Informações sobre a empresa

1. Agência de e-commerce
  2. Fornecedor de soluções de e-Commerce
  3. Empresa de software

Escrito pela empresa

TRIC Solutions er et af Danmarks mest erfarne Magento-bureauer og leverer dermed nogle af markedets bedste løsninger til din nye eller eksisterende webshop.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk Magento-partner – ærlig, hjælpsom og kompetent

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med tric Solution omkring min Magento-shop, og jeg er utrolig tilfreds. De er ekstremt effektive og leverer opgaverne lynende hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det, der gør dem særligt anbefalelsesværdige, er deres forståelse for vores behov som kunde og deres villighed til at hjælpe gennem hele processen. Jeg føler mig altid informeret og i trygge hænder, og jeg har oplevet, at de ikke snyder os – måske noget, jeg har oplevet hos andre leverandører.

De forstår Magento og alt, der har med udvikling at gøre, og deres rådgivning virker altid gennemtænkt og brugervenlig. Kommunikation og samarbejde er i top, og jeg kan klart anbefale tric Solution til andre, der søger en pålidelig og kompetent partner til deres Magento-projekter.

Mvh Omar Hardan - CEO Os Frisørartikler

13 de agosto de 2025

Stor Anbefaling af Tric

Stor Anbefaling af Tric, som forretning og samarbejdspartner. Jeg har arbejdet sammen med Tric siden 2016 og har kun godt at sige. De er løsningsorienterede og fikser tingene, også når det brændet på.

14 de novembro de 2023

Så skete det igen ...

Man kan jo undre sig over, at selv efter mere ned 15 års samarbejde, stadigvæk kan blive imponeret over den seriøsitet og ekspertise som TRIC Solutions gang på gang viser.

Havde fået problemer med diverse ordrebekræftelser til mine webshopkunder, at de ikke blev leveret grundet serverproblemer. Talte med Michael i telefonen og inden dagen var omme, spillede det hele max igen 💪

Har sagt det mange gange før, men gør det gerne igen ... JEG SKIFTER ALDRIG OVER TIL ET ANDET BUREAU 😁

De venligste hilsner fra
Steen, indehaver af shapeup.dk

13 de setembro de 2023

Meget professionelt!

Jeg har brugt TRIC Solutions gennem mange år. Alt kan lade sig gøre, og de tager altid alle opgaver seriøst. Deres kompetencer og professionalisme er helt ekstraordinær og langt udover, hvad man kan forvente. Jeg vil til enhver tid anbefale TRIC til alle, jeg møder på min vej.

Jesper, Gbasesport.dk

7 de junho de 2023

Velfungerede og billige moduler

Samarbejdet med TRIC har fungeret upåklageligt. Postnord ændrer praksis og TRIC laver hurtigt en ny opdateret der gør at vi nu igen er oppe at køre med vores integrationer. Topkarakter.

Thomas Hansen Adm. Direktør Badgeland A/S

3 de junho de 2022

Kompetent udviklings-partner

Jeg har benyttet TRIC som udviklingsbureau til Magento gennem 1½ år, og de får mine bedste anbefalinger.

Forud for at benytte TRIC som partner har jeg prøvet:

- Et lille dansk bureau som jeg troede var gode (fordi jeg ikke havde prøvet andre)
- En dansk freelancer
- Et dansk-ejet bureau i udlandet

Efter skiftet til TRIC er alt omkring udvikling blevet langt nemmere. De er kompetente, og så har de noget som jeg ikke er stødt på hos andre bureauer - forståelse for hvad der er vigtigt ved det at drive en webshop.

Derfor er de gode at sparre med om nye tiltag, funktioner og problemstillinger.

Er de billige? Formentligt ikke. Mine timepris var omkring det halve ved det bureau jeg skiftede fra.

Til gengæld bruger jeg nu langt mindre tid på kommunikation og fejlbeskrivelse fordi opgaven bliver forstået og løst korrekt i første forsøg.

27 de março de 2021

Professionelt bureau

Professionelt bureau, der altid er hjælpsomme og er gode til at tænke uden for boksen og komme med feedback til løsninger. Absolute i top klasse i magento webshops

20 de janeiro de 2021

Kan klart anbefales

Nogle fine fyre, som har forstand på det de laver.
Bruger TRIC til hele vores hjemmeside og er derfor ofte i kontakt med dem.
Vi finder altid frem til løsninger på vores ønsker og udfordringer og de kommer gerne med feedback og idéer til vores side.

29 de setembro de 2020

Professionelle og super hjælpsomme

Professionelle og super hjælpsomme, vi har haft brugt et modul til Magento 2 fra Tric i snart 1½ år nu og hver gang vi har haft udfordringer har de hjulpet og vejledt på en behagelig samt forståelig måde, så man ikke drukner i fagsprog og termer.

18 de dezembro de 2019

Kompetent og imponerede service

Jeg har købt flere af TRIC extensions til Magento for diverse kunder, og flere gange haft brug for deres support i forbindelse med opsætninger og opdateringer.
For nyligt blev jeg hjulpet fredag eftermiddag, hvor en server opdatering fra vores host gjorde at vores kunder ikke kunne ligge ordre med GLS pakkeshop leveringer. TRIC kontakte mig og fik nummeret til vores hostingpartner, hvor de sammen løste de opgaven inden for et par timer så vi kunne holde weekend med ro i maven og ordre i butikken.
Man kan mærke TRIC er en dansk virksomhed som har forståelse for din forretning og hvor vigtig omsætning er. Jeg har aldrig oplevet så fuldendt service fra en Extension leverandør og den pris de tager for deres produkter står slet ikke mål med den ubegrænsede service som leveres - fantastisk!
En speciel tak til Kristian som gav lidt af sin fredag aften og redde os for en fejl, som slet ikke havde noget TRIC at gøre til at starte med! Tak Kristian.

29 de outubro de 2016

Yderst kompetente og effektive Magento-eksperter

Hurtig og effektiv udvikling og problemløsning kendetegner min erfaring med Tric Solutions. Senest blev der taget hånd om et meget akut problem med vores hjemmeside udenfor almindelig åbningstid. Den slags ekstra-service når det virkelig gælder er værdsat, og det gør mig helt tryg ved vores gode samarbejde.

1 de março de 2016
Classificada 3 em 5 estrelas

Husk tilbud før bestilling

Hej. Jeg har brugt Tric Solution til at løse nogle opgaver vedr. opstart af min nye webshop. Jeg blev dem anbefalet og var derfor rolig omkring firmaet. Jeg vil dog her anbefale alle at gøre brug af at få et tilbud fra Dem før opgaven bestilles. Det er sikkert det samme der gælder for alle disse udvikler firmaer, men jeg 'røg' i med begge ben. Så resultatet blev nogle uforudsete store regninger, som jeg ikke havde set komme. Så derfor skal mit råd lyde - husk at spøre på pris og ca. forbrug af tid.
Jeg har kun givet 3 stjerner, da jeg syntes, at mine behov ikke er blevet efterkommet i den grad jeg forventer et professionelt firma at reagere ud fra. Jeg havde gerne set større forståelse for mine input omkring tidsforbrug.
Og helt generelt mener jeg også at en uge i snit om at reagere på mails er for lang tid.

26 de janeiro de 2013
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais