Banner for Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Autoschade Groep Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zonder afspraak meldde ik me bij de receptie omdat het tankdopklepje was afgebroken. Direct werd gekeken naar de mogelijkheden, een prettige prijsafspraak gemaakt, het artikel besteld en de volgende d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben onze Mercedes achtergelaten met bumper schade en zo goed als nieuw teruggekregen met garantie. En waar wij waarde an hechten is service... die was TOP! Bedankt

Classificada 5 em 5 estrelas

De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de carroceria

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Informações de contacto

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

813 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snelle service

Snelle service, goed en vriendelijk geholpen.

25 de junho de 2026

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat we u snel en vriendelijk van dienst konden zijn. Dank voor uw feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, snel geholpen, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers

24 de junho de 2026

Beste Peter,

Fijn om te horen dat u zo snel en goed geholpen bent door onze vriendelijke medewerkers! Dank voor uw feedback.

Classificada 2 em 5 estrelas

Auto op woensdag om 8 uur moeten…

Auto op woensdag om 8 uur moeten brengen dan gaan we er meteen mee aan de slag! Alleen bumper spuiten.
Vrijdag mail auto vanmiddag gereed, nou dat was niet zo. Ik had telefoontje af moeten wachten dus stond er voor niks. Maandag na 5 uur ophalen en toen was de auto net klaar. We hebben 2x moeten spuiten en nog blabla. De mensen aan de balie zijn top maar de man uit de garage echt niet top dus ga nooit meer naar Van Mossel.

10 de junho de 2026

Beste mevrouw Broeders,

We hebben vanmorgen met elkaar gesproken. Bedankt voor uw tijd en waardevolle feedback. We zullen uw feedback intern bespreken. Wij wensen u veel rijplezier en vele schadevrije kilometers.

Flinke kras

Vriendelijke ontvangst, ik had een flinke kras over mijn auto ( 3 panelen als ik het goed zeg) en ze hebben mooi vakwerk geleverd!! Prachtig,ik ben er heel blij mee!! 😍

13 de junho de 2026

Beste mevrouw Hermkens,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het geleverde vakwerk! We zijn blij dat we de kras op uw auto zo mooi hebben kunnen herstellen. Bedankt voor uw positieve feedback!

Top dienstverlening

Top service en duidelijke communicatie, schade is tiptop afgehandeld

18 de junho de 2026

Best Rick,

Fijn om te horen dat de service en communicatie duidelijk waren. We zijn blij dat de schade tiptop is afgehandeld.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, veel verstand van waar ze over spreken. Veel geduld voor vele vragen.

18 de junho de 2026

Beste Arlette,

Fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk was en veel geduld had. We waarderen uw complimenten!

Snel geholpen

Snel geholpen, netjes gemaakt

Beste Max,

Fijn te horen dat we u snel en goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor uw positieve feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles is volgens afspraak volledig…

Alles is volgens afspraak volledig opgelost.”Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” Grote klasse! Van Mossel maakt het waar!

12 de junho de 2026

Beste Mario,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost! We waarderen uw positieve feedback enorm.

goed gerepareerd

Snel klaar en goed gerepareerd

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat we u snel en goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw positieve feedback!

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. Onze auto had schade, deze van te voren aangemeld voor een afspraak. We konden de auto smorgens brengen en kregen netjes een leen auto mee. Na 1,5 dag, werden we keurig gebeld, dat de auto klaar was en als nieuw!

9 de junho de 2026

Beste Ilona,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de reparatie van uw auto! We zijn blij dat we u snel weer op weg hebben kunnen helpen.

Auto gespoten

Auto is aan achterkant en zijkant gespoten door lakschade van een pauw. Vakkundig gedaan. Prima services.

Beste Harm,

Wat fijn om te horen dat de lakschade vakkundig is hersteld! We waarderen uw positieve feedback over onze service.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel afgehandeld. Netjes werk geleverd

Beste heer/mevrouw,

We zijn blij te horen dat de afhandeling snel en netjes was. Bedankt voor uw feedback!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, naar tevredenheid geholpen

12 de junho de 2026

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

De reparatie is onzichtbaar verholpen.

De reparatie is onzichtbaar verholpen.
De hele auto is aan de buitenkant schoon afgelevert.

11 de junho de 2026

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te horen dat de reparatie onzichtbaar is uitgevoerd en de auto schoon is afgeleverd. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle service

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de feedback.

Wij streven er altijd naar om onze klanten een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom horen wij graag wat we volgens u nog beter hadden kunnen doen om die 5e ster te verdienen.

Wilt u uw feedback met ons delen via schade.ktv@vanmossel.nl? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kon snel een afspraak maken om schade…

Kon snel een afspraak maken om schade te laten herstellen. Keurige leenauto gekregen. Mijn eigen auto weer super netjes terug gekregen!
Goede service!!

13 de junho de 2026

Beste Sabine,

Wat fijn om te horen dat we u snel konden helpen en dat u tevreden bent over de reparatie en onze service. Dank u wel voor de mooie recensie!

100 procent

100 procent

Beste heer/mevrouw Kasoumeh,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview. Fijn dat u tevreden bent.

Classificada 5 em 5 estrelas

goede service en planning en goede leenauto

prettig contact met de werkvoorbereider Ellen en het hele team, werd op de hoogte gehouden over de vordering van herstel.
resultaat herstel heel goed !!

Beste Willem,

Wat fijn te horen dat u tevreden bent over het contact en de voortgang van het herstel. We zijn blij dat het resultaat naar wens is.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed geholpen

Goed geholpen

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de feedback.