Tydlig och bra kampanj. Bra villkor med handpenning och räntefri avbetalning via Svea-bank gjorde valet enkelt. Kontakten via mail och telefon med tydliga och riktiga leveransbesked, leveransen kom 15... Ver mais
Vi är jättenöjda med pooltaket. Snabb och smidig affär, bra och exakt ritning som bl a visade avstånd mellan skenorna. Fick prata med kunnig Joachim som villigt svarade på frågor. Vi fick bra råd.Leve... Ver mais
Bra, serviceinriktad och kunnig personal. Vi fick bra hjälp när det kom till att välja vilket SPA som var rätt för just mig och min familj! Efter att Spa-badet var levererat så ringde säljaren upp... Ver mais
På Villanytt.se hittar du massor av produkter inom hem och trädgård. Vi erbjuder ett stort och varierande sortiment till riktigt bra priser.
Östra Hamngatan 16 , 41109, Göteborg, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Jag köpte en poolrobot och kemikalier samt filter till mitt spabad. Allt fungerade bra.

Resposta da Villanytt
Beställde ett spabad som nu är installerat. Inget missnöje, och inte heller något spektakulärt.

Resposta da Villanytt
Beställt både spabad och poolpaket på Villanytt. Alltid ett bra bemötande av deras kundtjänst. Rekommenderas varmt.

Resposta da Villanytt
Köpt pooltak och vi är supernöjda med allt. Villanytt har ett stort och prisvärt utbud av pooltak.

Resposta da Villanytt
Företaget ger ingen information, svarar inte på mail kan inte sina produkter och man ångrar att man har kommit i kontakt med dom skojare helt enkelt

Resposta da Villanytt
Återkoppling. Jag blir bedrövad över hur detta bolag hanterar sina kunder. De ljuger att de har levererat alla spabad trots att de inte gjort detta gällande mitt tidigare inlägg.
Sedan har de mage att påstå att de levererat ett locklyft som inte heller är sant. Jag skulle starkt rekommendera att inte beställa varor från detta företag.

Resposta da Villanytt
Vi fick hem vårt spa (Nordenspa Giske 44 jets) för två veckor sedan, och är nu särskilt imponerade över värmeisoleringen. Trots kylan ute så håller vattnet sig varmt, under långa utebad, utan att elförbrukningen stiger nämnvärt. Vårt förra spa gick inte att värma upp på vintern, p g a dålig isolering, som gjorde att mycket värmning krävdes och att säkringarna då gick i huset.

Resposta da Villanytt
Beställde och betalade handpeng på pooltak den 28 okt Sen får man inget svar mer är att dom hör av sej när pooltaket är klart. Firman som sades skulle montera taket blev inte kontaktad och var helt ovetande om detta. Nu efter månader vill dom ha betalt men pooltaket kommer inte att passar och kan inte monteras.

Resposta da Villanytt
Har köpt ett pool tak Trondheim och är mycket nöjd med köp och leveransen. När taket skulle levereras så fick jag klart för mig att det var en lastbil med släp, en omöjlighet att med släp vända där jag bor, villanytt löste problemet genom omlastning och leveransen gick smärtfritt. Taket var väl emballerad och smart packad med monterings sats och skenor åtkomlig underifrån en smart lösning som underlättade uppstarten av monteringen. Jag är mycket nöjd med taket som håller en hög kvalitet med och kort leveranstid så därför vill jag givetvis rekommendera villanytt

Resposta da Villanytt
Har precis fått mitt pooltak Aluna Prestige.
Är mycket nöjd med taket. Hög klass på alla detaljer.
Taket var mycket enkelt montera. Klarade det själv med lite bärhjälp av en stark kompis.
Litet minus dock var att jag inte förstått att jag själv skulle ordna truck eller dylikt för att få ner taket från lastbilen och att det inte fanns med en monteringsanvisning med leveransen. Men som sagt är jag sammantaget mycket nöjd med både tak och Villanytt.

Köpte ett spabad Otta och är supernöjda med allt. Tack

Resposta da Villanytt
Äntligen fick vi hem vårt swimspa. Lite förseningar men nu är alla här hemma nöjda. Haft bra kontakt med Villanytt under perioden. Rekommenderas.

Resposta da Villanytt
Köpte ett pooltak Trondheim som vi nu har fått upp över poolen. Snyggt tak!

Resposta da Villanytt
Jag beställde ett spa 5/5 och betalade handpenning. Jag frågade redan då om det stämde med leveranstiden. Fick till svar att det var längre leveranstider och att jag skulle räkna med juli, vilket det inte blev. Men när jag väl fick kontakt med er så sa ni att jag får räkna med Augusti. Idag är det 17/8 och Inget besked om spa. Ni bad om ursäkt för att det tog lång tid att få svar och att det berodde på corona. Sedan säger ni att fabriken är stängd pga corona och att det saknas komponenter till just vårt spa. Men i mailet med den förklaringen kallar ni mig för Lina. Detta känns långt ifrån okej och inte seriöst att skylla allt på corona. Via telefon går det ej att nå er, kanske om man vill köpa något isf. När jag beställde var det snabba svar och lätt med konversation via mail. Nu tar det veckor innan man får svar om man får ngt.
Monica Sjölander
Jag kollar min mail och allt finns sparat. 24/8 svarde ni att spa var klart och väntade på leverans till Göteborgs hamn. Så jag får räkna med september. Nu mailade jag för 11 dagar sedan och igår ringde jag och mailade igen, fick svar idag. Och självklart inget spa på gång. Nu får jag räkna med oktober. Då har det gått nästan 6 månader, å förmodligen kommer det väl inte då heller.
19/10 De skrev för 2 veckor sedan att spaet var framme i Sverige och klar för leverans. De ville ha betalt så de kunde planera in leveransen. Betalade och fick vänta på svar angående leverans som till slut skulle bli under v.42. När jag nu frågar när det levereras så hinner de inte denna vecka utan det blir nästa vecka. Flertalet gånger har jag bett om att häva köpet då det tagit för lång tid men ej fått svar på det. Aldrig svar när man ringer utan bara mail och undanflykter. Kommer att ta detta vidare via ARN då detta är totalt oacceptabelt.
Monica Sjölander

Resposta da Villanytt
Svåra att komma i kontakt med och få besked om leverans av pool. Vi har väntat 24 veckor på vårt Swimspa utan att få ett leveransdatum. På hemsidan står leveranstid på 6-7 veckor. Eftersom leveranstiden inte stämmer borde det omedelbart ändras från hemsidan. Upplevs av oss som ett oseriöst företag.

Resposta da Villanytt
Mycket bra kundbemötande och service! Rekommenderas varmt. Snabb leverans av vårt fina pooltak "Horizon" på utsatt dag och tid, bra kvalitet och inget krångel. Kika på @byggapool för att se det fina pooltaket.

Resposta da Villanytt
Beställde ett pooltak som jag är supernöjd med, bra service vid frågor så kan varmt rekommendera Villanytt!

Resposta da Villanytt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.