Supertrevlig service, dessutom snabbt fixat! Alltid jättesnabb på att svara på mejl också. Punkan ett minne blott och dessutom en del åtdragna skruvar k övrigt. Tack för superbra service!
Leia as opiniões dos outros
Följande omdöme gäller min Elsparkcykel. Kundbemötande 5/5 (Erfaren personal, gav flera bra råd och tips) Service 5/5 (Fick bra information om produkten och fick välja mellan flera alternati... Ver mais
Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som även ger dig bra tips & råd. Kanske lite väl höga påslag för däck & slang men någonstans ska ju pengarna in. Helt klart värt det ändå. Har man en gång pro... Ver mais
Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekräfta att det stämmer. Jag ville sätta på släta däck istället för mönstrade och fick se ett litet urval från sortimente... Ver mais
Informações sobre a empresa
🔧 Urbancorner Verkstad - Vi lagar och säljer elsparkcyklar 📍Verkstad i centrala Göteborg📍
Informações de contacto
Suécia
- urbancorner.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Resposta da Urbancorner
Bästa stället i Gbg på el-scootrar o…
Bästa stället i Gbg på el-scootrar o duktiga på sina varor o produkter dom säjer o trevliga :):)

Professionella och otroligt kunniga
Professionella och otroligt kunnig personal som både informerar om priset under resans gång och samtidigt informerar innan du hämtar ut din enhet vad man gjort.
Tack för all hjälp
Toppen personal ☺️ 100% nöjd tack 🙏
Fick tillbaka cykeln efter en dag byte…
Fick tillbaka cykeln efter en dag byte av däck å slang fram å bak
Mekare ringde när han stod med den och vi resonera lite
Superbra service och ”fresh-up”
Superbra service och ”fresh-up” på vår sparkcykel. Kan varmt rekommenderas 👍!
Kunniga o trevliga
Kunniga o trevliga, alltid förträfflig service 👍
När jag lämnade in min el-scooter fick…
När jag lämnade in min el-scooter fick besked att servicen skulle kosta 1000 kr. Det pris ni indikerar nu är klart högre
Lämnade sparkcykeln på lördag morgon…
Lämnade sparkcykeln på lördag morgon för däckbyte och dom löste det samma dag trots att verkstan hade fullt helt underbart jobb och trevligt bemötande
Väldigt bra service!
Urbancorner överträffade verkligen mina förväntningar när det gäller el sparkcyklar. Deras team var hjälpsamt, snabbt och professionellt. De visade sig vara mycket kunniga och engagerade när det kom till el sparkcyklar. Beställningsprocessen var enkel och leveransen var smidig. Jag är mer än nöjd med min erfarenhet av Urbancorner och kan starkt rekommendera dem till alla som letar efter pålitliga el sparkcyklar.
Otroligt nöjd kund
Jättetrevlig personal och superbra service. Trots att tillverkaren av min moped krånglat något så otroligt och tiden på verkstan blev lång så har Urbancorner löst problemet på ett jättebra sätt. Kunde inte varit mer nöjd.
Tog över en månad att få det lagat
Snabba Trevliga Hjälpsamma 👍👍👍👍👍
Kunnig personal
Kunnig personal. Snabb service.
Bra priser. Jättenöjd!
Fantastisk personal
Fantastisk personal, trevliga och så hjälpsamma.
Supernöjd kund 😃⭐️
Supersnabb service i toppklass.
De hjälpte mig snabbt med att byta däck och slang på min Inokim Quick4 efter punktering. De gick igenom scootern och fixade det som behövdes. Grymt snabba och jättetrevlig personal.
Fantastiskt bemötande
Bra bemötande och snabb service. Däckbyte och vårservice blev toppen 👍🏻
Väldigt snabb och professionell service!
snabb leverans
Det gick bra att beställa å det gick fort att få varorna