Tuinkussenstore Opiniões 406

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het lukte de vervoerder niet om onze afspraak na te komen. Ik kreeg netjes een mailtje en een bedrag retour ivm het ongemak. Ik was blij verrast hiermee. Meteen gebeld om een nieuwe afspraak te maken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief zeer goede en mooi afgewerkte tuinkussens in exact de kleur die ik wilde. Ook heel netjes in een grote doos geleverd. Qua bezorging zou ik wel graag vaker op de hoogte zijn gebrach... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De verzending klopte met de verwachte levertijd. Maar eenntussentijdse updat via de mail zou wel prettig zijn. Nu moest je eerst inloggen om de status te kunnen volgen.

Informações sobre a empresa

1. Jardim
  2. Loja de mobília ao ar livre

Sobre Tuinkussenstore

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten – wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Ga naar Tuinkussenstore.nl

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

406 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Lees en huiver.🫣 wij bestellen 6 sets…

Lees en huiver.🫣 wij bestellen 6 sets tuinkussens. Ontvangen er slechts 4. Mails,telefoontjes enz zouden 2 sets worden nageleverd. Wederom gaat dit mis in de doos zit slechts 1 set. Weer de gehele procedure gevolgd. Na 1 week weer een grote doos en u gelooft het niet daar zit slechts 1 kussen in. Wederom gebeld en ja hoor er komt weer een doos met echter alleen het rugkussen Wij wachten nu nog op het zitkussen pffffff.

5 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een drama!

Wat een drama. 4 kussensets besteld, 2 geleverd. Gebeld en foto’s + ingevuld formulier gemaild. Daarna werd 1 kussenset geleverd. Weer gebeld en de gevraagde gegevens gemaild. Uiteindelijk (bijna twee maanden later!!) na meerdere telefoontjes, mails en een klacht op Instagram eindelijk de 4e kussenset ontvangen. Voor mij nóóit weer Etrias.
Tip: betaal altijd met VISA, dan is je aankoop verzekerd tegen dit soort ellende.

30 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Korting inschrijven nieuwsbrief

Tuinkussenstore geeft aan dat door je in te schrijven op de nieuwsbrief een 10% korting in het verschiet zit. Binnen enkele minuten wordt een code verstrekt. Uren verder nog steeds geen code. Ook met ander e-mailadres geprobeerd. Het lijkt erop dat men uit is op e-mailadres. Ik koop mijn spullen bij andere leverancier.

20 de março de 2026
Opinião espontânea

Van a tot z oké

Snelle levering, update van de stand van zaken, super goed verpakt zodat schade voorkomen wordt. Het was mijn eerste bestelling bij jullie en het was onmiddellijk een goede ervaring waarvoor dank

11 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was de eerste keer dat ik bij de…

Dit was de eerste keer dat ik bij de Tuinkussenstore een product heb besteld en ik moet zeggen dat het me prima is bevallen. Het kussen was zeer netjes in plastic in een doos verpakt. De verzending was ook supersnel de middag ervoor besteld en de volgende dag afgeleverd door PostNL.Echt geweldig en voor herhaling vatbaar.

2 de fevereiro de 2026

Boven verwachtig snel geleverd

Zeer snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. Wat wil je nog meer.
Ik had een vervangende tuinset hoes nogid en die vond ik hier voor de prijs die ik er voor wilde betalen. 'S avonds besteld en tot mijn verbazing de volgende dag geleverd.

6 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.