Tydlig och bra kampanj. Bra villkor med handpenning och räntefri avbetalning via Svea-bank gjorde valet enkelt. Kontakten via mail och telefon med tydliga och riktiga leveransbesked, leveransen kom 15... Ver mais
Vi är jättenöjda med pooltaket. Snabb och smidig affär, bra och exakt ritning som bl a visade avstånd mellan skenorna. Fick prata med kunnig Joachim som villigt svarade på frågor. Vi fick bra råd.Leve... Ver mais
Bra, serviceinriktad och kunnig personal. Vi fick bra hjälp när det kom till att välja vilket SPA som var rätt för just mig och min familj! Efter att Spa-badet var levererat så ringde säljaren upp... Ver mais
Vi fick hem vårt spa (Nordenspa Giske 44 jets) för två veckor sedan, och är nu särskilt imponerade över värmeisoleringen. Trots kylan ute så håller vattnet sig varmt, under långa utebad, utan att elfö... Ver mais
På Villanytt.se hittar du massor av produkter inom hem och trädgård. Vi erbjuder ett stort och varierande sortiment till riktigt bra priser.
Östra Hamngatan 16 , 41109, Göteborg, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Inte nöjd kund, jag beställde poolpaket från företaget i början av (APRIL)där. Enligt beskrivningen på deras hemsida leveransen 4-6 veckor, därefter försökte vi att ringa flera gånger men ingen svarar även på mejl dåligt servers. efter några dagar svarade på mejlet och sa att leveransen kommer den 16ande juni sen en fredagskväll 11e juni fick vi ett mejl och faktura på slutbetalning och att vi måste betala den senaste den 14ande juni. Därefter när vi betalde fakturan då fick vi information om att leveranserna där står i själva mejlet att leveransen kommer till oss den 18 juni istället och den är bokad av bring transport företaget. Men sen när vi frågade genom mejlet såklart eftersom dom inte svara på telefon när man ringer då fick vi svar att det är brist på lastbilar och hittade på saker. Villanytt återbetalat 140 000kr på kontot men dom behöll 60 000kr som vi har betalt i förskott. När vi ställer frågan om leveransen ingen vet någonting. När vi säger att vi vill ha tillbaka 60 000kr så säger dom att det inte finns ångerrätt och att vi inte få tillbaka våra pengar. Plattan är redan fixat som kostade oss väldigt mycket också och även dom pengarna som företag behåller just nu betalat vi ränte på det eftersom det är lån från banken.
KÖP ALDRIG FRÅN FÖRETAGET!!!!!

Resposta da Villanytt
Supernöjd med hela processen, otroligt proffsigt bemötande och ett enastående spabad som slutresultat!

Resposta da Villanytt
Köpte spa-bad nu i corona tider, bästa investeringen på länge!

Resposta da Villanytt
Mycket dålig service! Beställde vårt spabad molde den 10 februari och har fortfarande inte fått något. Svarar inte i telefon. Har försökt ringa flera gånger. Häver köpet pga oseriösa och nonchalanta. Köp inte från Villanytt...

Resposta da Villanytt
Bra, serviceinriktad och kunnig personal.
Efter att Spa-badet var levererat så ringde säljaren upp för att kolla så jag var nöjd och att inget var oklart.
Super service och det känns tryggt.

Resposta da Villanytt
Bra produkter snabb hjälp köpte pooltak till poolen bra kvalitet o pris värt enkel o montera rekommenderar starkt. tänker faktiskt köpa ute duschar också

Resposta da Villanytt
Bästa priset. Snabb leverans av pooltaket och helt efter önskemål. Väldigt bra hjälp och service trots att vi ändrade oss och ställde mängder med frågor längs vägen. Rekommenderas varmt!!!

Resposta da Villanytt
Köpte mitt spabad och kan inte säga mer än att jag är sjukt nöjd!
Bra kvalitet, snabb leverans & bra service.

Resposta da Villanytt
Tydligt och väl tillmötesgående. Supernöjd och inga andra konstigheter

Resposta da Villanytt
Köpte en grill och blev väl bemött av kundtjänsten när jag hade frågor. Leveransen var snabb och smidig.

Resposta da Villanytt
Riktigt bra produkter till rimliga priser. Snygg och simpel hemsida, toppklass!

Resposta da Villanytt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.