Banner for Verf.be

Verf.be Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik geef met plezier 5 sterren. De bestelling is vlot en duidelijk verlopen en de verpakking van de vernis was perfect. Daarnaast vond ik de communicatie uitstekend. Ik werd onmiddellijk per e-mail o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Très bon suivi et service après-vente réactif suite à une erreur de teinte de couleur. Rapidité dans l'envoi de colis. Entreprise à recommander.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb deze lak gebruikt om een binnendeur te schilderen die al klaar was voor behandeling. Echt een topkeuze! Het product is super makkelijk te verwerken, smeert heerlijk en spat bijna niet. Al na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

customer service, verfkeuze, prijs en bezorgdienst waren fenomenaal! Wij hadden vrij last minute veel besteld van mengkleuren. Heel snel zijn ze deze persoonlijk komen leveren.

Informações sobre a empresa

1. Loja de tintas
  2. Loja self-service

Bij Verf.be helpen we zowel particulieren als professionals om elk schilderproject tot een succesvol einde te brengen. Als toonaangevende Belgische online verfwinkel bieden we een uitgebreid assortiment kwaliteitsverven, schilderbenodigdheden en professioneel kleuradvies. In ons aanbod vind je binnen- en buitenverven, primers, hout- en metaalverven, lakken en accessoires van gerenommeerde merken zoals Sikkens, Trimetal, Levis en Herbol. We geven onze klanten de keuze uit duizenden kleuren, die we professioneel op maat mengen en snel aan huis leveren. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste kleur en een kwalitatief eindresultaat. Naast ons ruime assortiment zetten we sterk in op service, inspiratie en gebruiksgemak. Via ons online kleuradvies, kleurstalen, handige stappenplannen en praktische schildertips begeleiden we klanten bij elke stap van hun schilderproject. Op onze blog en inspiratiepagina’s delen we bovendien ideeën, trends en advies om de perfecte kleuren en producten te kiezen voor elke ruimte. Onze webshop is overzichtelijk opgebouwd, met duidelijke productcategorieën en uitgebreide productinformatie. Daarnaast inspireren we onze klanten regelmatig met stijlvolle kleurcollecties, renovatie-ideeën en creatieve DIY-projecten. Dankzij onze combinatie van professionele kwaliteit, deskundig advies, een breed assortiment en snelle levering zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar verf en schildermaterialen in België. We maken schilderen eenvoudiger, efficiënter en toegankelijker, zowel voor ervaren vakmensen als voor enthousiaste doe-het-zelvers.

Dé online verfwinkel van België.

Bij Verf.be vind je kwaliteitsverf voor binnen en buiten, van topmerken als Sikkens, Trimetal en Levis. Ook voor borstels, rollers, primers en toebehoren ben je bij ons aan het juiste adres. Alles voor een perfect resultaat – snel en eenvoudig online besteld.

Verf online kopen?

Verf.be levert morgen.

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. Grootste verf- en kleuraanbod. Gratis verzending vanaf €50,00.

Informações de contacto

Kies voor professionele kwaliteit!

Ontdek Sikkens, sterk in bescherming en strak in resultaat!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

113 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

112 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfecte levering !

31 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat de levering perfect is verlopen.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Product gevonden dat weinig beschikbaar…

Product gevonden dat weinig beschikbaar is de handel. Vlotte afhandeling voor een eerlijke prijs

27 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het product bij ons kon vinden, zeker wanneer het elders moeilijk verkrijgbaar is. We zijn blij dat u tevreden bent over de vlotte afhandeling én onze eerlijke prijs. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

zeer goede service

Er was een probleem ( veroorzaakt door de transporteur ) . Verf.be heeft het direct opgelost

Doe zo verder .

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw fijne review! Jammer dat er iets misliep tijdens het transport, maar we zijn blij dat we het snel voor u konden oplossen. Fijn om te horen dat u onze service kon waarderen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Levis Essentials Lak & Primer

Het product is super makkelijk te verwerken, smeert heerlijk en spat bijna niet. Al na twee lagen had ik een perfect egaal en dekkend resultaat. Geen strepen, geen vlekken, gewoon een strak en professioneel eindresultaat. De zijdeglans geeft precies die mooie, elegante glans die ik zocht – niet te mat, niet te blinkend.
Wat ik vooral top vind is het uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt geen aparte primer nodig, het dekt uitstekend en het resultaat ziet er echt duur uit. Voor een doe-het-zelver is dit ideaal: snel, eenvoudig en met een eindresultaat waar je trots op mag zijn.
Zeker een aanrader voor wie een binnendeur (of ander houtwerk) wil schilderen zonder gedoe. Ik ben zeer tevreden!

Resposta da Verf.be

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat de Levis Essentials Lak & Primer zo goed aan uw verwachtingen voldeed. We zijn blij dat u het gebruiksgemak, de dekking en de mooie zijdeglans kon waarderen. Nog mooier is dat u zo tevreden bent met het eindresultaat én de prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier met uw prachtig afgewerkte binnendeur!

Classificada 5 em 5 estrelas

Peinture correspond à ma commande

Peinture correspond à ma commande, livrée ds les temps.

Resposta da Verf.be

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez bien reçu la peinture commandée et que la livraison s'est déroulée dans les délais prévus. Merci pour votre confiance et au plaisir de vous servir à nouveau !

Top service

Vlotte levering tegen een heel goede prijs. 's Avonds nog besteld en reeds de volgende voormiddag geleverd.

28 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw enthousiaste review! Fantastisch om te horen dat uw bestelling zo snel werd geleverd en dat u tevreden bent over onze prijs en service. We doen er elke dag alles aan om onze klanten snel en correct te helpen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Resposta da Verf.be

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de nos prix et de la rapidité de la livraison. Merci pour votre confiance et au plaisir de vous servir à nouveau !

Snel bezorgd

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel werd geleverd. We waarderen uw vertrouwen en hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij Verf.be!

Het kon niet beter !

Geweldige keuze, scherpe prijzen en snelle levering.

22 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, onze prijzen en de snelle levering. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Zeer tevreden!

Snelle levering. Goede prijs! Pot verf 2,5 l was zeer goed ingépakt.

29 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw fijne review! Leuk om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de prijs én de zorg waarmee uw bestelling werd verpakt. We wensen u veel plezier met uw verfproject en verwelkomen u graag opnieuw bij Verf.be!

Goede prijszetting en snelle levering

Goede prijszetting en snelle levering

29 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering. We waarderen uw vertrouwen en hopen u binnenkort opnieuw van dienst te mogen zijn.

Vriendelijke website geeft vertrouwen

Vriendelijke website, uitstekend product, aceptabele prijsstelling en zeer snelle levering. Pluim!

25 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze website een goede indruk gaf en dat u tevreden bent over het product, de prijs en de snelle levering. Bedankt voor het vertrouwen en voor de pluim – dat waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel geleverd

Snel geleverd, zoals voorzien.

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en zoals afgesproken werd geleverd. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling netjes op tijd werd geleverd. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered the product and it was…

I ordered the product and it was shipped the next day. Very happy!!!

Resposta da Verf.be

Thank you for your great review! We're delighted to hear that your order was shipped the next day and that you're happy with our service. Thank you for choosing Verf.be, and we look forward to serving you again!

Prima service

Wij bestelden plafondverf van Sikkens aan een aantrekkelijke prijs en hadden die de volgende dag al in huis. Duidelijke communicatie, prima prijs-kwaliteit en snelle levering, alles top!

25 de julho de 2026

Beste Linda,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel onze prijs, communicatie als snelle levering. We streven er elke dag naar om onze klanten kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een scherpe prijs, gecombineerd met een vlotte service.

Veel plezier met uw Sikkens plafondverf en bedankt voor het vertrouwen in Verf.be. We helpen u graag opnieuw bij een volgend schilderproject!

Team Verf.be 🎨

Correct op elk gebied

21 de julho de 2026

Beste Reg,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en aanpak. We waarderen uw vertrouwen in Verf.be en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Snelle levering en goede

Snelle levering en goede, vlotte service!

20 de julho de 2026

Beste Koen,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en vlotte service. We waarderen uw vertrouwen in Verf.be en helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

De volgende dag werd de bestelling…

De volgende dag werd de bestelling geleverd.

Beste Lieven,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling de volgende dag al geleverd werd. Graag tot een volgende keer!