Har været på Vigen 3-4 gange efterhåndet og de har et meget højt gastronomisk niveau som gør at de er på niveau eller over andre high-end restaurenter jeg har besøgt Virkelig lækre lokaler. Persona... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var inviteret til Restaurant Vigen 18.04.26. Udover lækker, spændende og veltillavet mad, vil vi fremhæve den venlige og omsorgsfulde betjening af vores tjener. Opleves ikke bedre.
A empresa respondeu
Vi var 6 personer, der blev placeret ved et rundt bord i en karnap, direkte ril fjorden. Helt fantastisk. Vi bestilte alle deres 4 retters menu. Det startede med 2 appetizers, der var udenfor men... Ver mais
A empresa respondeu
Forfærdige oplevelse..Desværre Pragtfuld omgivelser med fantastisk udsigt. MEN.. desværre en uforskammet tjener. Ingen smil, ingen service. da vi KUN bestilte en forret, danskvand og alm va... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vi holdte bryllup på restaurant Vigen. Personalet var søde, smilende og personlige. Lokalet, betjeningen og de ydre omgivelser kunne ikke have været bedre. Vinen og særligt maden var en stor smagsoplevelse. Priserne er efter min mening meget flotte kvaliteten taget i betragtning. Man kan trygt holde sit arrangement på Restaurant Vigen, de var med til at gøre vores bryllupsdag helt speciel - Den varmeste anbefaling herfra
Den bedste take away nytårs-meny jeg har prøvet - super
Årets suverænt bedste julefrokost serveres af professionelt personale i smukke lokaler med Roskildes bedste udsigt. Retterne er super lækre og smukt anrettede, Alle klassikerne er der, men de er opgraderede og har fint med grønt til. Vi kommer igen!!
Vi giver vores bedste anbefaling til Restaurant Vigen!!
Vi holdte vores datters Navngivningsfest i august og vi havde simpelthen den bedste fest med vanvittig god mad (vi bestilte frokostbuffet), smuk udsigt, super service og en ro i at vide, de havde styr på det hele.
Vi kommer helt klart igen!! :)
Tredje besøg i år og endnu engang fantastisk lækkert mad - kan anbefales til alle der værdsætter gastronomi på højt niveau...
Her i eftermiddag har jeg spist frokost sammen med 14 andre gæster, vi fejrede en 97 års fødselsdag. Vi fik 4 serveringer. Maden var meget anderledes end normal dansk frokost, men vi blev alle meget positivt overrasket over hvor velsmagende maden var og hertil kølig italiensk hvidvin. Jeg kan kun anbefale at prøve. Også servicen var i top, meget opmærksomt personale. Tak for en god oplevelse.
VERDENS KLASSE❤️ Vi holdte frokost bryllup for 20 mennesker.Alt var perfekt. Patrick TUSIND TAK. Du /i gør alt RIGTIG. Bedste hilsner Betina og John.
Smukkeste udsigt, super delikat og dejligt sommerligt 👍🏼
Nød i går aftes den skønneste 4-retters menu og 2 glas vinmenu, med en god ven fra Silkeborg.
Han drillede med søerne og udsigten de havde, så jeg valgte Patrick og hans team, da jeg ved det er en vinder.
Menuen i går var SÅ delikat afstemt til den danske sommer, og hver eneste bid var en lille symfoni af smagsoplevelser - TAK
Fra en (ALTID) tilfreds Roskilde-kunde
Eneste lille ønske ville være, at jeg havde nydt det med min kæreste ❤️

Resposta da Restaurant Vigen Roskilde
En helt igennem fantastisk aften på Vigen ! Vi bestilte restaurantens 4-retters menu og ALLE retter var superlækre og veltillavede. Stemningen i restauranten var afdæmpet og virkelig hyggelig. Betjeningen var helt i top og vi følte os ført sikkert igennem aftenen.
Vi går derfra med en følelse af, at vi har fået fuld valuta for vores penge. Kæmpe anbefaling herfra !!!
Endnu en gang en fantastisk oplevelse på vigen .tak for en fantastisk smagsoplevelse til frokost..dejligt venligt og top professionelt personale og hurra for en kok som på Vigen må være guld værd....kommer igen ....snart
De lækreste frokostretter, virkelig kræs og velsmag. Professionel og behagelig betjening og yderst charmerende udsigt - alt i alt et fantastisk spisested, som kan anbefales til alle, der kan lide at blive forkælet 💚
Restaurant Vigen levererer bare hver gang en fantastisk smagsoplevelse og en yderst behagelig stemning.
Maden kan man ikke sætte en finger på, det er bare suverænt og kan måle sig med de fleste high end restauranter i København. På Vigen får du en fantastisk betjening, fantastisk udsigt over fjorden og Roskilde. Det er bare at sætte sig tilbage og nyde oplevelsen. Vi har været her mange gange og bliver aldrig skuffet, det kan kun anbefales.
Første besøg på Vigen og nu bliver vi stamgæster. Sikke en lækker oplevelse.
Mad, stedet, stemningen og betjeningen - ja selv prisen er noget man bliver glad i låget af.
1000 tak for en fantastisk middag 🙏🏻
Marianne og Thomas
Har fået frokost der nogle gange. Super oplevelse alle gange. Lækker mad og fremragende udsigt.
Vi fejrede vores kobberbryllup d.17 april med en intim middag med mine forældre og drenge på restaurant vigen. Som altid en fornøjelse og en eksplosion af velsmag i alle 6 retter og fantastisk betjening.
Anbefales på det varmeste
Blandt Roskildes bedste restauranter.
Har været her til fester og når vi har lyst til lækkert mad og god betjening.
Maden er flot og smager super dejligt og betjeningen er bare i top.
Man føler sig velkommen, fra det øjeblik man træder ind i restauranten.
Ligger tæt på Veddelev havn, så man kan sejle derud og nyde den dejlige restaurant.
Vi kommer helt sikkert igen og igen.
Dejligt sted, rigtig god mad - men ikke alt fra kortet var tilgængeligt. Kommer gerne igen.
De har ikke nogen forsikring!
Hvis man er så uheldig at ødelægge noget, forfølger de ikke bare den, der har ødelagt det, men enhver anden til selskabet for at for få penge for det. Loven siger klart, at hvis det er et hændeligt uheld, skal den forretningsdrivendes egen forsikring dække det.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.