Tuinkussenshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering , perfecte kussens. Erg blij met de maker hoe alles lekker vlot gegaan is. Perfecte snelle reactie na een vraag gesteld te hebben via de mail. Erg vriendelijk, bedankt hie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk kussens gevonden die perfect passen in de kuip stoeltjes van Hartman. Met zit- en ruggedeelte aan elkaar. Mooie stof, dik genoeg, stijlvol. Zou er in meer kleuren mogen komen. Fijne winkel... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit. Stof prima en vulling van de kussens precies stevig genoeg. Levering binnen de beloofde termijn. Enige minpuntje was de service van de bezorgdienst (DPD) die een onterechte ' niet t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze oude kussens van de Lounge set waren volledig versleten. We zaten te twijfelen tussen een volledig nieuwe loungeset aan te schaffen of kussens op maat te laten maken. Beide opties zijn best aan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de móveis de jardim
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de sofás

Tuinkussenshop heeft de grootste online collectie tuinkussens van de gehele Benelux. Je vindt bij ons zowel tuinstoelkussen, bankkussens, loungekussens als sierkussens, ligbedkussens en nog veel meer kussens voor binnen en buiten. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een groot deel van de kussens wordt binnen een werkdag gratis thuisbezorgd. Kijk voor inspiratie en de laatste trends op de website. Bestellen kan online en kan worden afgehaald on Someren

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

105 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

99 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend veel keuze in kleuren en goede prijs/kwaliteit

9 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de ruime keuze in kleuren en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met je aankoop.

Mooie kwaliteit

Enige minpuntje was de service van de bezorgdienst (DPD) die een onterechte ' niet thuis' melding maakten en het pakketje toen dagen later bij een pakketpunt aan de andere kant van de stad afleverden.

16 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Dank je wel Esther. We zullen de melding doorgeven aan DPD. Geniet van je kussens.

Classificada 4 em 5 estrelas

beste snelle levering van en fraai…

beste snelle levering van en fraai kussen. Dus dat is prima! Werd echter door DPD niet bezorgd zoals het hoorde. Zou niet thuis zijn geweest en dat was ik wel degelijk. Moest het toen iemand laten ophalen bij het ophaalpunt.

13 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je review Wim. Fijn dat het toch opgelost is. Geniet van je kussen!

snelle levering

snelle levering, goede prijs kwaliteitsverhouding.

18 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding.

We wensen je veel plezier met je aankoop.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het bedrijf leverde de allermooiste…

Het bedrijf leverde de allermooiste okergele balconstoelkussens eindelijk na 25 jaar op mijn tropisch hardhouten maleisische stoelen.De bezorging met dpd was echter zeer slecht.Nadat de afgesproken datum veranderd was hebben ze niet eens aangebeld maar reden meteen door naar pakketpunt.

8 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de okergele balconstoelkussens en dat ze zo mooi passen bij je tropisch hardhouten stoelen.

Het spijt ons wel om te lezen dat de bezorging via DPD niet goed is verlopen. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer een afgesproken leverdatum wordt gewijzigd en er vervolgens niet wordt aangebeld. Dat is natuurlijk niet de service die je mag verwachten.

We hopen dat je ondanks de bezorgervaring veel plezier hebt van de kussens. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Kussens voldoen prima

Kussens voldoen prima, maar de bezorging was teleurstellend. Bij het bestellen kreeg ik de mogelijkheid om zelf een bezorgdatum te kiezen. Ik heb bewust een vrije dag gekozen zodat ik thuis kon zijn voor de levering. Helaas werd de bestelling pas drie dagen later bezorgd. Als verklaring kreeg ik te horen dat het door drukte kwam, maar daar heb ik weinig aan als ik speciaal een dag vrij heb gehouden. Jammer dat de gekozen bezorgdatum niet is nagekomen. De kussens zelf voldoen aan de verwachtingen, maar de bezorgservice kan zeker beter.

11 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kussens aan je verwachtingen voldoen.

We vinden het jammer dat de levering niet op de gekozen bezorgdatum heeft plaatsgevonden. Afgelopen periode hebben wij op onze website aangegeven dat de pakketdiensten te maken hadden met uitzonderlijke drukte, waardoor vertragingen helaas konden voorkomen.

Gelukkig heb je via de pakketdienst wel de mogelijkheid om de levering aan te passen, bijvoorbeeld door een andere bezorgdatum te kiezen, het pakket naar een afhaalpunt te laten brengen of neerzettoestemming te geven.

Desondanks begrijpen we je teleurstelling en nemen we je feedback mee. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en we wensen je veel plezier met je nieuwe kussens.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was eerst wat onzeker om het via de…

Ik was eerst wat onzeker om het via de webshop te bestellen, maar we besloten om het toch te doen.Eerst kwamen alleen de zitkussens aan ,na een mail gestuurd te hebben 's avonds, de dag erop al terug antwoord gehad dat ze zelf bij dpd achter het pakket gevraagd hebben, het was nog bij dpd en is de volgende dag direct geleverd. We zijn zeer tevreden van de kussens. Ze zijn mooi en van goede kwaliteit. Top👍

30 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te horen dat alles uiteindelijk snel is opgelost en dat het tweede pakket de dag erna alsnog geleverd is. We begrijpen dat het vervelend is als een bestelling niet in één keer compleet aankomt, maar gelukkig konden we dit snel met DPD oppakken.

Veel plezier met de kussens.

Uitstekende prijs kwaliteit

Correcte levering.
Goede kwaliteit van de kussens.

7 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt Bart, voor je positieve review. Fijn om te lezen dat de levering correct is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kussens. Veel plezier ermee!

De kussens zijn prachtig

De kussens zijn prachtig, mooi afgewerkt, wat je verwacht van tuinkussens. Zitten zacht, het enige dat ik zou melden is dat het jammer is dat je niet alle kleuren in alle maten hebt, dus rug + kussen, bij sommige kleuren wel, bij sommige niet en dat maakt de keuze beperkter: maar voor de rest, prachtig 🥰

7 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt Celeste, voor je mooie en uitgebreide review. Fijn om te lezen dat de kussens prachtig zijn, mooi afgewerkt en comfortabel zitten. Je opmerking over de kleuren en maten nemen we zeker mee. Veel plezier met je tuinkussens!

Makkelijk bestellen, prima kwaliteit

Makkelijke website, overzichtelijk en snel geleverd, goede prijs!

6 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt Roel voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

De kussens zijn mooi en snel geleverd.

De kussens zijn mooi, de kleur zoals op de website en snel geleverd 👍

26 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt Josien. Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de kussens naar wens zijn en dat de kleur overeenkomt met de website. Veel plezier ermee!

Alles in orde

Alles helder, snel verzonden, product zoals verwacht.

20 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles duidelijk was, de verzending snel is verlopen en het product naar verwachting is.

Prachtige kussens

Prachtige kussens , snel en keurig bezorgd .
Erg blij mee .

1 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kussens naar wens zijn en snel en netjes zijn bezorgd. Veel plezier ervan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze zitten heerlijk en zijn mooi

Hele fijne, mooie, degelijke tuinkussens! We zijn er blij mee.

1 de junho de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de tuinkussens en dat ze zowel mooi als comfortabel zijn. Veel plezier ervan!

De kers op de tuinstoel

Wat een geweldige ervaring! Ik heb onlangs tuinmeubelkussens besteld en ben ontzettend tevreden. De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en maakt het heel gemakkelijk om de juiste producten te vinden.

De prijzen zijn zeer redelijk en de kwaliteit van de kussens heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Wat ik vooral fantastisch vond, is de supersnelle levering. Ik had de kussens last-minute nodig voor een feestje en ze werden al de volgende dag bezorgd. Feestje gered!

Topkwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Ik bestel hier zeker opnieuw en kan deze webshop van harte aanbevelen!

23 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de website, de kwaliteit van de kussens en de snelle levering.

Extra leuk dat de kussens op tijd binnen waren voor het feestje. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.

Prachtige kussens

Prachtige kussens , zitten ook geweldig !
Blij mee .
En snelle bezorging.

19 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de kussens mooi zijn, prettig zitten en snel zijn bezorgd. Veel plezier ermee.

Classificada 5 em 5 estrelas

De kussens zijn prachtig om te zien

De kussens zijn prachtig om te zien, keurig afgewerkt. Ze waren keurig verpakt bij thuiskomst. En ze zijn betaalbaar.

29 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de uitstraling, afwerking en verpakking van de kussens. Ook leuk dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We wensen je er veel plezier van!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had de kussens snel in huis en het zag er fantastisch uit.

15 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kussens snel geleverd zijn en dat ze er fantastisch uitzien. Veel plezier ermee!

Opnieuw vlekkeloos

Goede,snelle communicatie via e-mail. Prima producten. Snel geleverd.

8 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, de producten en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!