Had abonnement, betaalde 10,99 per maand. Via Odido kreeg ik gratis abonnement. Videoland bleef gebruik maken van automatische afschrijving en liet me dubbel betalen. Klantenservice meldde dat ik... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een verschrikkelijke app, hoe durven ze hier bijna dezelfde prijs als Netflix voor te vragen.. dit kan echt zóveel beter. Zelfs de NPO app die gratis is, werkt beter. Ontevreden. Alles word duurde... Ver mais
Ik heb ooit Videoland aangeschaft omdat je programma’s vooruit kon kijken. Sinds kort is dat alleen maar mogelijk op de avond vóór de normale uitzendtijd en na 22:00 s’ avonds. Zo als de Voice of Hol... Ver mais
Ik moet bijna dagelijks opnieuw inloggen op de tv. Nu duurt het soms enorm lang voordat de aflevering geladen wordt en daarnaast verschijnt er elke keer geen koppelcode in beeld waardoor ik mij niet o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Slecht!
2 keer geprobeerd om een gratis proefperiode aan te vragen, 2x één cent afgeschreven ook. Maar de proefperiode was niet geldig. Geeft niet, maar schrijf dan ook geen geld af. En nee, het gaat niet om het geld, maar wel om het principe! Geef dan van tevoren aan dat het niet mogelijk is, in plaats van toegang te krijgen tot de bankgegevens.
Service is niet wat ze beloven
Big brother zou je elke dag om 20.30 uur moeten kunnen kijken op videoland. Vaak is dit niet mogelijk. Staat er niet op. Heb videoland genomen zodat ik geen reclames hoef te kijken. Doen niet wat ze beloven / aanbieden.
Daarnaast vaak geen ondertiteling
Doven en slechthorenden komen er heel…
Doven en slechthorenden komen er heel slecht vanaf bij Videoland. Vaak onderbreekt de ondertiteling of komt het pas letterlijk dagen later of gewoon helemaal niet.
Abonnement opgezegd
Abonnement opgezegd. En ze schrijven nog steeds geld af. Heb dit nummer dus nu gewoon geblokkeerd. Plus er is nergens een knop om je account te verwijderen. Dit moet namelijk via RTL echt heel vaag. Dus gewoon, maar mail op de bloklijst zetten. Heb je er ook geen last van
Het blijft treurnis...
Jaren geleden mijzelf aangemeld bij Videoland.
Het zou enorm geweldig zijn!
Met Videoland kon je álles!
Voorál Nederlandse content zou continu aangevuld en ververst worden. Steeds iets nieuws. Het zou je blijven verassen! Steeds viel het tegen.
In de loop der jaren steeds gedacht: er zou nu inmiddels zoveel meer nieuw moeten zijn, kom op, ik probeer het weer...
Dankzij de reclame die je gewoon al die tijd door blijft krijgen denk je steeds: ze hebben flink vernieuwd, laat ik maar weer een abonnement nemen!
En elke keer is het nog altijd bedroevend!
Een handje vol films. Het grappige is, 95 procent is gewoon op Netflix terug te vinden.
Verder wat programma' s terug kijken wat er eerder die week uitgezonden is. Ook lang niet alles bieden ze aan.
Daarbij stoort de Videoland app op mijn tv.
Gelukkig gaat opzeggen heel makkelijk!
Dit is ook de laatste poging dat ik Videoland een kans gegeven heb.
Afmelden is een ramp
Als externe partijen (betaalde) hulp aanbieden om het abonnement voor je op te zeggen, dan weet je eigenlijk al genoeg. Wát een ellende was dat!
De site geraadpleegd en vervolgens Google en ChatGPT. Steeds week de praktijk af van de instructies. Uiteindelijk léék het gelukt. In 'Mijn account' werd aangegeven dat ik alleen nog lid was van het gratis terugkijken.
Ik heb binnen 1 maand proberen op te zeggen, maar ben inmiddels 3 betalingen verder.
Vandaag zou het dan gelukt moeten zijn via het verzenden van een app via 06-14459277. Je krijgt dan eerst een robot en als je uiteindelijk kunt aangeven dat je niet geholpen bent ook iemand 'live' in de chat. Van de communicatie die dan volgt komt opnieuw de stoom uit je oren, maar uiteindelijk wordt je abonnement beëindigd. Maar van restitutie is geen sprake, terwijl je naar beste weten en kunnen hebt opgezegd en na de eerste maand ook geen gebruik meer gemaakt. Tenenkrommend.
Als je nog geen abonnement hebt, begin er niet aan!
Vaak storing ik ben klaar met videoland…
Vaak storing ik ben klaar met videoland nu weer storing.
Echt wauw
Geen ondertiteling mogelijk bij…
Geen ondertiteling mogelijk bij america’s got talent. Dit is niet de eerste keer dat er geen ondertiteling mogelijk is bij programma’s op videoland.
Wat een ongelooflijk slechte…
Wat een ongelooflijk slechte streamingdienst. Niks werkt zoals het hoort. Bijna een uur bezig om beeld te krijgen op m’n tv.
Echt een vreselijke app
Echt een vreselijke app. Op mijn LG tv loopt hij continue vast. Ben langer bezig met steeds opnieuw aanzetten en laden dan dat het programma daadwerkelijk duurt. Om te janken.
IK kijk videoland op lg tv maar het…
IK kijk videoland op lg tv maar het werkt voor geen meter het staat steeds stil ,slecht beeld en moet steeds bufferen.Ik heb alles geprobeerd wat er op jullie help pagina staat maar het help niet aan mijn internet snelheid licht het niet ik heb 600 MB up en download.Dus ik denk dat de app voor een lg tv gewoon slecht werkt daarom staat er ook maar 2sterretjes bij de app .Dus videoland los het snel op anders zeg ik mijn abbonement op.
Alles wat je hebt gekeken blijft in je…
Alles wat je hebt gekeken blijft in je “verder kijken” staan er is er niet uit te krijgen. Staan series in die al weken zijn afgelopen. Onmogelijk om dit te verwijderen. Zo is het erg onoverzichtelijk.
Klantenservice is super traag
Klantenservice is super traag. 3 mnd geleden abonnement opgezegd. Daarna werd er toch nog geld afgeschreven. Meermaals contact gehad met klantenservice die niet verder komt als 'we zijn er mee bezig'. Om ellendig van te worden.
Kijken op laptop is een ramp
Kijken (met een account) op laptop is een ramp: bufferen duurt een eeuwigheid. Pauzeer je even, krijg je het programma niet meer aan de gang. Moet je de pagina afsluiten en het programma opnieuw starten. Krijg je natuurlijk weer eerst alle reclames, die het natuurlijk altijd wel doen. Goh. Bufferen daarna van het programma duurt weer eindeloos. Dus ga ik maar iets anders doen. Hopeloze site.
Amateuristisch en heel klein bedrijf
Na al 2 maanden had ik genoeg van Videoland en heb de streamingdienst opgezegd via m'n provider. Nu schermt videoland dat ik eerder een abbo ben aangegaan bij de dienst zelf en later heb gekoppeld bij mijn provider. Nu komt het: nu wordt er morgen nog een maand abbo afgeschreven op mijn rekening omdat na mijn afzegging bij mijn provider de abbo doorloopt bij Videoland zelf. En dan ook nog een cynische antwoord via
WhatsApp geven met het antwoord" ik hoop dat je morgen een betere dag hebt😇". Met dit soort kleutergedrag willen ze groter worden dan Netflix? Dan moeten ze wel volwassenen mensen in dienst nemen en geen kleuters. Aan de recensies hieronder zag ik dat ik niet de enige ben die zo over Videoland denkt
Wat een ellende
Wat een ellende, als ik de app wil openen op de tv dan doet hij t 100x niet dan komt er beeld en valt het weer weg. Echt tis allemaal zo duur he en wat krijg je ervoor!? Ik ga dat ding kopen heb je alleen nog wifi nodig en dan heb je voor 60euro per jaar alle zenders en apps ! Los ballos.. datum van ervaring ? IEDERE DAG
Reclame en vast lopen…
Eerst zullen de abonnementskosten in rekening worden gebracht om reclamevrij te kunnen kijken. Zodra alle gebruikers een abonnement hebben, zal de wijziging worden doorgevoerd en zullen de kosten voor reclamevrij kijken worden verhoogd. Ook zal reclame worden getoond tijdens films en series.
Wij stellen voor om dit initiatief te staken; het is onacceptabel.
Wat een slechte verbinding groot scherm…
Wat een slechte verbinding groot scherm op gezet voor vrienden van Amstel live met vrienden wat een fiasco is geworden nu samen maar een kroeg opzoeken
Waardeloos...
Waardeloos.... sluit uitzich zelf af. Loopt vast. Abonnement stoppen en overstappen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.