Urbancorner Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Supertrevlig service, dessutom snabbt fixat! Alltid jättesnabb på att svara på mejl också. Punkan ett minne blott och dessutom en del åtdragna skruvar k övrigt. Tack för superbra service!

Classificada 5 em 5 estrelas

Följande omdöme gäller min Elsparkcykel. Kundbemötande 5/5 (Erfaren personal, gav flera bra råd och tips) Service 5/5 (Fick bra information om produkten och fick välja mellan flera alternati... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som även ger dig bra tips & råd. Kanske lite väl höga påslag för däck & slang men någonstans ska ju pengarna in. Helt klart värt det ändå. Har man en gång pro... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekräfta att det stämmer. Jag ville sätta på släta däck istället för mönstrade och fick se ett litet urval från sortimente... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação de scooters

🔧 Urbancorner Verkstad - Vi lagar och säljer elsparkcyklar 📍Verkstad i centrala Göteborg📍

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

238 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa verkstaden för service och reparation av elsparkcyklar!

Jag kom till verkstaden med min elsparkcykel, en 6 år gammal Ninebot by Segway ES2, och behövde hjälp med reparation, trots att de vanligtvis inte tar emot min modell eftersom den kräver speciella verktyg. Personalen var otroligt hjälpsam och välkomnande, och verkstaden gav mig ett rimligt och till och med överraskande lågt pris för arbetet de utförde. Jag uppskattar verkligen deras professionalism och engagemang. En seriös och pålitlig verkstad med fantastisk personal och ett arbete av hög kvalitet. Rekommenderas varmt!

12 de novembro de 2024

Resposta da Urbancorner

Tack så mycket för din fina recension! Det var jag som konsulterade dig i butiken, och det värmer verkligen att du är nöjd med vår service. Ha en fin dag, och återigen tack för din recension!

Dom är snabba

Dom är snabba, kunniga och mycket hjälpsamma. Supertrevlig personal och bra priser. Det kan inte bli bättre.

21 de outubro de 2024

Resposta da Urbancorner

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med både vår service och personal. Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lämnade in min el-sparkcykel på service…

Lämnade in min el-sparkcykel på service och fick tillbaka den i nästintill nyskick!!!
Supernöjd med allt!
Rekommenderas starkt!!! 👍👍👍

19 de setembro de 2024

Resposta da Urbancorner

Tack för ditt fina omdöme! 🙌
Det gläder oss att du är supernöjd med servicen och att din elsparkcykel är i toppskick igen. Din rekommendation är värdefull för oss och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service av kompetent…

Fantastisk service av kompetent personal!

19 de setembro de 2024

Resposta da Urbancorner

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 🌟
Vi är verkligen glada att du är nöjd med servicen och att din elsparkcykel känns som ny igen!
Vi uppskattar ditt förtroende och din rekommendation – det betyder mycket för oss.

Vi finns här om du behöver hjälp i framtiden! 🙌

Fantastisk personal

Fantastisk personal, väldigt hjälpsamma och kunniga. Jag kan varmt rekommendera denna butik.

12 de setembro de 2024

Resposta da Urbancorner

Stort tack för dina vänliga ord! 🙏
Vi är glada att du uppskattar vår personal och service. Din rekommendation värmer verkligen!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Ni gjorde ett bra job jag är stolt tack…

Ni gjorde ett bra job jag är stolt tack så mycket om nånting händer kommer jag bara komma till er.

11 de setembro de 2024

Resposta da Urbancorner

Tack så mycket för din fina feedback! 🙌
Vi är verkligen glada att du är nöjd med vårt jobb och att du känner förtroende för oss. Du är alltid välkommen tillbaka om det skulle behövas 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Min bromsskiva var skadad och lite böjd…

Min bromsskiva var skadad och lite böjd och en person hjälpte mig att räta ut den och hjälpte mig att justera bromsarna, fantastisk trevlig bemötande och väldigt nöjd med servicen jag fick. Tackar så mycket

2 de setembro de 2024

Resposta da Urbancorner

Vad glada vi blir för din recension. tack så mycket för du tog dig tid att skriva!

Inga konstigheter

Inga konstigheter. Snabb leverans ( två dagar) och bra service!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 de agosto de 2024

Resposta da Urbancorner

Tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar verkligen din feedback!

Grym service

Lämnade in min Ninebot G2 Max för däckbyte, och det löste dem grymt !

8 de agosto de 2024

Resposta da Urbancorner

Vad kul att höra! Härligt att du är nöjd med servicen. Är det något mer du behöver hjälp med, tveka inte att höra av dig!

Urban corner Göteborg

Urban corner Göteborg, service alltid världsklass här, lämnade nu in min scooter nyss, dem byter bägge hjulen snabbare än jag hinner avnjuta min lunch.

Rekommenderar dem starkt.
Alltid trevligare och hjälpsamma.

1 de julho de 2024

Resposta da Urbancorner

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du upplever vår service som världsklass och att vi kunde hjälpa dig snabbt med din scooter. Din feedback betyder mycket för oss och vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Med vänliga hälsningar, Ogge

Classificada 5 em 5 estrelas

Så himla smidigt och trevligt

Så himla smidigt och trevligt. Sebastian var så tillmötesgående och enkel att ha att göra med. Kan inte nog rekommendera UrbanCorners

24 de maio de 2024

Resposta da Urbancorner

Vad kul att höra att du är nöjd med våran Service i Stockholm!
Tack verkligen för den fina recensionen.

Classificada 5 em 5 estrelas

The best scooter shop in the region

Very professional, extremely knowledgeable, went there several times with my inokim light2 for different repairs and they always delivered. A huge plus on customer service and friendliness!!

15 de maio de 2024

Resposta da Urbancorner

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a great experience with us. Your satisfaction is our top priority!

Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt bra affär med mycket god…

Riktigt bra affär med mycket god support!
Fick bra service på min Rawbike.
Ogge är en riktigt go gubbe, lagade mina bromsar samt mitt styre

15 de maio de 2024

Resposta da Urbancorner

Fantastiskt att höra att du är så nöjd med vår service på din Rawbike! Ha en fin dag!

Oroligt trevlig personal

Oroligt trevlig personal, ogge i kassan var helt sjukt professionell.

Kommer definitivt reparera min scooter där igen ifall det skulle uppstå nått.

14 de maio de 2024

Resposta da Urbancorner

Det är kunder som dig som gör oss motiverade att fortsätta leverera på högsta nivå. Tack för din positiva recension!

Classificada 5 em 5 estrelas

Så trevligt och fint bemötande,och…

Så trevligt och fint bemötande,och otroligt kunniga samt hjälpsamma.
Urbanconer är helt klart bäst,rekommenderar denna verkstan till 100%,kommer inte gå någon annanstans. Världsklass👌
Oscar e grym🌟

// Karin och Niclas

14 de maio de 2024

Resposta da Urbancorner

Det betyder mycket för oss att få höra att vårt arbete uppskattas. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva erfarenhet!