UitjesThuis Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

1. Serviço de aluguer de artigos de festa
  2. Fornecedor de brindes corporativos
  3. Empresa de organização de eventos
  4. Festival

UitjesThuis is een verhuurbedrijf van unieke belevenissen op locatie. De belevenissen van UitjesThuis zijn een leuke toevoeging voor bedrijfsuitjes op kantoor, maar ook voor bruiloften, festivals of beurzen. We verhuren complete belevenissen op locatie zoals een: Casino-avond, bioscoop, midgetgolf, proeverij of diner op locatie. Ook verhuren we speeltafels zoals: airhockeytafels, pooltafels, tafeltennistafels, pokertafels, dartkasten en karaokesets. UitjesThuis levert de producten op locatie en installeert deze op de gewenste plek. Na gebruik worden de producten weer opgehaald.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

117 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfecte service en producten

Voor ons examendiner hadden we twee roulette tafels en 1 blackjack tafel gehuurd. Het was het enige bedrijf dat ik kon vinden waar ik tafels kon huren zonder croupiers. De jongens die de tafels brachten waren perfect op tijd, tafels zijn wat verouderd maar doen het nog prima en alle benodigdheden werden er bijgeleverd inclusief nieuwe kaarten!! De tafels gaven ons casino thema net wat extra cachet!

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs een karaokeset gehuurd voor een verjaardagsfeest

Onlangs een karaokeset gehuurd voor een verjaardagsfeest. Een supervervaring in elk opzicht. Vanaf het moment van een offerteaanvraag tot aan het weer ophalen van de spullen. Vriendelijke jongens, geen probleem 2 behoorlijke trappen te nemen, goede aansluiting en uitleg. Het systeem met de scan en telefoon bezorgde je een onuitputtelijke voorraad aan muziek waardoor voor een ieder de mogelijkheid was zich te meten in het feestgedruis. Op tijd gebracht en op tijd weer opgehaald volgens afspraak. Niets dan complimenten

21 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Alles was snel en simpel geregeld

Alles was snel en simpel geregeld! De levering en ophaling waren netjes op tijd zoals we hadden afgesproken. Onze TeamMembers hebben genoten van een heel erg fijne dag dankzij jullie spelletjes!

3 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Movienight

Wij hebben op werk een Movienight georganiseerd dit was een super leuke avond! Zitzakken, verse popcorn, nacho's & suikerspinnen maakte de avond compleet.
Enige minpunt was inloggen op een eigen account.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, duidelijke communicatie en goede kwalitiet machines

Voor onze conferentie hadden we op korte termijn wat leuke activiteiten nodig en wilde we esn boksbalmachine en een airhockey tafel huren. Uitjeshuis had beide en reageerde snel toen ik een offerte aanvraag opstuurde. Verder werkte de machines top. De boksbalmachine was ook een grote hit. Ook communiceerde ze duidelijk en snel over zowel het brengen als het ophalen van de machines.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Glow in de dark midgetgolf

We hebben de glow in de dark midgetgolf gehuurd, een geweldige ervaring, service top geregeld met brengen en weer ophalen. zelf weinig werk van gehad, leuk personeel.
Zeker voor herhaling vatbaar.

7 de fevereiro de 2026

Heerlijke avond gehad!!

Materiaal prima in orde, leuke gasten, heerlijke avond gehad!

Jongens zijn flexibel en denken mee en dat alles voor een goede prijs.

In geval van twijfel gewoon boeken!

10 de janeiro de 2026

Wat een fijne ervaring

Wat een fijne ervaring!

Ons contactpersoon was goed te bereiken en gaf antwoord op alle vragen die we hadden.
Ook de avond zelf was fantastisch. Het hele team heeft samen ervoor gezorgd dat wij zorgeloos een avond casino konden spelen.

12 de dezembro de 2025

Voor herhaling vatbaar....

Goede en duidelijke afspraken, goed telefonisch bereikbaar. Karaoke set conform afspraak geleverd en ook weer keurig opgehaald. Karaokeset voldeed aan onze verwachtingen, kortom alles was TOP! Wij hadden genoten......

16 de dezembro de 2025

Service is top!

We hadden roulette en blackjack tafels gehuurd. Komen hun afspraken qua bezorging na. Zijn zeer flexibel en materiaal is top. We hebben een geweldige avond gehad.

Top geregeld!

Wij hebben voor ons Eindejaarsfeest met werk de Roulettetafel besteld. Het contact ging heel soepel en fijn. Datum en tijden in overleg goed afgesproken. Voor een mooie prijs een leuk extraatje op de avond! Goede ervaring dus, bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ons kerstfeest was een groot succes…

Ons kerstfeest was een groot succes dankzij Uitjes Thuis. De communicatie verliep goed en de service was excellent. Onze medewerkers hebben genoten van een avondje casino. De drie croupiers maakten er echt een feestje van. Uitjes Thuis, bedankt voor de leuke avond!

19 de dezembro de 2025

Goed geregeld

Voor onze kerstborrel hebben we bij UitjesThuis
4 items gehuurd, zie hieronder.

-Basketbalmachine
-Airhockeytafel
-Boerengolf
-Mega 4 op een rij

Hier hebben we veel plezier mee gehad.
Bij de boerengolf zat zelfs een score blad bij zodat we een kleine competitie konden houden.
Al met al top geregeld.

De spullen werden ook op tijd geleverd op locatie en ook weer netjes de volgende dag opgehaald.

Aanrader!

18 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader voor een topavond!

Wij hadden de BlackJack tafel en de roulettetafel voor ons kerstdiner voor werk geregeld en deze waren een hit. Mooie tafels, bezorging was netjes en ruim op tijd en we hadden 2 hele leuke croupiers die echt heel leuk mengden met onze groep en zorgden voor een leuke dynamiek en heel duidelijk uitleg gaven aan de mensen die nog nooit een gokje hadden gewaagd. Aanrader!

Fijne ervaring

Afgelopen november hebben wij naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van UitjesThuis. Vooraf hadden wij prettig contract en wisten we precies waar we aan toe waren. Tijdens ons feest was o.a. de Blackjacktafel een groot succes mede door de croupier! zeker een aanrader!

1 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

WoW, wat een lol hebben wij gehad.

WoW, fantastisch spel. Wij gebruikte het in de week van de waardering. Leuk om je collega's beter te leren kennen Vooraf goed contact, meegedacht over gebruik. Fijne levering en ophaaldienst. Makkelijk in gebruik. De foto's waren van zeer goede kwaliteit, boven verwachting. Iedereen wilde dit voor zijn vriendengroep gaan inhuren. Ik kan het iedereen aanbevelen voor een gegarandeerd pleziermoment.

5 de novembro de 2025