Voor ons examendiner hadden we twee roulette tafels en 1 blackjack tafel gehuurd. Het was het enige bedrijf dat ik kon vinden waar ik tafels kon huren zonder croupiers. De jongens die de tafels bracht... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Onlangs een karaokeset gehuurd voor een verjaardagsfeest. Een supervervaring in elk opzicht. Vanaf het moment van een offerteaanvraag tot aan het weer ophalen van de spullen. Vriendelijke jongens, gee... Ver mais
Wij hadden de BlackJack tafel en de roulettetafel voor ons kerstdiner voor werk geregeld en deze waren een hit. Mooie tafels, bezorging was netjes en ruim op tijd en we hadden 2 hele leuke croupiers d... Ver mais
Voor onze conferentie hadden we op korte termijn wat leuke activiteiten nodig en wilde we esn boksbalmachine en een airhockey tafel huren. Uitjeshuis had beide en reageerde snel toen ik een offerte aa... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de aluguer de artigos de festa
- Fornecedor de brindes corporativos
- Empresa de organização de eventos
- Festival
UitjesThuis is een verhuurbedrijf van unieke belevenissen op locatie. De belevenissen van UitjesThuis zijn een leuke toevoeging voor bedrijfsuitjes op kantoor, maar ook voor bruiloften, festivals of beurzen. We verhuren complete belevenissen op locatie zoals een: Casino-avond, bioscoop, midgetgolf, proeverij of diner op locatie. Ook verhuren we speeltafels zoals: airhockeytafels, pooltafels, tafeltennistafels, pokertafels, dartkasten en karaokesets. UitjesThuis levert de producten op locatie en installeert deze op de gewenste plek. Na gebruik worden de producten weer opgehaald.
Informações de contacto
Potgieterstraat 3, 3351 ET, Papendrecht, Holanda
- 06-29965344
- info@uitjesthuis.nl
- uitjesthuis.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Voor mijn 50ste verjaardag feest 3…
Voor mijn 50ste verjaardag feest 3 dingen gehuurd Pooltafel darts en airhockey iedereen heeft er van genoten zeker een leuke aanvulling op een feestje aanrader goed verzorgd en bezorgd fijne communicatie. Top bedankt
Top avond gehad!
Top avond gehad!
Goed verzorgde blackjack avond met tafel en croupier. Aanrader.
Top service!
Altijd snelle service, wordt op het juiste moment geleverd en de leveranciers zijn super vriendelijk! Werk fijn met ze samen!
Wij hadden een Casino royale avond
Wij hadden een Casino royale avond. Er werd meer dan op tijd een roulette tafel neergezet met alles erop en er aan. Met top croupier die met veel swung, goede uitleg en gezelligheid een fantastische draai aan de avond gaf. Nogmaals dank!
Geweldige 16de verjaardag voor mijn…
Geweldige 16de verjaardag voor mijn zoon gevierd. De gehuurde spullen waren een groot succes, spullen waren goed voor elkaar. Alles werkte, wat natuurlijk op zo'n feestavond wel zo belangrijk is. De pooltafel en boksbal waren een groot succes.
Fijne levering en service
Fijne levering en service. De spellen werden helemaal zonder hulp ingesteld en opgehaald.
Heel snel geholpen zelfs toen bleek dat…
Heel snel geholpen zelfs toen bleek dat een tafel kapot was werd er nog binnen no time een nieuwe tafel gebracht TOP service zeker een aanrader.
Bettah Boxing Gym
Veel mogelijkheden en goede service
Leuk bedrijf. Reageren snel en denken met je mee. Voor het kerstfeest van school wilden de leerlingen naast een disco ook een arcadehal die we via UitjesThuis hebben gehuurd. Twee Arcadekasten, airhockey en een pooltafel. De leerlingen (en collega's) vonden het geweldig. Veel positieve reacties mogen ontvangen.
Super service, werknemers erg vriendelijk
Voor opnames van een TV-programma konden wij last minute nog een pooltafel huren. Deze werd ontzettend keurig afgeleverd, zelfs op het moeilijke tijdstip van opnemen.
De werknemers waren erg vriendelijk en zetten zonder problemen de tafel op en ook het ophalen ging perfect volgens afspraak. Wij vonden de samenwerking ontzettend fijn en weten nu bij wie we moeten zijn als we ooit weer iets in die hoek nodig hebben!
Leuke filmavond gehad met mijn gezin
Leuke filmavond gehad met mijn gezin. Het was een geslaagde verassing. Projector, Popcorn- en een nacho's apparaat maakte het een complete filmavond. Verder goede service, ze zijn goed bereikbaar en denken met je mee.
👍👍👍
Geweldig leuke casino avond thuis gehad…
Geweldig leuke casino avond thuis gehad voor de verjaardag van m’n dochter! Iedereen was super enthousiast over de blackjack en roulette tafel. De croupiers waren ook heel leuk, gezellig en legden alles goed uit!
Voor mijn 21 birthday party uitjeshuis…
Voor mijn 21 birthday party uitjeshuis gevraagd om te komen voor een blackjack en roulette tafel. Het was allemaal fantastisch geregeld, een prettige communicatie en leuke/vriendelijke coupiers.
Last minute een bedrijfsfeestje moeten…
Last minute een bedrijfsfeestje moeten organiseren, snel contact op genomen met uitjesthuis.
niks was te gek, alles kon op kortermijn geregeld worden. Hebben glow in de dark midget golf gespeeld was echt super gaaf!
daarnaast ook pokertafel air hockey voetbaltafel bierpong en pooltafel. een groot succes! bedankt voor goeie service!!
Flexible and good communication
Rented a roulette table a bit of last minute for a company event. Communication and flexibility were good.
Also the croupier was friendly and professional and adjusted to the fact we were using other games of our own simultaneously in our competition.
Also helped with figuring out a way to assign scores across games to calculate a final score for all players.
Geweldig goed bedrijf en leuke medewerkers die meedenken
Wat een geweldig bedrijf is dit met de leukste medewerkers!! Niks is te gek en ze denken met alles zo erg mee! De communicatie met hun gaat ook ontzettend snel, duidelijk en goed. In lange tijd niet met zo een fijn bedrijf samen gewerkt, wij gaan jullie vaker boeken :) De croupiers erbij huren is echt een aanrader want zij maakte de avond zelf ook echt compleet! Dank jullie wel!
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf, duidelijke communicatie, een belletje als ze wat verlaat zijn en mooie pokertafels met alles erbij wat je nodig hebt. Een aanrader om uitjes thuis in te schakelen voor een feestje.
Het was een topavond!
Het was een topavond!
Wij hebben gekozen voor een Griek diner en dat was een verrekt goede keuze.
Heerlijk eten, mooie decoraties en eigenlijk niets aan op te merken. Wij raden hun voor 1000% aan.
Fantastische casino avond!
Ontzettend blij dat we voor Uitjesthuis gekozen hebben. Fijn contact, levering ging snel en de croupiers die mee kwamen (thema casino) waren vriendelijk en hebben onze gasten goed weten te vermaken. Wij zouden in de toekomst zeker weer voor Uitjesthuis kiezen. bedankt!
Super leuk
Wij hebben gebruik gemaakt van de boerenmidgetgolf op locatie. Super top geregeld. Heel leuk voor een feestje. Alleen we miste de schrijfblokjes voor de puntentelling. Veder erg tevreden!