Leia as opiniões dos outros
Heel prettig thuisgebracht en weer opgehaald. Dat het geplande werk niet lukte is niet de schuld van van Mossel. Direct weer nieuwe afspraak vastgelegd met thuisbrengen en ophalen. Prima dus.
APK keuring na 3 dagen en aantal malen bellen pas klaar. Ook moest een slot gemaakt worden waarvan 6 weken tevoren al overgesproken was. Onderdelen werden pas de 2e dag 's middags besteld. Bij ophale... Ver mais
Alles keurig op tijd, vriendelijk, goede bak koffie en prijs zoals afgesproken. Prettig rondkijken in de showroom. Auto rijdt nog steeds prima.
Informações sobre a empresa
- Concessionário Nissan
- Oficina de reparação automóvel
- Concessionário auto
- Mecânica automóvel
- Concessionário de veículos motorizados
- Concessionário de carros usados
Sobre Van Mossel Nissan
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contacto
Holanda
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Poderá usar IA para responderLer mais
Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel, deskundig advies, snel en goed geholpen.

Resposta da Van Mossel Nissan
Service kan beter en minder prijzig
1. Communicatie: Auto om 9:30 uur gebracht voor een kleine beurt en apk. Rond 16 uur zelf gebeld of de auto al klaar was. Een vriendelijke dame vertelde dat de auto kennelijk nog niet klaar was of nog wacht op een steekproef apk. Op de gok rond 17 uur naar de garage gereden. Auto bleek toch al klaar, sterker nog: de auto was al rond 13 uur al afgemeld voor apk.
2. Opdracht niet volledig uitgevoerd: Bij het brengen van de auto had ik gevraagd om een ruitenwisser te vervangen. Rond 17 uur bleek dat nog niet gedaan. Er werd aangeboden om daarvoor nog een offerte te maken... Dat heb ik maar afgewezen gelet op de tijd.
3. Hoge rekening: Voor een kleine beurt en apk, zonder extra's of bijzonderheden, vind ik ruim 500 euro behoorlijk aan de prijs. Mijn man was kort daarvoor met zijn Subaru Forester XT ook voor een kleine beurt en apk bij zijn merkdealer geweest en rekende daarvoor 320 euro af (incl. schoonmaken remschijven voor als extra).

Resposta da Van Mossel Nissan
Het is een 4.5 want het servicelampje…
Het is een 4.5 want het servicelampje was niet uitgezet en dat heb ik zelf gedaan ook omdat terugrijden geen optie was

Goed geregeld…

Alles ging mis
Alles ging mis. Eén discussie over garantie of niet werd afgeschoven op een andere VanMossel Vestiging enz. Zoals Leo Beenhakker ooit zei: Haben Sie Eine Stunde! Ik heb afscheid van dit bedrijf genomen.
Prima
Werd goed geholpen en kon wachten tot de auto klaar was met een bakje koffie
Niets aan te merken
Niets aan te merken, al blijft het een kwestie van vertrouwen,aangezien je lang niet alleskunt controleren.
werkplaats bezoek
correct te woord gestaan na ook een correcte ontvangst, de servicebeurt vervolgens ook naar behoren afgehandeld

Resposta da Van Mossel Nissan
Super service gericht je kan prima…
Super service gericht je kan prima wachten onder het genot van een kopje koffie 👍🏻en zijn zeer vriendelijke mensen en goede uitleg over wat ze gaan doen met de grote beurt 😜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Netjes en snel geholpen
Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed naar van Mossel-Nissan in A'dam Z.O.. Daar aangekomen kwam ik buiten een monteur tegen en vroeg hem of 't nog te reparen was; hij bekeek 't probleem en zei "dan moet 'ie even op de brug en dan fiksen we dat". Binnen meldde ik me bij de balie, verteldde wat het probleem was en wat die monteur zei, en daarop was de reactie "dan maak ik meteen even een order". Na een kop koffie en hooguit een ½ uur wachten was het probleem verholpen en kon ik tevreden naar huis.
prima en netjes geholpen 👍
Allervriendelijkst ontvangen
Allervriendelijkst ontvangen, geholpen en uiteindelijk prachtige Ariya gekocht.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.