Vrijdag 19 juni een proefrit gemaakt in een Renault Clio Alpine uitvoering. Bryan heeft ons ontvangen bij Renault Culemborg. De proefrit is ons zeer bevallen en we hebben snel de koop gedaan. Woen... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Toen ik binnenkwam en de deuren net geopend waren, stonden vier mensen klaar om alle vragen te beantwoorden en de eerste stroom bij de receptie in goede banen te leiden. De wachttijd was dan ook zeer... Ver mais
Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... Ver mais
Vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke informatie en behulpzaam in het maken van mijn keuze om een auto te kopen en mijn auto in te ruilen.
Informações sobre a empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contacto
Holanda
- vanmossel.nl/renault

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Van Mossel Renault
Ik heb al regelmatig een auto bij…
Ik heb al regelmatig een auto bij Renault gekocht
En word altijd goed behandeld
Ook met de service beurten is het perfect
Grote Klasse

Resposta da Van Mossel Renault
Goede service, duidelijke en goede afspraken die tevens nagekomen worden. Vriendelijk en duidelijk
Goede en vriendelijke ervaring gehad…
Goede en vriendelijke ervaring gehad met dit bedrijf heb er tevreden auto gekocht

Resposta da Van Mossel Renault
Ik ben erg goed geholpen door Thomas…
Ik ben erg goed geholpen door Thomas Verhagen bij het kopen van een Renault Capture.

Resposta da Van Mossel Renault
Denken goed mee en geven nuttige…
Denken goed mee en geven nuttige informatie.
Snelle service, behulpzaam en zeer vriendelijk.

Resposta da Van Mossel Renault
We zijn heel.vriendelijk ontvangen door…
We zijn heel.vriendelijk ontvangen door de verkoper. Hij heeft alles in het werk gesteld om ons goed te helpen.

Resposta da Van Mossel Renault
van Mossel staat altijd voor je klaar en daarom ben ik een tevreden klant
een goede Feedback naar een controle en of onderhoud beurt en daarom zijn wij nu nog te meer tevreden met onze net aangeschafte Renault Scenic

Prima 1e ervaring.
Keuze gemaakt via Internet en na en een prettig telefonisch gesprek met Tessa, heb ik een afspraak gemaakt voor een proefrit. De rit verliep soepel en na duidelijke onderhandelingen over prijs en onderhoudspunten heb ik direct besloten de gebruikte auto aan te schaffen.
Bij aflevering was de auto tot in de puntjes verzorgd: grondig gereinigd, technisch nagekeken en zelfs voorzien van twee nieuwe banden en gloednieuwe bougies. Een service die mijn verwachtingen overtrof!

Dacia Sandero Stepway
Het was een goede ervaring om zaken te doen met Van Mossel, vestiging Roosendaal, in de persoon van Tessa. We hebben eerlijk onderhandeld en de aflevering was prima in orde.

Fijne aankoop occasion
Occasion aangeschaft, geholpen door Joey. Ik kon rustig de tijd nemen om de auto te bekijken, er werd niet gepusht om te kopen en verkoper wist al mijn vragen te beantwoorden die ik had over deze auto en op mijn algemene vragen. Proefrit gemaakt en daarna gelijk de deal gesloten.
Heel tevreden met de auto, rijdt super en is perfect opgeleverd. Al met al een zeer fijne ervaring.

Ik krijg de auto mee
Ik krijg de auto mee, terwijl mijn profiel nog niet is ingesteld. Vervelend dat je elke keer als je je auto start je eigen instelling moet doen.
Wel al besproken en afspraak gemaakt.
Omdat je door heel vriendelijk eb…
Omdat je door heel vriendelijk eb ervaren mensen geholpen wordt, die verstand van zaken hebben.
En je aankoop tiptop afgeleverd wordt.
De aflevering was oké maar de…
De aflevering was oké maar de poetsbeurt was niet goed gedaan daar ook melding van gedaan met de foto's erbij netjes opgelost krijg nu daarvoor een lak pen en een Nederlandse beschrijving van de auto .Deze hebben ze netjes thuis gebracht fijn service en zeer tevreden zijn we over de auto.

Resposta da Van Mossel Renault
Prima geholpen door een nog jonge…
Prima geholpen door een nog jonge verkoper. Zeer correct maar zou iets terughoudender mogen zijn. Service prima want een klein issue werd door de verkoper snel opgepakt en ik werd gebeld door de vestiging bij mij in de buurt voor een afspraak.

Resposta da Van Mossel Renault
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.