VIKA-flyt ApS
Leia as opiniões dos outros
Effektiv og sikker flytning fra de gæve gutter Martin F og Mathias, der knoklede hårdt. Det eneste minus er, at der burde have været sendt en tredje mand med ud, når det er en flytning fra femte sal u... Ver mais
De har ødelagt min tv skærm og sagde de havde forsikring, men siger nu de, at de ikke dækker ødelagte tv- skærme!! Samt havde de ikke taget alt med fra lejligheden og de var 7 timer om det🙄
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Flyttefirma - Vi flytter på hele Sjælland. Vores kunder er både private og erhverv der efterspørger små og store flytninger. Ring i dag og får et tilbud.
Informações de contacto
Super flytning af meget tunge ting !
Alt gik som aftalt ved flytning af meget tung værkstedsindretning og værktøjsmaskiner op ad kældertrappe. De 4 mand vidste helt tydeligt hvad det handlede om og gjorde arbejdet hurtigt og omhyggeligt og genopstillede tingene præcis som ønsket.
Ødelagte ting og dårlig service!
Jeg kommer aldrig til at bruge VIKA-flyt igen.
Inden flytning bliver vi lovet at de sender 2 flyttemænd, som er uddannet i tungløft.
På dagen vi skal flytte, bliver vi ringet op, at de gerne vil sætte en ekstra flyttemand på, da flytningen dermed vil gå hurtigere.
ALT er totalt pakket og klar til at blive flyttet, de er 3 mand. Et utroligt langsomt tempo, en flyttebil de først pakker forkert og derfor må pakke om, kasser de vælter ned ad trapper, så alt falder ud og 3 mænd der absolut ikke er uddannet i tungløft, og på ingen måde kan håndtere vores klaver. Skader på klaver, mistede egendele og dårlig service efterfølgende - det er hvad vi har betalt 8050 kr. for.
Nu fastholder de, at de intet har gjort galt.
Elendigt firma.
No trust
Oktober 2023 flyttede Vika-flyt for os fra Glostrup til Nivå. Flytningen gik sådan set ok. Der var nogle enkelte ting de ikke ville tage med. En stor seng der skulle på 1. sal. Der blev nogle skrammer, men man havde også sagt at det var på eget ansvar. Det var så bare det. No hard feelings.
Så kom vi til betalingen og det kunne ikke lade sig gøre over mobilepay, så vi fik et konto nr. fra kontoret så pengene kunne overføres. Det gjorde jeg så og en af flyttemændene sagde go for det. Lasse tror jeg han hed. Super.
Ca. et år efter 2024 kommer der en meddelelse at de manglede et bilag til deres bogholderi. Nå tænkte jeg og hvad så. De mente at vi ikke havde betalt for flytningen. Vi skrev frem og tilbage med Vika bogholderi. Vi havde forinden modtaget et brev hvori der stod at betalingen var modtaget. Vi havde kort efter et brud på vores computer og min mobil blev hacket og skulle nulstilles. Ting blev slettet og væk var de. Forklarede dem situationen, men det troede de vist ikke på. Det havde jeg måske heller ikke, hvis jeg sad som bogholder. Men ikke destro mindre var det rigtigt. Jeg kunne jo ikke rigtig bevise at det var betalt, men jeg kunne huske det. Hvorfor fik vi ikke at vide at beløbet ikke var modtaget ved overførslen men et år senere!!!
Der blev tavst om det efterfølgende. Et år senere juli 2025 fik vi et brev fra Vika at de havde et udestående fra vores flytning, adresseret med en forkert adresse. Vi måtte til det igen og påpegede den forkerte adresse.
Bogholderen kunne bare se at vi havde fået flyttet fra et sted på Hovedvejen i Glostrup, men vi har aldrig boet der. Det var hun vist ligeglad med. Et par dage efter fik vi en rykker på beløbet, stadig den forkerte adresse. Tænker at de måske slet ikke havde noget på os.... Jeg tænkte at jeg ville skrive til deres chef for at høre hvad han ville sige. Dagen efter blev vi ringet op af deres incassoafd. Chefen havde bare sendt sagen dertil uden så meget som at svare på noget. Det var meget ubehageligt.
Vi betalte beløbet. ca. 10.000 orkede ærligtalt ikke mere. Flyttemændene var ok, søde og rare. Det så sagt. Vi føler os snydt og dårlig behandlet. Så hvis i skal flytte
tænk jer om hvem i vælger.
Professionelt og effektivt!
Den bedste, mest effektive og professionelle flytning vi nogensinde har fået gennemført!
Super arbejde af…
Super arbejde af Sebastian og Laurits som flyttede for os. Der var ikke noget de ikke kunne klare, og servicen var helt i top. Vi skal ikke selv flytte igen i nærmeste fremtid, men vi vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem til andre
Effektiv flytning
Virkelig god oplevelse med VIKA-flyt, som mødte op præcis på det aftalte tidspunkt (havde 10 min inden ringet og fortalt, at de var på vej).
Flytningen foregik i skarp galop 💪💪 og inden vi så os om, var flytningen overstået.
Mathias og Martin er smilende og meget behagelige. De er guld værd for firmaet.
Vi er meget tilfredse og anbefaler gerne VIKA-flyt til højre og venstre.
Professionel, hurtigt og med et smil.
Vi havde en god og professionel oplevelse. Tjekket kommunikation, ringer 30 min før ankomst. Martin, Jeff og Mikkel møder ind med et smil på læben og tager fat med det samme. Hurtige og effektive og en nærmest Cross Fit matchende tempo og energi. En 3/4 fyldt mellem-flyttebil blev flyttet fra stuen og til 3.sal 700m væk på 2 timer.
Varm anbefaling.
Meget professionel flytning
Jeg havde en rigtig god flytning med Mathias og Jannick.
De var meget organiserede, omhyggelige og med godt humør.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem :)
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Andreas og Julius flyttede et klaver ud i mit musikstudie og det var både effektivt, hurtigt og med sikker og kyndig håndtering af instrumentet. Jeg vil klart anbefale Vika Flyt, hvis man skal have flyttet et klaver.
igen tip top service
forsinket hilsen til Julius og Andreas.
havde igen brug for flytning d.21/12 2022, (har tidligere i 2022 brugt Vika-flyt).
tusind tak for den store hjælp, søde hjælpsomme medarbejdere.
jeg kan varmt anbefale Vika-flyt
Total professionel og god oplevelse med…
Total professionel og god oplevelse med service udover forventet👍👍👍👍👍👍👍 Er meget tilfreds med de også var de første som vente tilbage ( indenfor 30 min ) med løsning og pris på opgaven.
I dag har Noah og Oliver hjulpet os med…
I dag har Noah og Oliver hjulpet os med at flytte alle møbler fra vores hus til vores nye hus.
Super friske fyre, der var smilende og imødekommende og grundige.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor der blev passet godt på vores ting.
Vi kan kun anbefale VikaFlyt.
De har ødelagt min tv skærm og sagde de…
Vikaflyt gav en dårlig smag i munden
Jeg havde æren af at få Basse og Aksel på besøg.
Det hele startede fint men Aksel begyndte ret tidligt at gå og snakke i telefon. Jeg finder så ud af senere at han har snakket ret meget i telefon fordi han havde det skidt. Det er fint nok.
Vi får tømt alt flyttekasser ned i bilen i første omgang, små ting og lette møble, jeg slæber alt ud af lejligheden, Basse køre det ned med Elevatoren og Aksel læsser det i vognen. So far so good. Det tager os ca. Halvanden times tid at få 52 flyttekasse, nogle hylder, små møbler, plastik kasser osv ned.
Her bliver jeg konfontreret med at Aksel har det skidt, han forslår at få 2 mand mere på eller han kunne knokle videre og så kom der en byttemand på et tidspunkt. Jeg går med mulighed nummer 2.
Vi køre det hele over til den nye lejlighed som er ca 100m væk.
Da vi er halvvejs igennem at få tømt varevognen slår en fod skade til og min hjælp bliver begrænset. Jeg beder dem kalde en mand nummer 3 ind, så Aksel og Mand nummer 3. Kan hente de sidste ting fra den gamle lejlighed og Basse kan hjælpe mig med at få tingene op på 3. Sal.
Her er det så at Basse træder i karakter. Basse flytter 46-47 flytterkasser, enemand, på 3. Sal med en hastighed på ca. 30-45 sek Per flyttekasse. Dvs. Alle 52 flyttekasser er oppe på 3. Sal på under en time. Vi får de andre små møbler løftet op og en hel varevogn, har Basse næsten enemand fået flyttet op på 3. Sal. Hvis denne andmeldelse kun gjaldt for Basses arbejde, havde jeg givet 10 ud af 5 stjerner. Han tjente søreme sin løn og lidt mere til.
Imens, i den gamle lejlighed, skal der rykkes 3 voksne senge (220x140 cm), 1 ikea gadarobe, 1 høj hylde, 2 sofaer (1 3-mands og 1 2-mands), 1 lille skrivebord og 1 lille kontor stol, en børneseng (kan løftes i 1 hånd, vejer MAKS 5 kilo) og et køleskab.
Det tager, 2 mand, næsten 2 timer at rykke de her ovenstående ting, fordi "Der var et andet firma der flyttede og brugte den stpre elevator"
Jeg havde informeret dem om at sengene, og 3-mands sofaen ikke kunne være i elevatoren og skulle ned af trapperne. Der er 2 store elevatore som de er gjort opmærksomme på, det påstår Aksel at de ikke er.
Udover det tager dem 2 timer at rykke de her ting, så kommer de over i den nye lejlighed uden køleskabet og uden alle benene til vores sofa og senge (som de selv har taget af). Mand nummer 3. Er taget hjem på det her tidspunkt så Aksel og Basse må bruge yderligere 30 min (altså 1000kr i mande tid) på at hente det køleskab de har glemt og de ben de har glemt.
Altså bliver den endelige regning 8200kr.
Jeg får aegumenteret for at det kan ikke være rigtigt det tager halvanden times tid at få alle de ting ned og så 2 timer at få de sidste ting ned, at Elevatoren var optaget var ikke et validt argument fordi Aksel påstår jo så at de ikke vidste der var en elevator nummer 2, selvom det var de informeret om og de var informeret om at størstedelen af tingene ikke kunne være i elevatoren alligevel.
Cheferne går med på at skubbe regningen ned ti 7.000 kroner hvor jeg stadig ikke syntes det er fair at de 30. Minutter der blev brugt på at hente de ting som Aksel og Mand nummer 3. Glemte.
Efter en lang og meget frustrerende samtale med en Allan, som ikke kunne lade mig afslutte en sætning uden at afbryde, som ikke æyttede til hvad jeg sagde og som kom med alle mulige sindsyge scenarie som "Hvad nu hvis huset var brændt ned" og "Hvad nu hvis der var nogen der havde hoppet og så skulle brandfolkne lukke bygninge" og "Hvad nu hvis vi havde skulle køre på motorvejen med alle jeres ting og mine mænd var involveret i et uheld så skulle i jo stadig betale for den tid de havde brugt"
Men ingen af de her ting skete. Reelt set blev der brugt alt for meget tid på at vente på en elevator uden at bruge den anden opgang og på, jeg ved ikke hvad.
Den endelige, betalte pris, blev 6500. Kr.
1200 for den første time og 550. Kr per påstartet halve time. Altså, BURDE det hele have kostet 5000-5500kr MAKS!
Jeg har ingen kommentar på Aksels og mand nummer 3. fysiske indsats, fordi jeg så ærligt ikke meget til dem da da Aksel var over i den gamle lejlighed og han var nede på gadeplan og stille tingene ind i varevognen.
Allan som lader til at være en chef af en art, skal lære at respektere folks tid og lade folk tale færdigt i telefonen før han selv snakker
Basse havde trukket den her op til 3. Stjerner før jeg fik Allan i telefonen som trak det endnu en stjerne ned.
De bedste anmeldelser til vika-flyt
De bedste anmeldelser til vika-flyt og specielt til Mads, Rikke, Laurits og Jeff. Vi havde akut brug for hjælp, og de stillede bare op med meget kort varsel, på en super personlig og professionel måde. Kæmpe tak, og vi vil helt klart benytte vika-flyt igen
Laurids og Jeff klarede flytningen fra…
Laurids og Jeff klarede flytningen fra lejligheden på 1. sal tilbage til huset nænsomt og fint. Og med et smil på læben og en servicemindet indstilling. Ros fra Inger igen ved denne flytning :-)
Vi kan anbefale VIKA-flyt på det varmeste.
Lasse & Tino hjalp os med stærke arme
Lasse & Tino hjalp os med stærke arme, højt humør og fantastisk service 💪 vi kom hurtigt ned fra 3 sal og ind vores hus.
Kun de bedste anbefalinger fra Tom og Mette
Kæmpe kræfter, tempo og humør med Sebastian og Matthias/Dti
Kæmpe kræfter og tempo, fin sensibilitet og intelligente løsninger, utallige extra-ydelser, og så med høj stemning! Jeg flyttede for ca. 20. gang og det har aldrig været så nemt og så morsomt - tusind tak til Sebastian og Matthias/Dti! Lars fra Rosenørns Alle
Fremragende service og høj energi
Fremragende service og høj energi! Mænd der tager fat og arbejder effektivt, samtidig med de husker hyggen!
Kommer friske og veloplagte til tiden!
Kan kun anbefale, at benytte vikaflyt til alle former for flytning
Lasse og Noah er kæmpe stjerner
Vika gjorder det super godt i vores flytning fra København til det sydfynske. Lasse og Noah knoklede, grinte og var super gode. Tak for det!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.