En fantastisk oplevelse i den vestjyske natur. Rigtig godt tilrettelagt med dejlige overnatningssteder. Bagagen fragtet fra sted til sted, det fungerede perfekt. Ruten bød på lidt af hvert, landeveje... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi startede i Løkken, hvor vi blev taget godt i mod, afleverede vores bagage og modtog kort og anden information. Vi vandrede i 3 dage ( via Lønstrup og Hirtshals til Tversted ) i utrolig varieret la... Ver mais
A empresa respondeu
Er lige kommet hjem fra cykelferie fra SletteStrand til Skagen på elcykel. En super dejlig tur i det dejligste vejr og skønne oplevelser første overnatning i Løkken på KalleHaveGaard med de sødest... Ver mais
A empresa respondeu
Thorsminde til Agger på 4 dage. Fantastisk smuk natur og alt fungerede. Søde mennesker hos Vesterhavscaminoen. Harboøre er en trist by men turen dertil nok den smukkeste. Kunne være skønt om der var l... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.
Informações de contacto
Stausholmvej 27, 7673, Harboøre, Dinamarca
- info@vesterhavscaminoen.dk
- vesterhavscaminoen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Lige kommet hjem efter en perfekt…
Lige kommet hjem efter en perfekt cykeltur fra Thorsminde til Vigsø.
Alt har fungeret som det skulle, gode hoteller, bagagen flyttet fra sted til sted og information om det er ankommet. Ruten er fint afmærket og meget fint beskrevet i materialet der tilsendes inden afgang. God information inden afgang, og ting man skal være obs på på ruten (hvad vejr og vind gør lige i dag). Kan kun anbefale en tur med Vesterhavs Caminoen.

Resposta da VesterhavsCaminoen
Dette var vores anden tur
Dette var vores anden tur, og vi er lige begejstret. Det er altid godt planlagt og naturen er jo bare fantastisk :)

Gik Holmsland ruten
Gik Holmsland ruten. Fantastisk dejlig tur. Skøn rute og velvalgte overnatningsbyer og steder. Alt fungerede godt.

Resposta da VesterhavsCaminoen
Vi er lige kommet hjem fra en særdeles…
Vi er lige kommet hjem fra en særdeles vellykket cykelferie, startede i Thorsminde og sluttede af i Vejers. Kan virkelig anbefale at man prøver , alt er godt tilrettelagt - gode ruter- gode overnatninger ( Fjordgården i Ringkøbing og Nymindegab kro) dejlig bustransport tilbage til udgangspunktet Thorsminde - med Malthe bag rattet. PRØV DET🚲🚲🚲🚲🚲

Resposta da VesterhavsCaminoen
Vi havde en fantastisk tur fra…
Vi havde en fantastisk tur fra thorsminde til vejer strand på cykel.
Klasse arrangeret.
God service fr vesterhavsfiskeri caminoen og på hotellerne.
Ruten var super og let at følge via AllTrails eller på Garmin cykel computer.
Kan varmt anbefales.

Wonderful trip and great service
Wonderful trip and great service
This is a small and very personal company that really cares about its clients

Resposta da VesterhavsCaminoen
Hjemvendt fra en skøn cykeltur
Hjemvendt fra en skøn cykeltur. Alt var tilrettelagt og fungerede. Virkelig gode og forskellige overnatningssteder.
Vi tager gerne en rute mere på VesterhavsCaminoen

Perfekt 1. gangs oplevelse
Jeg gav min mand turen Houvig-Årgab i 50 års fødselsdagsgave. Vi har ikke været på tur sådan før, og han fik ‘luksus’ modellen med Hotel og bagage-transport. Det er helt sikkert ikke sidste gang. Vi var afsted i maj og vejret var perfekt. Alt omkring bagage, hotel, transport og løbende information forløb perfekt. Vi vil helt klart anbefale jer til venner og familie.

Holmland ruten fra…
Vi har lige gået Holmland ruten fra Hougvig til Årgab.
Hotel Fjordgården var super dejlig Hotellet i Hvide Sande en lidt anden standart men der manglede ikke noget.
Fine stier og skøn natur. Dejlig oplevelse.

Fra Thorsminde til Agger
Godt organiseret vandretur, kan anbefales hvidmal ønsker at opleve den danske Vestkyst.

Resposta da VesterhavsCaminoen
Fantastiske ruter og veltilrettelagt…
Fantastiske ruter og veltilrettelagt med gode beskrivelser. Kan varmt anbefales

Intet mindre end fantastisk
Vi havde en fantastisk vandretur, og nogle skønne hoteller. Det hele var rigtigt godt planlagt fra vesterhavs caminoen, både Indtjeningen på hotellerne og transport at bagagen.

Resposta da VesterhavsCaminoen
5 velfortjente stjerner for endnu en…
5 velfortjente stjerner for endnu en dejlig vandretur med Vesterhavs Caminoen.
Gode turbeskrivelser og kortmaterialer.
Overnatningerne var fine. Vi planlægger allerede næste års tur 🤩

Genialt koncept👌🏽
Fin pakkeløsning for både nybegyndere samt erfarne vandrere der vil opleve den smukke natur på vestskysten 🌊🌿🐚
Lækre badehoteller der var booket, (-den første med spa) Gode anvisninger og informationer omkring ruter og seværdigheder undervejs. Kortvejledningen som vi printede hjemmefra, brugte vi slet ikke, da QR koden til appen AllTrails var nemmere at følge, og viste sjove alternative ruter. Vær obs på ikke at komme til at gå for langt😅 Vi fik gået 28 km frem for 24 den første dag, og trods de sidste 12 i regnvejr, så var det alt i alt en god oplevelse!
Vi havde først booket bagagetransport, men fortrød, da vi ikke følte behov for ekstra bagage end den vi selv kunne bære. Kontoret var flinke og hurtige til at refundere beløbet uden spørgsmål.
Vi kommer helt sikkert igen, og måske med cykler næste gang.🤗🚴🏻♀️

Velorganiseret vandreferie
Velorganiseret vandreferie. Min veninde og jeg tog vandreturen Agger-Vigsø og det var en skøn rute med vekslende natur. Udmærkede overnatningssteder og velorganiseret med transport af bagage fra sted til sted, så vi selv blot skulle vandre med en dagsrygsæk. Et enkelt sted var rutebeskrivelsen lidt uklar, men så brugte vi blot vores mobiler til navigation og fandt fint frem😊
Så nu planlægges en anden etape af Vesterhavscaminoen!

Resposta da VesterhavsCaminoen
Vi har netop været på cykelturen fra…
Vi har netop været på cykelturen fra Thorsminde til Vejers, og det kan klart anbefales. Alt var i den fineste orden, både før under og efter turen. Højt informationsniveau og høj service, fleksibilitet.
Stor anbefaling herfra at tage på tur med "Vesterhavscaminoen"

5 velfortjente stjerner
5 velfortjente stjerner, god planlægning med masser af hjælp. Især appen med de 3 ture var en genial ide, uden den var vi nok kommet uden for sporet flere gange. Det bliver ikke sidste gang vi deltager i en af de tilbudte ture.

Resposta da VesterhavsCaminoen
Vi savnede bænke langs ruten
Vi savnede bænke langs ruten. Ellers var det super og meget veltilrettelagt

Thorsminde-Agger
Just came back from the trip Thorsminde-Agger.
Soooo lovely and very well organized with the places to stay, luggage transport etc. Will definitely go again on one of the other routes. Highly recommended.

Alt virkede efter planen
Alt virkede efter planen, rigtig god oplevelse både med hotellet hvor vi gik fra, de 2 hoteller som vi overnattede på samt returkørsel. Kan kun anbefales.

Resposta da VesterhavsCaminoen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.