Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed merk wat ook echt werkt beter focus en meer energie daarbij ook diepere slaap . Het resultaat kwam ook vrij snel na 2 weken trouw innemen

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb me laten verleiden om de producten van VGNMY te kopen in de hoop enig effect te voelen. Sinds enkele weken neem ik dagelijks een glas van jullie "VGNMY Electrolyte" drankje en 2 Kokoro mushr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn dochter van 12 en ik hebben beide adhd en ervaren heel veel onrust in ons hoofd, concentratie problemen en noem al de symptomen maar op. Wij zijn begin januari begonnen met één gummy per dag en e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik de VGNMY mushroom gummies nu een paar weken en ben eigenlijk gewoon tevreden. Ze zijn makkelijk in te nemen en smaken goed, zonder die sterke paddenstoelensmaak waar ik eerst bang voor was.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

VGNMY is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige, veganistische vitaminegummies, speciaal ontwikkeld om zowel lichaam als geest in balans te brengen. Onze best-seller is samengesteld uit een krachtige mix van 10 biologische paddenstoelen, waaronder Lion’s Mane, Cordyceps, Reishi en Chaga, die elk unieke gezondheidsvoordelen bieden, zoals verbeterde focus, verhoogde energieniveaus en versterking van het immuunsysteem. Onze gummies zijn volledig vrij van GMO’s en suiker, en zijn daarnaast halal en glutenvrij. Bij VGNMY staan duurzaamheid en kwaliteit voorop; we gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten en maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Onze klanten waarderen onze producten waarbij vooral de effectiviteit en smaak worden geprezen. Met een 60-dagen geld-terug-garantie en diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, Klarna en Apple Pay, streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Kies voor VGNMY en ervaar de lekkerste manier om dagelijks uw essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

120 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Ervaring VGNMY

Snel en makkelijk een order plaatsen. Levering verliep soepel maar bovenal erg tevreden met het product. Hele positieve ervaring.

10 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat je zo tevreden bent met het product! Bedankt voor je positieve feedback, we waarderen het enorm!

Heel goed product

Heel goed product
En helpt zeker bij het slapen
En voor de rest van het lichaam merk je ook verschil

2 de janeiro de 2025

Resposta da VGNMY

Het is geweldig om te horen dat ons product je helpt met slapen en je ook merkt dat het verschil maakt voor je lichaam! Bedankt voor het delen van je ervaring, we zijn blij dat het zo goed voor je werkt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vgnmy is Notting but sugar

I bought a few packages because of the lower price for a few. I think its just liquor. Sweet Notting. It does really Notting. And if you want to try, buy mine.
Think twice before you buy. Read the right reviews.

28 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle response en realisatie nav het aangeven dat mijn bestelling niet kompleet was.

Mijn bestelling was niet kompleet aangekomen. Ik heb meteen gemaild en foto's bijgevoegd. Het is meteen opgepakt en binnen no-time kreeg ik het aanvullende deel opgestuurd. Een mail van de verzending met track & trace ter bevestiging.
Zeer snelle verwerking van mijn klacht.

23 de janeiro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat je bestelling niet compleet was, maar fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. We doen ons best om dit soort dingen snel en goed af te handelen. Bedankt voor je geduld en vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig Product en Service!

Het is vaak een uitdaging om kwalitatieve supplementen te vinden die voldoen aan bepaalde dieetbehoeften, en ik ben zo blij dat ik deze gummies gevonden heb..

Het abonnementssysteem is ook een gamechanger voor mij. Het gemak van automatische leveringen zonder me zorgen te hoeven maken over het opraken van mijn voorraad vitamines is helemaaal top

8 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Blij met de vgnmy vitamines

Blij met de vgnmy vitamines! Heerlijk om geen grote pillen in te hoeven slikken. Ook voor de kids makkelijk en lekker. Wat ik ook belangrijk vind is dat de gummies Halal zijn!

21 de outubro de 2023

Super goede vitamines

Super goede vitamines! Ik ben zelf vegetarisch en eindelijk is er een goed vegan vitamine merk. Erg blij mee en voor alle vegetariërs of veganisten een absolute aanrader!

10 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vegan vitamins bij VGNYMY zijn een…

Vegan vitamins bij VGNYMY zijn een absolute aanrader! De kwaliteit en zuiverheid van hun producten is indrukwekkend, en ik voel me gerustgesteld dat ze volledig plantaardig zijn. Bovendien hebben ze een breed assortiment aan vitamines en supplementen om aan alle behoeften te voldoen.

Dat in tegenstelling tot vitakruid of lucovitaal, een enorm verschil in kwaliteit!

19 de outubro de 2023

Veel energieker

Ik moet vaak op werk om 6 of 7 uur beginnen en voorheen redde ik dat niet zonder 2 redbull te halen op de dag.
Ik heb deze week de B12 gummies genomen en dacht gister ineens hey ik ben niet eens moe geweest, veel energieker!
Top product!

8 de setembro de 2023

Super handig!

Handig om al je extra vitamines binnen te krijgen zonder een pil te hoeven slikken.

Zeker een aanrader!

26 de agosto de 2023

Top product

Ik was eerst een beetje sceptisch, maar sinds ik eraan begonnen ben merk ik echt dat ik veel energieker ben. Waar ik voorheen last had van haaruitval, is dat gelukkig helemaal over nu.

13 de julho de 2023

Top! Doen wat ze zeggen

Vanaf het moment van bestellen ging alles vlekkeloos. Mijn bestelling was snel binnen en de communicatie was duidelijk. Het product doet wat het zegt en dat is erg fijn. Ik kan het alleen maar aanraden.

1 de julho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.