Jeg kjøpte en massasjepistol, som dessverre ble delvis ødelagt. Jeg reklamerte og fikk straks hyggelig tilbakemelding. Få dager etter fikk jeg ny del til min pistol og nå fungerer den perfekt. Veldig... Ver mais
A empresa respondeu
Sendte en mail om maskinen ikke virket.. tok ikke lange tiden før jeg fikk svar. Sendte en kort video om problemet.. bare på noen dager så løste alt seg.. maken til god service skal vi lete lenge ette... Ver mais
A empresa respondeu
Har en massassjepistol som ikke ville lade. Grunnen var dårlig batteri. Susann fra Trygg Helse ordnet dette ganske kjapt og effektivt! Og nå kan man igjen, nyte en god massassje hjemme. Tusen takk for... Ver mais
A empresa respondeu
I ordered 4 massage pistol 16th March. Received one, without any comments. Contacted you several times but nothing happened. After several weekend I received feedback that it was out of stock but shou... Ver mais
A empresa respondeu
Vi i Trygg Helse har som mål å tilby god kvalitet til konkurransedyktige priser. Teamet bak Trygg Helse har vært i netthandel-bransjen i over 15 år, og streber for å gi deg den beste brukeropplevelsen. I vår nettbutikk finner du innovative trenings- og helseprodukter som forbedrer din hverdag. Vi praktiserer innkjøp i store kvanta sikrer lave priser for våre kunder uten at dette går på bekostning av kvaliteten! Firmaet bak nettbutikken heter Trygg Helse AS, og vårt lager og kontor holder til i Øvre Eiker, Viken. Vi har dedikerte kundeservicemedarbeidere som gjerne hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha om produktene, gjennomføring av kjøp, support etter salg osv. Vår filosofi er basert på at trening skal være lett tilgjengelig for alle, og vi ønsker å bidra for å gi våre kunder en bedre hverdag!
Betongveien12, Hokksund, 3302, Noruega
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Kjøpte en surplus romaskin, rask levering og god service. Fikk litt trøbbel med sete på denne, men dette løste seg raskt med god dialog, og de sendte ett nytt sete. Perfekt!
Takk til Madelen og Susann, ha en riktig god jul 🎅
Trond E

Resposta da Trygg Helse
Dere lover rask levering, men dere har ikke sendt pakken ennå etter 2 døgn!
Mottok varene raskt og greit. Dessverre måtte jeg benytte angreretten pga bestilte feil modell og returnerte varene. Hyggelig kommunikasjon med deres kundeservice og refusjonen gikk veldig greit.

God service!
Ordnet ny massasje pistol da vår ble ødelagt!
Tommel opp herfra

Resposta da Trygg Helse
God service og flotte produkter med god kvalitet til bra pris

Resposta da Trygg Helse
Kontrollen til min walkingpad ble ødelagt og jeg tok kontakt med kundeservice. De var utrolig hjelpsomme og problemet ble løst veldig fort. Tusen takk!

Resposta da Trygg Helse
Er snart 64 år nå, føler deter for kort tid med 20 minutter, har ms, har og brukket skulderen, har fått mer plager pga av det og, føler på manglende forståelse

Resposta da Trygg Helse
Veldig fornøyd med både produkt og kundeservice. Måtte ha nytt batteri til min massasjepistol og det ordnet de med en gang. De tok kontakt i ettertid for å spørre om alt fungerte som det skulle med det nye batteriet. Ikke mange nettbutikker som følger opp på denne måten. Anbefales, og derfor 5 stjerner 🤩

Resposta da Trygg Helse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.