Het verhelpen van een acuut probleem aan mijn auto werd veel sneller verholpen dan verwacht. - De auto werd maandagochtend opgehaald. - Verwachte gereedheid zou vrijdags er na zijn. - Dinsdag eind... Ver mais

Hartelijke ontvangst op afgesproken tijd door vriendelijk personeel. Na de servicebeurt kreeg ik een spic en span gewassen auto terug. Als dat geen service is?
Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Ver mais
Baliemedewerker{s} mogen wel wat vriendelijker zijn...Oud personeel was vervangen had ik begrepen...Mogen een voorbeeld nemen aan verkoper Peter...(komt van Auto Palace) vriendelijk en behulpzaam.. He... Ver mais
Nijbracht 50, 7821 CA, Emmen, Nederland, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ik ben ben geholpen door Roberto. Gezien het verschil met een nieuwe auto hebben wij gekozen voor een nieuwe auto ipv demo.

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Fijn contact, goede en eerlijke uitleg. Vertrouwen gegeven en dat is ruimschoots waargemaakt

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Moet weer naar de garage, er is vergeten om te resetten. Komt steeds een melding in het daschbord over een aantal dagen onderhoud

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Het bedrijf werkt netjes , maar prijsopgaves vooraf komen niet overeen met de afrekening.
Gevraagd wat een beurt kostte en een afspraak gemaakt. Op de dag van de beurt bleek de werkelijke prijs ruim 200 meer te zijn.
Het kopen van een los interieurlampje kostte meer dan twintig minuten. Hoewel ...waarschijnlijk langer, want na twintig minuten was een driekoppig team er nog steeds niet uit wat je voor zo'n aankoop zou moeten rekenen. Boos de winkel verlaten, en daarna ook helemaal niets meer gehoord.

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Klus is netjes en snel geklaard, personeel was vriendelijk.

Vlotte bediening . Afspraken nakome
n.koffie verkrijgbaar . Ben zeer tevreden .

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Zeer vriendelijk ontvangen en een goede leenauto meegekregen.

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Netjes en correct en van te voren duidelijk wat de kosten zijn.

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Goede en vriendelijke service en ondersteuning bij vragen, plus kwalitatief prima onderhoud.

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Wat er moest gebeuren is gedaan ,en dat is gedaan voor het tarief wat was afgesproken

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
We zijn eerst oriënterend op gesprek geweest, dat vonden wij al heel veel zeggend, fijne uitleg en prettige ervaring dat wij toen al besloten om de auto daar te gaan kopen.

Resposta da Van Mossel Hyundai - Emmen
Ik had van mijn Hyundai een koppelingscylinder kapot. Tussen het bestellen en leveren duurde het even, maar het monteren was vlot gebeurd. Prijs en kwaliteit zijn ook goed in verhouding. Prima