Vente-unique.pl Opiniões 446

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Znalazłam piękną szafkę pod telewizor😍Przesyłka dotarła bardzo szybko, krócej niż było przewidziane. Była zabezpieczona bardzo dokładnie, styropian, płyty, narożniki zabezpieczające. Instrukcja monta... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ogólnie jestem zadowolona z biurka/konsoli Molawa, ale jest pewne ale. Instrukcja montażu jest bardzo czytelna, ale jeden błąd sprawił, że mam uszkodzony blat . Otóż wszędzie używane były dłuższe drew... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

3 tygodnie czekania I zamowienie…

3 tygodnie czekania I zamowienie przyszlo niekompletne. Firma kurierska umywa rece, a firma vente-unique nie ma pojecia co zostalo wyslane a co nie. Unikajcie!

12 de abril de 2026

Szanowny Panie Szymonie,

Próbowaliśmy skontaktować się z Panem telefonicznie, jednak bez powodzenia. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz wszelkie niedogodności związane z niekompletnym zamówieniem.

Zgodnie z informacjami przekazanymi przez nasz dział logistyki, posiadalismy dane dotyczące brakujących elementów. Widzę jednak, że ta informacja nie zostala jeszcze uwzględniona przez naszych współpracowników.

Skontaktujemy się z Panem ponownie w najbliższym czasie.

Dziękujemy za cierpliwość i jeszcze raz przepraszamy za zaistniałe niedogodności.

Pozdrawiamy,
Vente-Unique

Classificada 2 em 5 estrelas

Firma nie chce mi wystawić faktury

Firma nie chce mi wystawić faktury. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Tłumaczenie pani na infolinii, że nie mogą wystawiać faktur są dość żenujące.

11 de abril de 2026

Szanowna Panie Andrzeju,

Zgodnie z naszą rozmową telefoniczną chcielibyśmy jeszcze raz przeprosić za zaistniałe niedogodności oraz błąd w przekazanych informacjach.

Potwierdzamy, że w Pana przypadku istnieje możliwość modyfikacji faktury oraz zwrotu podatku VAT, ponieważ figuruje Pan w systemie VIES. W związku z tym przekazaliśmy już sprawę do działu księgowości, aby dokonano odpowiedniej korekty.

Dołożymy wszelkich starań, aby przesłać poprawioną fakturę tak szybko, jak to możliwe.

Dziękujemy za Pana cierpliwość i wyrozumiałość.

Z poważaniem,
Vente-unique

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamówienie poszło bardzo sprawnie…

Zamówienie poszło bardzo sprawnie zgodnie z opisem towar dostarczony w 10 dni roboczych super pomoc infolinii. Zaskoczony totalnie jakością produktow: szafka rtv wykonana bardzo dokładnie, sofy z funkcją relaksu 3+2 też bardzo solidnie wykonane, łóżko do sypialni jakosc bardzo dobra nie ustępuje niczym jak w innych sklepach o imionach żeńskich A...a czy Męskich B....o, Materac bardzo wygodny i komfortowy. Wszystko bardzo solidnie zapakowane tak aby uniknąć uszkodzeń w transporcie. Jestem bardzo zadowolony.

8 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Mixed feelings.

Delivery and product in perfect order. Problems and frustration with customer service handled by bots were finally resolved by a human in 5 minutes after a negative review, but costs me a week of struggle. More people, fewer bots.

29 de março de 2026

Szanowny Panie Krzysztofie,

Tak jak rozmawialiśmy dziś rano telefonicznie, bardzo przepraszamy za te automatyczne i nieadekwatne wiadomości, które Pan otrzymał. Rozumiemy, jak frustrująca mogła być ta sytuacja.

W takich przypadkach zdecydowanie najlepiej jest skontaktować się z nami telefonicznie, abyśmy mogli od razu zająć się sprawą w odpowiedni sposób.

Poprosiłam już dział księgowości o korektę faktury i została ona poprawiona i wysłana do Pana.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.

Z poważaniem,
Vente-unique

Stół bardzo ładny

Stół bardzo ładny, polecam dokupić do blatu przezroczystą matę ochronną typu giętkie szkło, by dłużej posłużył. Jak za te pieniądze to uważam, że bardzo dobry zakup. Produkt bardzo dobrze zapakowany, kontakt ze sklepem oraz firmą kurierską bezproblemowy. Polecam!

26 de março de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais