Vanderveenmode Opiniões 34

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Binnen 1 dag een mega ladder in een dikke maillot, zonder intensief gebruik. Wanneer ik dit meldde, werd er aangegeven dat dit kan gebeuren. Vervolgens besloot ik de andere ongeopende maillots direct... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dropshipper. Helaas te laat gezien. Spullen komen direct uit China en als je retour wil sturen worden er zoveel hobbels opgeworpen dat je al moedeloos wordt. En zelfs als je (de hoge prijs) betaalt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Lieve mensen, Dit heet dropshipping. Ze doen alsof ze een Nederlands bedrijf zijn maar kopen alles in van hun “leverancier” genaamd Ali express, Temu etc om het vervolgens te verkopen op hun webs... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dropshipping! Weg gegooid geld; incl. de retourkosten. In juni jl. besteld. Vreselijke kwaliteit; en terug gestuurd. Adres: China ! Vorige week kreeg ik het pakketje weer in mijn brievenbus, na... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

34 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 1 em 5 estrelas

Ruim 3 weken gewacht op 2 "bermuda"…

Ruim 3 weken gewacht op 2 "bermuda" broeken. Lijken in niets op de broeken waarmee ze adverteerden. Veels te duur betaald, nog niet de helft van het geld waard. Na enkele mailwisselingen werden de broeken dezelfde
avond bezorgd door een fietskoerier. Ik geef ze 1 ster omdat ik 20% van het betaalde bedrag heb terug gekregen. Maar dan nog veels te duur. Gemaakt in China door ws kinderhandjes en de maatvoering klopt absoluut niet.

15 de junho de 2024

Grote bedriegers!

5 Weken wachten op 2 shirts, niet dezelfde als besteld en bovendien te grote maat.
Geen reactie via mail, geen telefoonnummer voor retour, kortom één grote scam.
Bestel hier nooit of je wordt bedrogen! Winkel Vanderveen mode in Den Haag bestaat gewoon niet!

13 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dit overkomt mij nu voortaan ECHT nooit…

Dit overkomt mij nu voortaan ECHT nooit meer.
Je bestelt bij een Nederlands bedrijf in Den Haag.
Artikel past niet.
Je kunt retourneren. NAAR CHINA😡.
MET ANDERE WOORDEN: ook dit kan in de kledingcontainer. De verzendkosten worden hoger dan ik betaald heb waarschijnlijk, of nagenoeg gelijk.

12 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ook hier een slechte ervaring

Ook hier een slechte ervaring.
Drie dezelfde overhemden gekocht in drie verschillende kleuren. Elke kleur heeft blijkbaar z’n eigen materiaal. Komt ook totaal niet overeen met wat er geadverteerd wordt.
Retour naar een adres in China.

11 de junho de 2024

Contact

3x via de mail vragen gesteld nav mijn bestelling maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Telnr is nergens te vinden. Alleen in Leimuiden iets kunnen vinden maar dat nr is niet in gebruik.

29 de maio de 2024

Niet betrouwbaar

Van der Veen mode in den Haag is een weer eens fake,
Inderdaad heel veel beoordelingen van Trustpilot maar is dus nep.
Er staat maar 1 beoordeling en die is slecht.

24 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

vanderveenmode.nl claims to have an…

vanderveenmode.nl claims to have an excellent rating on TrustPilot based on 3466 reviews.
They are displaying a FAKE TrustBox widget. A screenshot has been made and their website has been reported. There are NO reviews on TrustPilot!

25 de abril de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.