een door treinreis verzorgde reis naar verona/venetie geweest. Wat een hele goede georganiseerde reis, goede verzorging en wat was alles perfect geregeld en op elkaar afgestemd. Top hotel met perfecte locatie. De reis was fantastisch en ga er zeker meer gebruik van treinrondreis maken.

Resposta da Treinrondreis
Dankzij Treinrondreis een super vakantie gehad!
Dat was zomervakantie 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ ❗️
Een 11-daagse rondreis per trein naar Praag, Boedapest en Wenen. Volgens mij is het ons gelukt om de drie steden optimaal te ervaren en er veel over te weten te komen. In elke stad hebben we onder begeleiding van een gids gefietst, bezochten we musea, parken, heel heel heel veel kerken, paleisen/burchten, markten en in Boedapest zelfs een heerlijk badhuis.
We voeren over de Monchou in Praag, mijmerden aan de kade van de Donau en maakten zelfs een virtuele reis, met behulp van animatie 5D en VR, terug in de tijd in Wenen.
We zagen een belachelijk grote half uur durende vuurwerkshow in Boedapest ter ere van hun nationale feestdag van de week ervoor. De vuurwerkshow was verplaatst omdat er die avond slecht weer werd verwacht. Voor ons dus geluk, voor de betreffende weerman pech. Hij bleek het fout te hebben gehad en werd ontslagen.
Naast de trein en fiets hebben we ons verplaatst met bus, tram, metro en liepen, volgens mijn stappenteller, meer dan 170 kilometer door de drie steden.
De hoofdsteden hebben ons in alle opzichten verpletterd en verrast. Mooie gebouwen, fijne sfeer, bijzondere historie en natuurlijk lekker eten. De laatste nacht sliepen we in de slaaptrein en ook daar kregen we een prima ontbijtje geserveerd. Al met al een vakantie waar we weer met veel plezier heel lang van kunnen nagenieten!
Dat we deze reis op deze wijze konden doen hebben we te danken aan Hildebrand/Treinreiziger/Rondreis.nl Zijn communicatie en voorbereiding voor ons was super! De geboekte hotels waren netjes en dichtbij het treinstation. Een echte aanrader!

Glacier- en Bernina express ervaring
Wij hebben in augustus 2022 genoten van onze treinreis door Zwitserland met de Glacier- en Bernina Express. De extra dagen in Zermatt en Lugano waren prachtig en zijn aan te bevelen. Het geheel was uitstekend verzorgd door treinrondreis.nl. Heldere info vooraf, mooie hotels gereserveerd en goede documentatie voor vertrektijden, plaatsreserveringen en werking van de interrail app.

Treinrondreis Slowakije
Begin juni 2022 heb ik samen met mijn dochter de rondreis door Slowakije gedaan. In enkele steden hebben we een nachtje extra geboekt, zodat de totale reis 13 dagen werd. Alles werd bijzonder goed geregeld door Treinrondreis.nl. Alle tickets werden aangeleverd en ook de vouchers voor de hotels. Zitplaatsen waren zoveel mogelijk gereserveerd. We ontvingen ook een overzicht met vertrektijden, waarop aangegeven stond hoeveel tijd er was voor overstappen etc. Al met al een hele mooie, goed georganiseerde reis. Aanrader!

Resposta da Treinrondreis
Treinrondreis.nl is echt een aanrader
We hebben genoten van een fantastische treinrondreis door Zwitserland, die wij helaas niet af konden maken. De reis was perfect geregeld en toen mijn man ziek werd heeft Hildebrand ons goed geholpen.
De hotels waren zeer luxe en echt dichtbij het station. Alle reisonderdelen en hotels waren bijzonder goed en tot in detail georganiseerd. De reisbescheiden waren duidelijk gedocumenteerd en de Interrail app werkte prima.

Resposta da Treinrondreis
Het was een prachtige treinreis en goed…
Het was een prachtige treinreis en goed geregeld. Genoten van de treinreis onderweg en veel mooie foto’s en filmpjes gemaakt. Goede hotels op loop afstand en genoten van de extra dagen in een stad/dorp om rond te kijken en te wandelen.

Resposta da Treinrondreis
Het weekend naar Wenen was in een woord…
Het weekend naar Wenen was in een woord fantastisch. Alles was goed geregeld en het hotel was prima en dicht bij het station. Met een dagenkaart voor het openbaar vervoer kun je heel Wenen door. Afgezien van vertraging op de heen- en terugreis was het goed te doen. Voor herhaling vatbaar.
Wij hebben met ons gezin een prachtige…
Wij hebben met ons gezin een prachtige treinreis gemaakt. Door de goede zorgen konden wij zonder zorgen heerlijk genieten van de reis. Alle informatie die wij nodig hadden kregen wij binnen notime zelfs op het laatste moment vragen werden binnen een paar minuten beantwoordt. Super vriendelijk behulpzaam en professioneel. Echt een aanrader
Heerlijk weekend Antwerpen
Heerlijk weekend Antwerpen. Voorspoedige treinreis met steeds een goede aansluitingen en een hip hotel vlakbij het station en het centrum.
Was erg leuk
Was erg leuk . Prima georganiseerd en goede begeleiding.