Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Had abonnement, betaalde 10,99 per maand. Via Odido kreeg ik gratis abonnement. Videoland bleef gebruik maken van automatische afschrijving en liet me dubbel betalen. Klantenservice meldde dat ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een verschrikkelijke app, hoe durven ze hier bijna dezelfde prijs als Netflix voor te vragen.. dit kan echt zóveel beter. Zelfs de NPO app die gratis is, werkt beter. Ontevreden. Alles word duurde... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb ooit Videoland aangeschaft omdat je programma’s vooruit kon kijken. Sinds kort is dat alleen maar mogelijk op de avond vóór de normale uitzendtijd en na 22:00 s’ avonds. Zo als de Voice of Hol... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik moet bijna dagelijks opnieuw inloggen op de tv. Nu duurt het soms enorm lang voordat de aflevering geladen wordt en daarnaast verschijnt er elke keer geen koppelcode in beeld waardoor ik mij niet o... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

865 opiniões

Blijft vasthangen

Blijft vasthangen bij het melden alles bewijzen in filmpjes alles opnieuw opstarten. Als je niet al gefrustreerd was word he het dan. Een code voor een maand reclame vrij als compensatie. Terwijl het een bekend probleem is. Ik heb het opgezegd.

4 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Als je even pauze neemt en verder wilt…

Als je even pauze neemt en verder wilt kijken blijft het maar laden echt bloedstollend vervelend !
En hier betaal je dus voor ik ga me serie afkijken en dan opzeggen!

Opnieuw installeren zoals voorgesteld is werkt niet!

Dit probleem heb ik al maanden met videoland!

4 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

App werkt niet naar behoren

App werkt niet naar behoren. Klantenservice wilt dat je alles helemaal opnieuw installeert. Wat een gezeik. Heb nog geen 3 weken de app. Gelukkig al opgezegd. Jammer dat er niet meer apps zijn zoals Netflix. Nooit problemen mee.

24 de agosto de 2025

Betalen voor niets

Je betaald voor toegang, maar als je niet in Nederland bent. Dan heb je ook geen toegang meer maar betaald wel.

22 de agosto de 2025

Herstarten van een aflevering

Constant problemen met het herstarten van een programma en/of serie die je hebt gekeken en verder wil kijken. Icoontje blijft maar draaien. Internet werkt prima. Netflix/Disney geen problemen mee!
Waardeloos van videoland!

19 de agosto de 2025

Die tiefestering koppelcode

Ik moet steeds opnieuw die tiefestering koppelcode invoeren. Zit je lekker onderuitgezakt voor de tv, kan je weer naar je pc lopen om die aan te slingeren en te koppelen. Wat een schijt-app, wat een schijtbedrijf, ze weten er al maanden van maar ze hebben schijt aan hun klanten.

6 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Belachelijk slechte app voor je tv

Belachelijk slechte app voor je tv. Ben er zó moe van. Zodra je een video pauzeert en later weer verder wilt afspelen kan je desbetreffende aflevering gewoon niet meer afkijken. Je krijgt steeds wel eerst een minuut lang reclames en dan vervolgens laadt de video niet meer. Oneindige spinner. Maar wel die reclames door je strot duwen telkens dat je het probeert.

Dit probleem speelt echt al jaaaaren bij Videoland. Telkens als ik weer even een maandje Videoland neem loopt ik weer tegen dit probleem op. Hoe kunnen ze dit nou nog steeds niet opgelost hebben.

31 de julho de 2025

Onbeantwoorde klacht afgesloten

Hebben mijn vraag genegeerd en blijkbaar vervolgens afgevraagd. Kreeg alleen de vraag of ik tevreden was? Umh NEE!! Mijn videoland heeft vaak blokkerig beeld en laatst werkte het niet op de mobiel en bij de tweede poging moest ik opnieuw reclame kijken! En dan klaag je er over en dan krijg je dit? Geen wonder dat ze een 1,2 ster hebben hier.

23 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Veel te hoge prijs voor de kwaliteit…

Veel te hoge prijs voor de kwaliteit van de app. Ik heb regelmatig dat de app niet opslaat waar ik ben gebleven, waardoor ik zelf moet opzoeken wat ik voor het laatst gezien heb. Superirritant en makkelijk op te lossen lijkt mij. Ik hoop dat hier snel wat aan gedaan wordt.

18 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een kwalitatief uitermate…

Wat een kwalitatief uitermate teleurstellende app is dit!!! Met regelmaat loopt deze vast. Herstarten van programma's die onderbroken zijn geweest is vaak problematisch. Dat laden icoontje blijft maar draaien, en dan herstart de app weer. En nee, het ligt niet aan het internet. Netflix doet het prima. Heb een geweldige 1Gbps Internetverbinding. Alles bekabeld. Heb een media kastje met Android (Nvidia Shield). Ondanks geweldige apparatuur blijft dit een app die problemen geeft. Om te janken dit.

14 de julho de 2025

Alles gaat mis!

Alles gaat mis!! Echt oplichterij! NIET eens 1 ster waard. Abonnement Videoland wel betaalt maar duurt zo verschrikkelijk lang voordat het geladen is dat ik er niet meer op ga wachten. Blijft steeds steken of komt er helemaal niet in. Netflix doet het altijd!!

28 de junho de 2025

Oplichterij!!

Oplichterij!!

Doen alsof diverse films in het aanbod zitten en als je dan een abonnement hebt afgesloten blijkt dat het alleen maar een teaser is en ze de films helemaal niet aanbieden op hun platform.... jammer dat hier niet tegen wordt opgetreden want dit is gewoon keiharde oplichting

27 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Crappy interface

Crappy interface. Je kunt nergens vinden welke acteurs ergens in spelen. Bij de helft van de films en series staat ook niet in welk jaar ze gemaakt zijn. En je kunt het niet aangeven als je ergens niet in geïnteresseerd bent. Dus moet je verplicht iedere keer als je de app opent naar dat irritante scheve hoofd van Georgina Verbaan kijken.

25 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.