Banner for Verf.be

Verf.be Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik geef met plezier 5 sterren. De bestelling is vlot en duidelijk verlopen en de verpakking van de vernis was perfect. Daarnaast vond ik de communicatie uitstekend. Ik werd onmiddellijk per e-mail o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Très bon suivi et service après-vente réactif suite à une erreur de teinte de couleur. Rapidité dans l'envoi de colis. Entreprise à recommander.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb deze lak gebruikt om een binnendeur te schilderen die al klaar was voor behandeling. Echt een topkeuze! Het product is super makkelijk te verwerken, smeert heerlijk en spat bijna niet. Al na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

customer service, verfkeuze, prijs en bezorgdienst waren fenomenaal! Wij hadden vrij last minute veel besteld van mengkleuren. Heel snel zijn ze deze persoonlijk komen leveren.

Informações sobre a empresa

1. Loja de tintas
  2. Loja self-service

Bij Verf.be helpen we zowel particulieren als professionals om elk schilderproject tot een succesvol einde te brengen. Als toonaangevende Belgische online verfwinkel bieden we een uitgebreid assortiment kwaliteitsverven, schilderbenodigdheden en professioneel kleuradvies. In ons aanbod vind je binnen- en buitenverven, primers, hout- en metaalverven, lakken en accessoires van gerenommeerde merken zoals Sikkens, Trimetal, Levis en Herbol. We geven onze klanten de keuze uit duizenden kleuren, die we professioneel op maat mengen en snel aan huis leveren. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste kleur en een kwalitatief eindresultaat. Naast ons ruime assortiment zetten we sterk in op service, inspiratie en gebruiksgemak. Via ons online kleuradvies, kleurstalen, handige stappenplannen en praktische schildertips begeleiden we klanten bij elke stap van hun schilderproject. Op onze blog en inspiratiepagina’s delen we bovendien ideeën, trends en advies om de perfecte kleuren en producten te kiezen voor elke ruimte. Onze webshop is overzichtelijk opgebouwd, met duidelijke productcategorieën en uitgebreide productinformatie. Daarnaast inspireren we onze klanten regelmatig met stijlvolle kleurcollecties, renovatie-ideeën en creatieve DIY-projecten. Dankzij onze combinatie van professionele kwaliteit, deskundig advies, een breed assortiment en snelle levering zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar verf en schildermaterialen in België. We maken schilderen eenvoudiger, efficiënter en toegankelijker, zowel voor ervaren vakmensen als voor enthousiaste doe-het-zelvers.

Dé online verfwinkel van België.

Bij Verf.be vind je kwaliteitsverf voor binnen en buiten, van topmerken als Sikkens, Trimetal en Levis. Ook voor borstels, rollers, primers en toebehoren ben je bij ons aan het juiste adres. Alles voor een perfect resultaat – snel en eenvoudig online besteld.

Verf online kopen?

Verf.be levert morgen.

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. Grootste verf- en kleuraanbod. Gratis verzending vanaf €50,00.

Informações de contacto

Kies voor professionele kwaliteit!

Ontdek Sikkens, sterk in bescherming en strak in resultaat!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

113 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

112 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 4 sterren!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de prijs als de kwaliteit van het product. We streven er elke dag naar om onze klanten kwaliteitsproducten aan een correcte prijs aan te bieden, dus uw feedback waarderen we enorm.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Classificada 4 em 5 estrelas

product zeer snel aangekomen

product zeer snel aangekomen , maar beide potten waren serieus ingedrukt , gelukkig geen lekken , nochtans was de verpakking ongeschonden

26 de junho de 2026

Beste Bryan,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel werd geleverd. We betreuren het wel dat beide potten tijdens het transport beschadigd raakten. Gelukkig is er geen verf uitgelekt.

We nemen uw feedback mee om onze verpakkingen en transport verder op te volgen.

Goed advies gekregen

Top service! Ik twijfelde tussen 2 producten en ik kreeg snel advies over welk product ik moest nemen.

12 de julho de 2026

Beste Patrick,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat ons advies u geholpen heeft bij het maken van de juiste keuze. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan bij een volgend project graag opnieuw voor u klaar.

Ben tevreden

Ben tevreden, en snelle levering.

19 de junho de 2026

Beste Rudy,

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als de snelle levering.

Graag tot een volgende bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

SERVICE DE LIVRAISON SUPER TRES BON…

SERVICE DE LIVRAISON SUPER TRES BON RAPPORT QUALITE PRIX

Bonjour Philippe,

Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de notre service de livraison ainsi que du rapport qualité-prix de nos produits.

Au plaisir de vous servir à nouveau.

Bien cordialement,
L'équipe Verf.be

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer correcte en snelle reactie van de…

Zeer correcte en snelle reactie van de klantendienst.
Leveringstermijn correct

Beste Roger,

Hartelijk dank voor uw fijne woorden. Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over onze klantendienst en de correcte levering.

Graag tot een volgende keer!

Classificada 2 em 5 estrelas

Vaste kleur gekozen, maar mengkleur gekregen

1 pot van 2,5 liter Sikkens Cetol Novatec besteld met een vaste kleur 077 - Grenen.
Op de website staat een foto met Oranje kleur.
Ik heb een pot met dezelfde benaming gekregen, doch dit was een mengkleur, de kleur van de pot was donker bruin.
Dit was niet de bedoeling en ik betwijfel de kwaliteit van de verf.

Beste Noël,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de ontvangen kleur niet overeenkwam met uw verwachtingen.

De kleur 077 Grenen is een standaard Sikkens-kleur, maar de weergave van kleuren op een scherm kan soms afwijken van het uiteindelijke resultaat. We nemen uw opmerking over de productpresentatie zeker mee.

Indien u hierover nog vragen heeft, mag u steeds contact opnemen met onze klantendienst. We helpen u graag verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

De verf werd snel geleverd en ze was…

De verf werd snel geleverd en ze was mooi wit.

Beste Paul,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw verf snel geleverd werd en volledig aan uw verwachtingen voldeed.

We wensen u veel plezier met uw schilderproject.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, levering was top.
De verf super kwaliteit.
Dankjewel

26 de março de 2026

Beste Nancy,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Geweldig om te lezen dat zowel de levering als de kwaliteit van de verf u bevallen zijn.

Veel succes met uw project en graag tot ziens!

Rubbol bl extrieur

Zeer snelle verzending,
Keurig ontvangen,
Aanrader

Beste meneer Nienhuis,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de Rubbol BL Exterior snel en netjes bij u is aangekomen.

Dank voor uw aanbeveling en graag tot een volgende bestelling.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, en snel verstuurd

15 de junho de 2026

Beste Lieve,

Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle verzending.

Graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij iedereen gaat het wel eens mis maar…

Bij iedereen gaat het wel eens mis maar de betere firma herken je aan hun manier om een foutje op te lissen. Verf.be is daarin uitzonderlijk goed gebleken. Ik ontving de juiste pot verf van 6 liter maar bij ontvangst zat er een deuk in de rand en sloot het deksel bijna niet meer af. Ik heb dit gemeld en heel snel kreeg ik reacties op zoek naar een goede oplossing. Ik was mogelijk 1 liter kwijt en zij hebben een extra pot van 3 liter opstuurd. De dag later had ik die al ontvangen. Ze hadden ook andere heel degelijke oplossingen geformuleerd en ik mocht zelf kiezen. Niet eens zeker dat de fout bij hun zat, eerder waarschijnlijk bij het transport, maar ze hebben dit fantastisch en zonder verdere vragen opgelost. Verf.be is een absolute aanrader met topverf aan leuke prijzen.

20 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Beste Erik,

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor.

We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen wanneer er zich een probleem voordoet. Daarom doet het ons extra plezier te lezen dat u onze oplossing en service zo positief heeft ervaren.

Veel succes met uw project en bedankt voor uw vertrouwen in Verf.be.

Handige website voor advies

Handige website voor advies, snelle levering en topproducten. Beter wordt het niet

15 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Beste Michel,

Bedankt voor uw enthousiaste review. Fijn om te horen dat u onze website, het advies, de levering en onze producten zo waardeert.

Mooier kunnen we het bijna niet wensen!