Det var väldigt Bra Beställde på söndag fick Batterierna på Fredagen gick jättebra Men jag skulle vilja Betala när jag har fått dom nu var det förskottsbetalning jag brukar betala med klarna men det g... Ver mais
A empresa respondeu
Den 24 mars skrev jeg en anmeldelse: Bestilte to sykler på "kampanje" og var lite fornøyd. I ettertid tok Vaya kontakt, det viste seg at det var feilformulering i tekst på den norske web-siden. De her... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg ønsket en sammenleggbar, funksjonell elsykkel, med gode spesifikasjoner som god rekkevidde, bra dreiemoment, fint design og det mener jeg både FB-2 og Mini syklene jeg kjøpte, er et godt bevis på.... Ver mais
Fikk opprinnelig feil produkt tilsendt, men etter hyggelig samtale med kundeservice ble det ryddet opp i på en veldig god måte.
A empresa respondeu
Kaiser Europe er et nystiftet dansk selskab, der designer og producerer innovative og stilfulde el-cykler/el-løbehjul og andre eldrevne el-køretøjer. Vi brænder for at skabe en unik og problemfri cykeloplevelse for vores kunder. Vi arbejder hårdt på at skabe cykler af den bedste kvalitet, ydeevne og æstetik.
Pioner Alle 16D, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Respondeu a 91% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Nemt at finde tingene på hjemmesiden
Hurtigt levering

Resposta da Vayabike
Mangler stadig svar på hvorfor app ikke virker til løbehjul 🥹

Resposta da Vayabike
Kunne godt være hurtigere i fart

Resposta da Vayabike
Jeg køb noget til min cykle jeg kom til at vælge at afhent i butikken og jeg bor self i kbh og de ligger i Jylland så ringet jeg og sprugt om de kunne send det self sagde de og sendt det uden noget super fede mennesker stor respekt det ikke sidst gang jeg køber fra dem

Resposta da Vayabike
God hjelp fra kundeservice og rask forsendelse.

Resposta da Vayabike
Har handlet ved dem flere gange og super service og på mail når man har spørgsmål.!
Kan klart anbefales.👍😉

Resposta da Vayabike
Kvaliteten af gear og krank er desværre så dårlig at gearene i yderpositioner ikke virker. Jeg har ligeledes være til cykelhandler dagen efter for at få justeret, som desværre bekræftede.

Resposta da Vayabike
Jättenöjd med cykeln! Bra köp! Men kan inte förstå hur man inte kan ha ett bakljus monterat på en ny cykel 2024!? Och när bakljus kommer skickar man inte med muttrar så man ändå inte kan montera direkt...dåligt!

Resposta da Vayabike
Det er hele vejen en god oplevelse at handle hos Vaya Nordic, Lige fra hjemmeside til levering. De virker meget imødekommende. Handler gerne der igen.

Resposta da Vayabike
Hurtig levering og god fragt mand ingen klager 5 stjerner herfra.

Resposta da Vayabike
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.