We hebben een goed inhoudelijk gesprek gehad over de aankoop van de Kia Picanto. De auto zag er keurig uit,toen we bij bij de garage waren,het was zoals een klant het ook wil zien. Er zijn nog en... Ver mais

Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Ver mais
Vriendelijke medewerker achter de balie. Slechte bereikbaarheid van de vestigingen, jammer dat deze niet rechtstreeks bereikbaar zijn maar dat alles via een centraal punt geregeld moet worden, ook vi... Ver mais
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Ver mais

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Zeer vriendelijk ontvangen en een goede leenauto meegekregen.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Zeer klantvriendelijk en een goede uitleg over de auto

Resposta da Van Mossel Hyundai
Eerste apk keuring uitgevoerd aan mijn ioniq5.
Online afspraak gemaakt en dit ging erg goed en er kon snel een afspraak worden ingepland!
Uitvoering apk snel klaar met vriendelijk personeel en lekkere koffie.
Prijs apk keuring voordelig.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Netjes en correct en van te voren duidelijk wat de kosten zijn.

Resposta da Van Mossel Hyundai
De werkzaamheden zijn volgens afspraak en planning uitgevoerd. De communicatie over de uitvoering is helder.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Geen klachten na de tijd en auto was op tijd klaar.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Prima ervaring met Hyundai Groningen. Glenn Steenbergen kan ik aanbevelen als een integere verkoper waar wij een goed contact mee hebben gehad. Auto stond klaar in de showroom gepoetst en keurig afgeleverd grote Pluim👍

Super service.
Vandaag een dimlicht lamp laten vervangen.
Kosteloos. Zonder dat er eerst gevraagd werd of ik wel klant ben.
Een aantal weken geleden voor mij de batterij van de contactsleutel vervangen. Ook KOSTENLOOS.
En dan te weten dat ik de auto niet eens bij van Mossel gekocht heb.
Een service die je tegenwoordig nauwelijks nog tegenkomt.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Goede en vriendelijke service en ondersteuning bij vragen, plus kwalitatief prima onderhoud.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Onderhoud prima uitgevoerd maar ik blijf het 'bijzonder' vinden dat je moet betalen voor een leenauto. Dat je betaalt voor de brandstof is logisch maar een gratis leenauto zou net dat extra stukje service zijn om 5 sterren te krijgen

Resposta da Van Mossel Hyundai
Voor ons gevoel hebben we een eerlijke deal gesloten. De toelichting bij het ophalen had wel iets uitgebreider gekund.
Latere aanvulling:
Er is wel gezegd dat we altijd welkom waren voor meer uitleg en dat is ondertussen ook gebeurd. Heel blij mee deze extra toelichting. Misschien doen wij dat nog wel eens want het is ook belangrijk dat je de mogelijkheden die er zijn ook zoveel mogelijk benut. Dankjewel!

Resposta da Van Mossel Hyundai
Telefonich niet goed berijkbaar en auto niet hersteld na opgeven gebreken

Resposta da Van Mossel Hyundai
Goede en vriendelijke mensen die je altijd willen helpen zonder verkooppraatjes die ik bij andere dealers weleens heb meegemaakt. Eerlijk en betrouwbaar! Erg fijne dealer