Tuinposter Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze, goed overleg en een prachtig resultaat! Ik had een zeer grote tuinposter besteld (420x205) die ik in een hoek van een overkapping wilde plaatsen. Na een paar keer heen en weer gemaild te h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een klacht mbt de afmeting van de posters, hebben zij dit fantastisch opgelost. Daarom vinden wij dit een zeer klantvriendelijk bedrijf met geweldige service. Echt een aanrader.

Classificada 5 em 5 estrelas

Foto’s van onze kleinkinderen op een buitendoek laten zetten.Ze zijn prachtig geworden.Ze komen nu aan de tuinschutting.Deze schutting hebben we als boerderij woning gemaakt en nu kijkt uit ieder raam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een prachtige tuinposter als kado voor onze broer en schoonzus, die 50 jaar getrouwd zijn. Hij is zo verschrikkelijk mooi geworden !!! Een aanrader voor een ieder die een mooie tuinposter wil laten m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Centro de jardinagem
  3. Designer de interiores
  4. Loja de posters

Bij Tuinposter.nl geloven wij dat iedere tuin, balkon of buitenruimte de perfecte plek verdient om sfeer en persoonlijkheid uit te stralen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige tuinposters die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of u nu kiest voor een prachtig landschap, een tropisch strand of een persoonlijke foto, onze tuinposters toveren elke muur of schutting om tot een uniek uitzicht. Onze doeken zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal dat niet alleen regen- en windbestendig is, maar ook langdurig kleurvast blijft. Hierdoor geniet u jarenlang van een poster die net zo levendig en mooi blijft als op de eerste dag. Met scherpe printkwaliteit en een matte afwerking zorgen wij ervoor dat uw tuinposter altijd een luxe en natuurlijke uitstraling heeft. Wij vinden het belangrijk om onze klanten de beste ervaring te bieden. Daarom leveren wij niet alleen snel en betrouwbaar, maar staan wij ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over de beste keuze. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en dat merkt u terug in onze persoonlijke service en hoge beoordelingen. Kortom: bij Tuinposter.nl brengen wij kleur, sfeer en inspiratie naar uw buitenruimte. Ontdek hoe eenvoudig het is om uw tuin of balkon om te toveren tot een plek waar u elke dag opnieuw van kunt genieten!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

133 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

87 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk service en prima kwaliteit

Het voelde heel persoonlijk en gemakkelijk om zaken te doen bij Tuinposter.nl Goede service, vragen die ik had werden snel beantwoord en verzoeken ingewilligd. De tuinposter is erg mooi geworden en van goede kwaliteit. Met de ringen gemakkelijk te bevestigen.

26 de junho de 2026

Prachtige tuinposters

Prachtige tuinposters besteld voor ons dakterras! Helemaal op maat gemaakt en volgens onze wensen.
Vriendelijk en fijn geadviseerd.
Communicatie verliep zeer prettig en levering was correct en snel geleverd.

14 de julho de 2026

Dik tevreden...

Een tuinposter uitzoeken was snel gevonden voor onze Bohemien ingerichte tuin. Ik ben zeer tevreden over de goede service,verzending en helemaal blij met de tuinposter die nu hangt te pronken tegen de deur van het schuurtje. Hartelijk dank en ik ga zeker vaker bestellen.

8 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie website en de keuze is groot.

Mooie website en de keuze is groot.
Bestellen gaat vlot, vragen worden snel beantwoord (ook in 't weekend) en de levering heel vlot. Mooie en stevige kwaliteit, schitterende kleuren. Opgehangen aan de schutting en een prachtige toevoeging aan onze patio.

28 de junho de 2026

Super service

Super service! Ik had de ophaalcode gemist waardoor de poster terug gestuurd werd, na contact opgenomen te hebben werd mijn poster direct opnieuw verzonden zonder extra kosten!! Poster is ook top. Dikke 10+

7 de julho de 2026

Zorg voor tevreden klanten

De bestelde poster was niet helemaal naar ons zin gesneden.
Direct werd voor ons een nieuwe gemaakt en opgestuurd.
Deze was perfect en hangt nu te schitteren in onze tuin.
Kortom een prima bedrijf en een tevreden klant !

16 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, super blij mee en goede kwaliteit van materialen. En heeft ons ook goed geholpen en steeds op de hoogte gehouden wanneer levering en hou het eruit zag om te maken .

14 de junho de 2026

Topkwaliteit gegarandeerd

Mijn persoonlijke foto-opdracht aan Tuinposter.nl (dhr. Schuurman) in de vorm van de canvasposter op maat met onze onlangs op 9 mei 2026 overleden chihuahua Celeste (10 jaar) vóór de hacienda in Tucson, Arizona (USA) is voor mij en mijn echtgenote een blijvende herinnering van onschatbare waarde op ons unieke tuinbalkon.

Wij raden Tuinposter.nl daarom graag aan.

Patrick, Zoetermeer NL
15 juni 2026

15 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een grote tuinposter besteld van…

Een grote tuinposter besteld van 310x140 cm. Super goede service en geweldige kwaliteit tuinposter. Ik heb hiermee de oude tuinposter na 7 jaar vervangen, de tuin weer lekker fris en geweldige kleuren van de nieuwe (en natuurlujk weer een andere foto) tuinposter. Alles top!

29 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige tuinposter gekocht voor onze…

Prachtige tuinposter gekocht voor onze oersaaie en lelijke muur in de tuin. Keuze in een grote variëteit van de maten. Wij kozen 5 x 2 meter, want dan heb je ook wat. Lastig wel om een keuze te maken in de vele verschillende posters. Stuk voor stuk erg mooi wat de keuze bemoeilijkte. Voor de definitieve afhandeling wordt het voorbeeld eerst nog gemaild en uitgebreid gecheckt of de order overeenkomt met je wens. Zeer zorgvuldig en geen lange wachttijd. De poster is van uitstekende kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen. Prima ervaring met hun.

1 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Blij met mijn tuinposter…

Het bestellen van de poster ging erg makkelijk en hij kwam ook snel binnen nadat ik de proeffoto had goedgekeurd.
De vier ogen in de hoeken maken het erg makkelijk om de poster op te hangen, kortom erg tevreden.

10 de junho de 2026