Ik geef met plezier 5 sterren. De bestelling is vlot en duidelijk verlopen en de verpakking van de vernis was perfect. Daarnaast vond ik de communicatie uitstekend. Ik werd onmiddellijk per e-mail o... Ver mais

Très bon suivi et service après-vente réactif suite à une erreur de teinte de couleur. Rapidité dans l'envoi de colis. Entreprise à recommander.
Ik heb deze lak gebruikt om een binnendeur te schilderen die al klaar was voor behandeling. Echt een topkeuze! Het product is super makkelijk te verwerken, smeert heerlijk en spat bijna niet. Al na... Ver mais
customer service, verfkeuze, prijs en bezorgdienst waren fenomenaal! Wij hadden vrij last minute veel besteld van mengkleuren. Heel snel zijn ze deze persoonlijk komen leveren.
Bij Verf.be helpen we zowel particulieren als professionals om elk schilderproject tot een succesvol einde te brengen. Als toonaangevende Belgische online verfwinkel bieden we een uitgebreid assortiment kwaliteitsverven, schilderbenodigdheden en professioneel kleuradvies. In ons aanbod vind je binnen- en buitenverven, primers, hout- en metaalverven, lakken en accessoires van gerenommeerde merken zoals Sikkens, Trimetal, Levis en Herbol. We geven onze klanten de keuze uit duizenden kleuren, die we professioneel op maat mengen en snel aan huis leveren. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste kleur en een kwalitatief eindresultaat. Naast ons ruime assortiment zetten we sterk in op service, inspiratie en gebruiksgemak. Via ons online kleuradvies, kleurstalen, handige stappenplannen en praktische schildertips begeleiden we klanten bij elke stap van hun schilderproject. Op onze blog en inspiratiepagina’s delen we bovendien ideeën, trends en advies om de perfecte kleuren en producten te kiezen voor elke ruimte. Onze webshop is overzichtelijk opgebouwd, met duidelijke productcategorieën en uitgebreide productinformatie. Daarnaast inspireren we onze klanten regelmatig met stijlvolle kleurcollecties, renovatie-ideeën en creatieve DIY-projecten. Dankzij onze combinatie van professionele kwaliteit, deskundig advies, een breed assortiment en snelle levering zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar verf en schildermaterialen in België. We maken schilderen eenvoudiger, efficiënter en toegankelijker, zowel voor ervaren vakmensen als voor enthousiaste doe-het-zelvers.
Verf.be levert morgen.
Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
perfecte levering en binnen een correcte tijd.
Tevens prijs is uitmuntend

Resposta da Verf.be
customer service, verfkeuze, prijs en bezorgdienst waren fenomenaal!

Resposta da Verf.be
Directe en snelle levering van de verf. Kwaliteitsvol. Bij probleem snelle servoce gekregen en heel vriendelijk opgelost.
Hebben de tweede lading verf reeds besteld.

Resposta da Verf.be
Zeer goede prijs voor een degelijk product met goed levertermijn.
Blik was zeer licht gedeukt maar de schade was irrelevant.

Resposta da Verf.be
Snelle levering is illusie. Volgens website: voor 21.00 uur besteld = volgende dag bij bezorgdienst. Ons pakker is pas 3 dagen later door Bpost ontvangen en
een dag later afgeleverd.

Resposta da Verf.be
Goed op de hoogte gehouden via mail.
Levering op geplande datum.
Levertijd was iets later, maar op de hoogte gebracht in track & trace.