Product was prima en naar verwachtingen goed!! Juiste kleur en goede kwaliteit. Alleen was de bezorging erg laat en lang onderweg. Werd na 1.5 week pas afgeleverd. Verder keurig.
Leia as opiniões dos outros
Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... Ver mais
Het product voldeed aan de verwachting. Was makkelijk te vinden op de website. De communicatie over de werkelijke levertijd had wel via de mail een keer extra benoemd mogen worden die was wat langer... Ver mais
Jammer genoeg heb ik het verkeerde product geleverd gekregen. Het was ook een rugzak, in dezelfde kleur, maar een verkeerd model. De code op de plastic verpakking, kwam wel overeen met het gewenste p... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Tuinkussenstore
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten – wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Informações de contacto
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- tuinkussenstore.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ik had 2 kussens besteld waarvan 1 bij…
Ik had 2 kussens besteld waarvan 1 bij aankomst niet verpakt was. Het viel meteen op dat er draden uithingen en dat het gerepareerd was. Helaas ook nog met verkeerde kleur garen. Het kussen is ook niet de juiste maat, en kleiner dan het andere. Ok, dit kan gebeuren, maar ik ben nu al ruim 2 weken met de helpdesk bezig om tot een oplossing te komen. Ik wil graag mijn geld terug of een vervangend kussen. Dat is toch niet te veel gevraagd?

Resposta da Tuinkussenstore
Super klantenservice
Super klantenservice! Het product wat wij hadden besteld paste niet en het inloggen lukte niet. Binnen 1 minuut nadat ik de klantenservice had gemaild had ik een retouretiket in de mail! Nu dus niet geslaagd, maar ik kom zeker terug!
Het lendenkussen werkt perfect!
Tuinkussens voor WMH stoelen
In de avond besteld. De volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit kussens. Goed verpakt. De kussens waren bedoeld voor onze WMH tuinstoelen en waren moeilijk verkrijgbaar. Maar hier hadden we ruime keuze.
Bezorging duurde langer & bezorging op ander adres
Bezorging duurde langer dan aangegeven. Daarnaast hadden we bewust een pakketpunt aangegeven, maar het pakket werd alsnog naar ons huisadres gestuurd.

Resposta da Tuinkussenstore
Perfect
Alles ging uitstekend van het bestellen tot de levering en de kwaliteit
Snel en zeer goede service
Supersnelle levering
Hoes voor tuinbank 300x300 besteld op dag 1, dag 2 al in huis.
Heel tevreden over de Hoes.
Koop hier niet!
Ik heb een bestelling gedaan welke niet overeenkomt met wat op de site stond. Ze zijn het retour komen halen en daarbij is het beschadigd en krijg ik mijn geld niet retour. Niet kopen want na heel veel mailen rest mij niets anders dan mijn rechtsbijstand in te schakelen want het gaat om een groot bedrag. Hier dus niets kopen of alleen met betaling achteraf!
Zeer snelle levering!
Goede site met duidelijke maataanduiding.
Bestellen was makkelijk en snel.
Eenvoudig in gebruik en werkt…
Eenvoudig in gebruik en werkt fantastisch
Gewoon goed
ONGELOFELIJK SNELLE LEVERING
ONGELOFELIJK SNELLE LEVERING. Zondagavond besteld, maandag rond de middag geleverd!!! Pasvorm ideaal.
Service is top!
Nu twee keer een vraag aan de klantenservice gesteld en twee maal ook ontzettend goed geholpen. De service is top wat zich uit in meedenken en probleemoplossend!
Duidelijke berichtgeving
Duidelijke berichtgeving, snelle levering en netjes verzorgd!!
parasolhoes
Zo nu te beoordelen goed materiaal, hopen dat deze ook weer 3 jaar mee gaat, past perfect, stok was gemakkelijk er in te krijgen, bezorgen zou wat sneller kunnen.
Goede producten
Goed contact over de langzame levering via DPD. Goed product geleverd.
Verrijdbare granieten parasolvoet
De bestelde verrijdbare parasolvoet werd snel geleverd en door de bezorger netjes tot aan de garagepoort geleverd. Helaas mocht hij de voet niet doorrijden naar de achtertuin omdat het bedrijf waarvoor hij werkt dit niet toeliet. De poot weegt 90 kg dus het verplaatsen ervan moest ik zelf doen en hiervoor zijn sowieso 2 man nodig.
In ieder geval van tuinkussenstore goede prijs, kwaliteit en servicegerichte behandeling
Extra kusseneurekz identiek aan vorige…
Extra kussen identiek aan vorige gevonden.
Snelle en vlotte levering
Past perfect in Hartman zetel met grijze kussens
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.