Tvornica Snova Opiniões

1984
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Slikovnicu sam naručila za poklon jer sam htjela da poklon bude neobičan i poseban. Baš takav i jest, oduševila sam se slikovnicom kad je stigla- odlične je kvalitete te je personalizirana baš onako k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Predivan i poseban dar. Također i brza usluga što mi je ovaj put bilo jako važno. Vjerujem da će izmamiti nježni smješak u dalekoj Australiji:) Hvala Vam od srca.

Classificada 5 em 5 estrelas

Predivno iskustvo s Tvornicom snova! ❤️ Od same komunikacije preko e-maila pa sve do izrade i brzog slanja — sve je bilo na vrhunskoj razini. Ljubazni, profesionalni i jako susretljivi prema sv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered a personalized book for a first birthday and I’m absolutely delighted with it. The book is beautifully made, the personalization makes it truly special, and the quality is excellent. It’s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Editora de livros

Escrito pela empresa

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. U njima vaše dijete može postati glavni junak naših priča, a u svakoj priči možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. ✨

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Como esta empresa usa o Trustpilot

Todas as opiniões

(1984)

433 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Na papiru

Smatrala sam da s obzirom na cijenu da će na omotu pisati tekst koji sam htjela a ne na papiru. Da sam znala
Ne bih naručila.

31 de março de 2026

Hej Hana,

personalizirana Dorina čokolada sastoji se od 250 grama Dorina mliječne čokolade, hermetički zatvorene u originalnom Kraš omotu kako bi sačuvali proizvod. Čokolada je zatim smještena u personalizirani omot izrađen od visokokvalitetnog 300 g papira. Proizvod je ovako zamišljen kako bi se, jednom kada se čokolada pojede, omot mogao sačuvati kao uspomena. :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Sin je oduševljen!

Sin je oduševljen!
Knjiga je realno za bebe do godinu dana, nije za dvogodišnjake, ali nam je jako draga.

30 de março de 2026

Hej Martina,
hvala ti na recenziji. 💜

Inače je knjiga namijenjena za uzrast do 3 godine, a baš nam je drago čuti da ju i tvoj mališan obožava. 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

usluga je dobra i brza i slikovnica je…

usluga je dobra i brza i slikovnica je lijepa jedino bi sugerirala kvalitetniju izradu (papir vece kvalitete)

30 de março de 2026

Hej Nikolina,
hvala ti na recenziji. 💜

Drago nam je da si zadovoljna uslugom i slikovnicom. Sve naše knjige su tvrdoga uveza, u potpunosti ilustrirane i tiskane na kvalitetnome 150-gramskom papiru. 😊

Cijenimo tvoje mišljenje i hvala ti na povjerenju!

Classificada 5 em 5 estrelas

Oduševljena sam tiskom i kvalitetom…

Oduševljena sam tiskom i kvalitetom izrađene slike na omotnici čokolade.Žao mi je da ne mogu naručiti još koju.Prekrasan poklon za svaku prigodu.

24 de março de 2026

Hej,

baš nam je drago da si zadovoljna proizvodom. Personalizirane čokolade te uvijek čekaju na našem web shopu tvornicasnova.hr tako da čim se pruži nova prilika za poseban poklon, znaš gdje ćeš ga kreirati. 🤗

Oduševljeni knjigom

Malo je reći da smo oduševljeni knjigom.Kvalitetna izrada,predivno ilistrirano.Sve po dogovoru.Rok isporuke brz i jednostavan.Hvala

23 de março de 2026

Hej Lorana,

hvala na recenziji! Baš nam je drago da ste zadovoljni knjigom i želimo vam da dugo uživate u čitanju. 🥰

Brzo, lijepo, jednostavno

Jednostavne i jasne upute za narudžbu.
Čokolada je došla lijepo zapakirana, umotana da se ne može slomiti. Izgleda sve originalno i lijepo. I jako brzo je došlo nakon narudžbe (2 dana)

23 de março de 2026

Hej Darija,

hvala na pozitivnoj recenziji! Drago nam je da je cijeli proces prošao glatko i da si zadovoljna kako je čokolada ispala. ☺️

Odlični

Odlični, imamo već nekoliko slikovnica! Pri zadnjoj narudžbi dostavna služba je zagubila paket. U najkraćem roku su napravili i poslali novu slikovnicu! Sve preporuke ❤️

19 de março de 2026

Odlicno

Odlicno, fora knjiga! Bilo bi mozda super da ima vise detalja za prikaz fizickog izgleda likova (npr boja ociju, oblik glave…).

18 de março de 2026

Sve pohvale

Sve pohvale, naručila sam u zadnji čas čokolade za dan očeva i isporučene su na vrijeme.
Hvala vam od srca
Pozdrav
Ana

18 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Sto se tice same slikovnice

Sto se tice same slikovnice, nemam primjedbi. Ali, imam primjedbu sto nisam mogla iskoristititi poklon kod za besplatnu dostavu u slijedecoj narudzbi. Nakon podnosenja prigovora na mail nisam dobila odgovor. Zato sam odustala od kupnje jos jedne slikovnice.
Zao mi je…

17 de março de 2026

Hej Gorana,

žao nam je da Vam kod nije funkcionirao u narudžbi. Provjerili smo bazu mailova, no ne pronalazimo niti jedan upit poslan s ovog maila. Molimo Vas da nas kontaktirate na info@tvornicasnova.hr kako bismo provjerili o čemu se točno radilo i napišete nam koji kod ste pokušali iskoristiti i za koju knjigu. :)

A Experiência Trustpilot

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais