Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Had abonnement, betaalde 10,99 per maand. Via Odido kreeg ik gratis abonnement. Videoland bleef gebruik maken van automatische afschrijving en liet me dubbel betalen. Klantenservice meldde dat ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een verschrikkelijke app, hoe durven ze hier bijna dezelfde prijs als Netflix voor te vragen.. dit kan echt zóveel beter. Zelfs de NPO app die gratis is, werkt beter. Ontevreden. Alles word duurde... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb ooit Videoland aangeschaft omdat je programma’s vooruit kon kijken. Sinds kort is dat alleen maar mogelijk op de avond vóór de normale uitzendtijd en na 22:00 s’ avonds. Zo als de Voice of Hol... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

865 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Tv app is echt een drama

Tv app is echt een drama, we moeten bijna iedere dag opnieuw inloggen. Vaak moeten we 5 min wachten voor er iets geladen is om af te spelen wat we al aan het kijken waren.

Als je iets in de lijst van verder kijken verwijderd staat het de volgende dag er weer in..

Prijs/kwaliteit is echt niet goed.

19 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Verschrikkelijk duister, onmenselijk bedrijf!!

Jammer dat 0* niet lukt want 1 * verdienen ze bij lange na niet!!! Vreeeeeeselijk bedrijf. Dat mensen zo harteloos en onmenselijk kunnen zijn!! Ongelooflijk. "Gratis" probeer code, 0,01 cent betalen en 2mnd uitproberen. Vanaf januari. Ik gaf 19 februari al aan, zwart op wit = ik wil abbo opzeggen want kan niets ontvangen. Die hele uitprobeer-periode niks kunnen zien want krijg het niet op m'n tv, hebben ze me ook niet meegeholpen. Nu, juni , maanden verder hebben ze ruim 44,- afgeschreven, door laten lopen met een smoes dat ik toen op heel ingewikkelde manier moest opzeggen.. Nee ik had het duidelijk zwart op wit aangegeven , wil opzeggen want ik ontvang niets. Half februari m'n moeder overleden dus ook niet op m'n scherpst maar hebben zij gewoon lak aan!! Harteloos!! Willen het geld niet terugbetalen, miljardenbedrijf, dat moeilijk.doet over 44,- wat voor alleenstaande mama die alle eindjes aan elkaar moet knopen WEL Veel geld is!! Terwijl ik voor aflopen uitprobeerperiode zwart op wit heb aangegeven wil opzeggen en 0,0 gebruik gemaakt van Videoland , want lukt niet op m'n tv... ONGELOOFLIJK, ECHT echt echt bizar!!! Elke medewerker is bikkelhard, 0,0 hulp of sympathie. Verschrikkelijk bedrijf. Lifetime boycot en slechte "mond tot mond reclame", ik raad het iedereen af!! Oplichters zijn het!!

6 de junho de 2025

Minimale opties

Alleen de optie om vanaf hetzelfde adres te kijken, 0 rekening houdend met gezinnen die niet altijd tegelijk non stop thuis zijn. Maar wel extra betalen om op extra schermen te kijken. Totaal niet klantvriendelijk, app werkt vaak niet, en puur commercieel, neem een voorbeeld aan NPO en HBO!

30 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Betalen zonder toegang tot video's

Heb een proefabonnement gestat met gewoon abonnement. Hiervoor heb ik betaald en kreeg na het inloggen niet de mogelijkheid om de video's te kijken. Hierna kreeg ik niet mijn geld terug en werd ik er niet mee geholpen.

29 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De app van de televisie is echt het…

De app van de televisie is echt het aller slechtste gemaakte product ooit. Aanbod is matig. Prijs kwaliteit is volledig buiten proporties. Helaas wil me vrouw het houden maar als het aan mij zou liggen was ik er allang weer vanaf geweest. In tegenstelling tot andere streling diensten worden ze ook slechter i.p.v. beter.

25 de maio de 2025

Onbehulpzame klantenservice.

Bij videoland een abo afgesloten die we niet op onze tv konden streamed. 5 minuten later een abo afgesloten op ander emailadres afgesloten die wel zichtbaar werd op tv. Klantenservice gecontacteerd om eerste abo te stoppen en geld te retourneren omdat we dat abo niet op tv geactiveerd kregen. Totaal geen begrip voor de situatie vanuit klantenservice, geen refund. Beide abonnementen geannuleerd. Helaas voor videoland en helaas voor ons. Lose lose situatie

24 de maio de 2025

Koppelcode Videoland

Sinds enige tijd moet ik steeds een koppel code invoeren om in te loggen. Soms zelfs tijdens het kijken van een film gaat hij uit en moet ik opnieuw inloggen. Super irritant! Nog even en ik ga opzeggen. Ben hier zo klaar mee. Wil gewoon rustig kunnen kijken. Mijn moeder heeft dit ook en kan het niet zelf oplossen, is voor ouderen echt te ingewikkeld. Videoland, verander dit, want hiervoor was het ook niet nodig!

23 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Te veel reclame en kijklijst werkt niet zoals het moet!

Te veel reclame vooraf en tussendoor! Als je aan streaming dienst doet, Moet je altijd zonder reclame doen, anders kun je net zo goed bij de tv blijven (opnemen en vooruit spoelen) en als je lange reclame gehad hebt bij videoland en je drukt 1 keer verkeerd en je wil verder kijken krijg je nog een keer reclame. Weet wel dat ik na de gratis proef periode en de lente deal niet meer hierbij blijf/terugkom. tenzij ze de basis reclame vrij maken! Anders moet je geen streamingsdienst zijn! Echt erg slecht! En als je alles in je kijklijst zet staat er 3/4 niet in de overzicht! En als je los zoekt staat wel aangegeven dat het in de kijklijst staat.... Net tijd verspilt aan mooi overzicht te maken van de dingen die IK wil zien. En vervolgens staat er meer als 3/4 niet in kijklijst erbij. Dat is geen kijklijst en als naar film/serie terug ga, dan staat erbij dat het in de kijklijst staat. Dus kan straks weer alles compleet gaan uitzoeken 😓 dit is geen overzicht zo...!! 0,01 moeten betalen voor 14 dagen proeftijd is eigenlijk 0,01 teveel met deze onzin zo! Dit is 1x en nooit meer. Tenzij BASIS RECLAME VRIJ GEMAAKT WORD en de kijklijst daadwerkelijk werkt zoals een kijklijst hoort te werken! Nog nooit z'n slechte streamingsdienst gehad! Je kan nog eens niet verder kijken maar moet compleet opnieuw opzoeken! Jezus wat is deze streamingsdienst slecht . Pak elke andere behalve deze! Ben je altijd beter af!

19 de maio de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Videoland Review (2025)

Pluspunten:

Sterk in Nederlandse series zoals Mocro Maffia en De Verraders

Veel reality & true crime content

Exclusieve RTL-programma’s vooruit te kijken

Minpunten:

Beperkt internationaal aanbod

App kan traag of onhandig zijn

Prijs voelt soms hoog voor het aanbod

Conclusie:
Ideaal voor wie van Nederlandse content houdt. Minder geschikt als je vooral internationale films en series wilt kijken.

16 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Ik moet bijna dagelijks opnieuw…

Ik moet bijna dagelijks opnieuw inloggen op de tv. Nu duurt het soms enorm lang voordat de aflevering geladen wordt en daarnaast verschijnt er elke keer geen koppelcode in beeld waardoor ik mij niet opnieuw kan aanmelden. De laatste weken ineens erg veel last van, hiervoor nooit problemen gehad.

13 de maio de 2025

Zeer slechte site

Zeer slechte site, vaak aangegeven dat de app niet goed werkt maar wordt niets aan gedaan, en vandaag weer ondertiteling dat of heel traag werkt of te snel gaat waardoor wij niks kunnen volgen!!!! En wij betalen €10,99 per maand!!! SCHANDALIG!

11 de abril de 2025

Reclame

Ben je een leuke serie aan het kijken krijg je alsnog die "leuke" reclames tussendoor. Echt geweldig.....

10 de abril de 2025

Een zeer onvriendelijke benadering

Half februari wilde ik vrienden van amstel live kijken, volgens internet zou het op videoland staan € 10,99 betaald maar kreeg het programma niet aan de praat. Achteraf bleek ook dat vval er al af was. Meerdere pogingen gedaan om het programma op te starten. Meerdere mensen hebben meegekeken waarom het niet wilde starten Uiteindelijk het abo opgezegd. Zonder dat ik ooit iets heb kunnen bekijken. Zij kunnen ook zien dat het niet gelukt is. Nu zeggen ze dat ik een dag te laat was met opzeggen en dat ik toch moet betalen.

Onderstaande mail kreeg ik
Hoi hoi,

Dank voor je bericht!

Ik heb je account bekeken en zie dat je geen contact met ons hebt opgenomen over het niet werken van je account. Als je dit eerder gedaan had, konden wij voor je uitzoeken, waarom je hiermee zoveel problemen hebt ervaren

Het abonnement stopt op 18-04-2025. Wij kunnen alsnog nagaan, welk probleem je ervaart.
Hiervoor ontvang ik graag een omschrijving van het probleem en het merk, modelnummer en de software versie van het apparaat dat je probeert te gebruiken.

Hiermee kunnen wij voor je aan de slag.

Omdat je niet eerder hebt aangegeven dat je problemen hebt ervaren en de opzegging te laat hebt doorgegeven, is het kwijtschelden van de openstaande factuur niet mogelijk.

7 de abril de 2025

niet te gebruiken

Om een programma terug te kijken is een ramp om het te vinden.
als je de titel eindelijk ingegeven hebt moet je terug om het aan te klikken en hoppa weg is hij weer.
WAARDELOOS
SNAP NIET DAT ER NOG IEMAND LID WORDT VAN DIE CLUB
WEGGEGOOIT GELD

2 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Videoland in stuk beter geworden voor blinden en slechtzienden

Videoland, een stuk toegankelijker!  ik heb onlangs gemerkt dat er hard gewerkt is om Videoland voor blinden en slechtzienden een stuk prettiger te maken! Alle films worden nu uitgesproken met spraak dus het is veel gemakkelijker navigeren… Bravo Videoland! Zo is het weer leuk om naar jullie te kijken!  ik weet niet of jullie ook al audio descriptie hebben geïntroduceerd maar dat zou het feest compleet maken! Maar fijn dat jullie op de goede weg zijn!

22 de março de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.