Banner for Verf.be

Verf.be Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik geef met plezier 5 sterren. De bestelling is vlot en duidelijk verlopen en de verpakking van de vernis was perfect. Daarnaast vond ik de communicatie uitstekend. Ik werd onmiddellijk per e-mail o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Très bon suivi et service après-vente réactif suite à une erreur de teinte de couleur. Rapidité dans l'envoi de colis. Entreprise à recommander.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb deze lak gebruikt om een binnendeur te schilderen die al klaar was voor behandeling. Echt een topkeuze! Het product is super makkelijk te verwerken, smeert heerlijk en spat bijna niet. Al na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

customer service, verfkeuze, prijs en bezorgdienst waren fenomenaal! Wij hadden vrij last minute veel besteld van mengkleuren. Heel snel zijn ze deze persoonlijk komen leveren.

Informações sobre a empresa

1. Loja de tintas
  2. Loja self-service

Bij Verf.be helpen we zowel particulieren als professionals om elk schilderproject tot een succesvol einde te brengen. Als toonaangevende Belgische online verfwinkel bieden we een uitgebreid assortiment kwaliteitsverven, schilderbenodigdheden en professioneel kleuradvies. In ons aanbod vind je binnen- en buitenverven, primers, hout- en metaalverven, lakken en accessoires van gerenommeerde merken zoals Sikkens, Trimetal, Levis en Herbol. We geven onze klanten de keuze uit duizenden kleuren, die we professioneel op maat mengen en snel aan huis leveren. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste kleur en een kwalitatief eindresultaat. Naast ons ruime assortiment zetten we sterk in op service, inspiratie en gebruiksgemak. Via ons online kleuradvies, kleurstalen, handige stappenplannen en praktische schildertips begeleiden we klanten bij elke stap van hun schilderproject. Op onze blog en inspiratiepagina’s delen we bovendien ideeën, trends en advies om de perfecte kleuren en producten te kiezen voor elke ruimte. Onze webshop is overzichtelijk opgebouwd, met duidelijke productcategorieën en uitgebreide productinformatie. Daarnaast inspireren we onze klanten regelmatig met stijlvolle kleurcollecties, renovatie-ideeën en creatieve DIY-projecten. Dankzij onze combinatie van professionele kwaliteit, deskundig advies, een breed assortiment en snelle levering zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar verf en schildermaterialen in België. We maken schilderen eenvoudiger, efficiënter en toegankelijker, zowel voor ervaren vakmensen als voor enthousiaste doe-het-zelvers.

Dé online verfwinkel van België.

Bij Verf.be vind je kwaliteitsverf voor binnen en buiten, van topmerken als Sikkens, Trimetal en Levis. Ook voor borstels, rollers, primers en toebehoren ben je bij ons aan het juiste adres. Alles voor een perfect resultaat – snel en eenvoudig online besteld.

Verf online kopen?

Verf.be levert morgen.

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. Grootste verf- en kleuraanbod. Gratis verzending vanaf €50,00.

Informações de contacto

Kies voor professionele kwaliteit!

Ontdek Sikkens, sterk in bescherming en strak in resultaat!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

113 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

112 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld. Goede prijs en de dag erop reeds geleverd. Niets op aan te merken.

23 de julho de 2026

Beste Patrick,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is en dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Prix attractifs et rapidité de livraison

Prix attractifs et rapidité de livraison

Bonjour Christine,
Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfaite de nos prix attractifs et de la rapidité de notre livraison. Merci pour votre confiance et au plaisir de vous servir à nouveau prochainement.

Dit is top!

Duidelijke website,snelle levering,scherpe prijzen.

22 de julho de 2026

Beste Ronny,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, snelle levering en scherpe prijzen. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen.

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.
Goede prijs, kwaliteit

22 de julho de 2026

Beste AM,
Erg bedankt voor uw 5-sterrenreview en het vertrouwen in Verf.be. Zo leuk dat u tevreden bent over onze service. We helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

service / prijs

Beste Els,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview en het vertrouwen in Verf.be. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle verzending en beste prijs

De verzending met Post NL is razend snel.

Resposta da Verf.be

Bedankt voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen én de snelle levering met PostNL. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Verf.be!

Toppie

Toppie, goede prijs, product omschrijving duidelijk op de site.

Resposta da Verf.be

Bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de duidelijke productinformatie op onze website. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Verf.be!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service livraison rapide je…

Super service livraison rapide je recommande à 100%

Resposta da Verf.be

Merci beaucoup pour votre superbe avis ! 😊 Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de notre service et de la rapidité de la livraison. Merci également pour votre recommandation à 100 % ! Au plaisir de vous revoir sur Verf.be.

L’équipe Verf.be

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had per ongeluk dubbel besteld,heb…

Ik had per ongeluk dubbel besteld,heb een mail gestuurd.Ze hebben vlug geantwoord,met de melding dat ik het moet terug sturen en ze gaan mij geen kosten aanrekenen

Resposta da Verf.be

Bedankt voor je fijne review! 😊 Een dubbele bestelling kan natuurlijk eens gebeuren. Fijn dat we je snel verder konden helpen en samen een goede oplossing konden vinden. Bedankt voor je vertrouwen in Verf.be en graag tot een volgende keer!

TOP +++++

Zeer goede communicatie. Zeer goede prijzen. En supersnelle levering binnen de 24u wat kan er in principe nog beter...?

Resposta da Verf.be

Wat een geweldige review, bedankt! 😊 Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze communicatie, prijzen én supersnelle levering. Binnen de 24 uur geleverd, daar worden wij ook blij van! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling bij Verf.be!

Prijs, snelheid bezorging

Resposta da Verf.be

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen, service en snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Verf.be!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en correct geleverd tegen een…

Snel en correct geleverd tegen een scherpe prijs. Levi’s white+ All in one 5L.

Resposta da Verf.be

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je Levi’s White+ All in One snel en correct hebt ontvangen én tevreden bent over onze scherpe prijs. Veel schilderplezier en graag tot een volgende bestelling bij Verf.be!

Zeker een aanrader!

Verf van zeer hoge kwaliteit aan een zeer redelijke prijs! Ook een enorm grote keuze aan kleuren. Ik koop hier nog enkel mijn verf

24 de junho de 2026

Resposta da Verf.be

Wat een fantastisch compliment, bedankt! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, onze prijzen en het ruime kleurenaanbod. En dat je voortaan voor je verf bij Verf.be aanklopt, maakt ons natuurlijk extra blij! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling!

Prima

De bezorgservice net als de prijs van het product zijn een 10/10

15 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Een 10/10, daar worden we blij van! 😊 Bedankt voor je mooie review. Fijn dat zowel onze prijs als de bezorgservice helemaal naar wens waren. Graag tot een volgende bestelling bij Verf.be!

Prijs en bezorgdienst ok

18 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de bezorging. Bedankt voor je bestelling en graag tot een volgende keer bij Verf.be!

Rapide et compétitif

Rapide et compétitif

12 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Merci beaucoup pour votre avis !

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié notre rapidité ainsi que nos prix compétitifs. Au plaisir de vous servir à nouveau !

Levering van 5 l cetol

Het was een zeer goede ervaring!
Vandaag bestellen en morgen geleverd en alles juist!

17 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om bestellingen snel en correct te leveren, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook aan uw verwachtingen voldeed. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Veel schilderplezier met de Sikkens Cetol! 😊

Commande: Trimetal- Magnacryl

Commande - emballage- livraison - SUPER!

Resposta da Verf.be

Merci beaucoup pour votre avis !

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de votre commande de Trimetal Magnacryl, ainsi que de l'emballage et de la livraison. Votre satisfaction est notre plus belle récompense.

Merci pour votre confiance et au plaisir de vous servir à nouveau !

Rapidité d’expédition

Rapidité d’expédition, prix super concurrentiel, emballage et produit impeccable et en prime un petit cadeau.
À recommander.

Resposta da Verf.be

Merci beaucoup pour votre excellent retour !

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié la rapidité de l'expédition, nos prix compétitifs, le soin apporté à l'emballage ainsi que la qualité du produit. Et quel plaisir de savoir que notre petite attention vous a fait plaisir !

Merci également pour votre recommandation. Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau très bientôt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle levering en goede prijs

Supersnelle levering en goede prijs . Top 👌

12 de julho de 2026

Resposta da Verf.be

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze snelle levering als onze scherpe prijzen. Daar doen we het elke dag voor!

Veel plezier met uw aankoop en hopelijk mogen we u binnenkort opnieuw verwelkomen bij Verf.be.