Het artikel werd netjes bezorgd. Het was een zware tafel en ze hebben ons goed geholpen. Ze zouden 30 minuten van tevoren een sms sturen dat ze eraan kwamen. Dat werd een telefoontje 3 minuten van tev... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Onze eerste ervaring was super, deze keer niet. De bezorger stond al met met het pinapparaat klaar toen hij aan belde en er moest nog uit geladen worden. Het betrof een bed en hat aangegeven da... Ver mais
De dagen vooraf werd via mail heel duidelijk het verloop van de levering vermeld. De dag ervoor een tijdsbestek en op de dag zelf werd de tijd nog preciezer aangegeven. Je kon zelfs de vrachtwagen vol... Ver mais
Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel co... Ver mais
Informações sobre a empresa
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Informações de contacto
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
- 0883041920
- info@tsngroen.nl
- tsngroen.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Zeer goede communicatie
Zeer goede communicatie; e-mail, sms en telefoon en geleverd zoals aangekondigd.

Resposta da TSN Groen
Zeer ontevreden over de bezorging
Kledingkast levering 16 mei ( let wel de 1ste bezorgdata 11 Mei liep ook geheel mis) bezorgtijd 16 mei tussen 15:00 & 17:00u. Daar houd je dan rekening mee. En blijf je voor thuis.Om 23:00u ben ik maar gestop met het volgen vd chauffeur.. het is hooguit schandalig je word niet gebeld dat ze het niet gaan redden. Bezorgkosten betaald maar waarvoor? Vrije zaterdag naar de knoppe

plat groot tafelblad
Gewoon een nette levering met aandacht voor het product
waren netjes op de afgesproken tijd
verder geen op of aanmerkingen!

Resposta da TSN Groen
Eigenlijk altijd goede ervaringen met…
Eigenlijk altijd goede ervaringen met dit bedrijf.

Resposta da TSN Groen
Super service snel nette mensen
Super service snel nette mensen. Gewoon top

Goede en prettige ervaring
Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Keuze voor moment van bezorging was uitgebreid.
Kwartier voor aflevering werd ik nog netjes gebeld.
Bezorgers waren erg aardig en netjes en hebben de zware pakketten zelfs binnen neergezet.

Goede bezorgdienst
Goede bezorgdienst. Je wordt goed geïnformeerd wanneer de levering plaats zal vinden. Dit kwam ook overeen met de werkelijkheid. De bezorgers waren netjes en vriendelijk!

GEEN WOORDEN VOOR
Via IKEA ben ik bij deze partij terechtgekomen voor de levering van mijn keuken. Inmiddels zijn ze al twee keer langs geweest, maar beide keren zijn ze direct weer doorgereden omdat er een gedeelte van het straatwerk openligt en ze daardoor niet exact voor de deur konden stoppen.
Hierdoor ben ik inmiddels al twee dagen voor niets thuis gebleven. Ook de montage van de keuken is hierdoor al twee keer verplaatst, wat voor extra kosten en veel ongemak heeft gezorgd.
Daarnaast belooft het bedrijf telkens terug te bellen, maar dit gebeurt vervolgens niet. Uiteindelijk zit ik twee keer urenlang te wachten in een leeg pand zonder keuken, terwijl er alleen maar beloftes worden gedaan zonder daadwerkelijke oplossing.
Zeer teleurstellende service en totaal geen klantgerichtheid.

Vriendelijk en netjes
Ik was zelf niet aanwezig tijdens het bezorgmoment, ik werd ruim van te voren netjes geïnformeerd over de aankomsttijd.
Persoon die aanwezig was op het afleveradres heeft de bezorgers als ‘vriendelijk en netjes’ omschreven.

Prima service
We werden een dag vooraf ingelicht via de mail hoe laat de bank geleverd zou worden, vlak voor tijd kregen we ook nog een telefoontje.
De oude bank is mee retour genomen en al het verpakkingsmateriaal ook!
Vriendelijke bezorgers :))

Er wordt niet geluisterd
Voorafgaande aan de bezorging is er aangegeven dat de buurt autovrij was en dat het laatste stuk per voet moest worden gedaan. Echter gaven de heren hier geen gehoor aan, waarop wij ze aansproken. Als antwoord kregen wij te horen dat dit makkelijker was. Door de capriolen van de chauffeur is vervolgens een deel van het pad in de wijk kapot gereden.

Levering douchewand
Douchewand netjes op tijd geleverd. Op locatie vroeg ik vriendelijk of de twee heren konden helpen om de douchewand van 40 kg in de lift naar de 2e verdieping te zetten. Dat moest blijkbaar betaald worden. Tijd voor discussie was er wel (gratis) helpen helaas niet. Bedankt!

Professioneel bedrijf
Ik had vooraf wat vragen, bedrijf is goed te bereiken. En een goede professionele bezorging!

Resposta da TSN Groen
Duidelijke communicatie mbt de…
Duidelijke communicatie mbt de aankomsttijd. En ook erg goed mee gedacht om de niet aangemelde retour mee te nemen!

Super
Super! Jongens die hard werken en van te voren bellen! Heel fijn!!

Fijne communicatie
Duidelijke en fijne communicatie via email en SMS. De bezorger belde netjes 20 minuten voor tijd dat hij onderweg was.

Resposta da TSN Groen
Absolutely pathetic service from TSN…
Absolutely pathetic service from TSN Groen. I stayed home specifically for a large delivery, only to receive a notification claiming the driver "attempted delivery" and rang the doorbell. This is a blatant lie. Nobody rang the bell. It is clear that because my package is large and heavy, the delivery was ignored to save the driver the effort.
If you cannot handle large items, you shouldn't be in the delivery business. Avoid this company if you actually want your items to arrive.
Please don't reply to my comment that your delivery guy took a photo; indeed, they took a photo, but they did not ring the doorbell. Your customer service is also completely substandard and unhelpful.

Resposta da TSN Groen
Online kunnen volgen waar de…
Online kunnen volgen waar de leverancier is, Omar en Ali waren hele vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Dikke prima!

Resposta da TSN Groen
Duidelijk wanneer ze zouden komen en ze…
Duidelijk wanneer ze zouden komen en ze waren op tijd. Pakketje werd zelfs naar binnen gebracht