Vinduespudserxperten Opiniões 242

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Arbejdet blev udført til fuld tilfredshed. Fik pudset både ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sød overfor vores hvalp på 4 måneder. Alt blev husket, hvilket er så dejligt, da jeg ellers... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besøget af vinduespudseren. Og resul... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - så blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - så aftalte vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan på det varmeste anbefale Vinduespudserxperten. Jeg ringede torsdag og fik super behagelig service og en tid til pudsning allerede dagen efter. William, der kom ud, var super grundig og omhyggelig... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Hvem er VinduespudserXperten? Godt så. Du står og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille håndfuld klik på din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma på Google. Du ringer til firmaet, og får booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sådan… Desværre er det nødvendigvis ikke tilfældet. Vinduespudserforretninger består nemlig af en masse små aktører – ofte enkeltmandvirksomheder. De større vinduespudservirksomheder, fokuserer primært på større virksomheder, og går derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkøb af materialer, markedsføring og fakturering. Som du nok kan tænke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at være svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandør. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder målrettet på at blive branchens etablerede spiller, når det kommer til privat Vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skånsomme for dit hjem Har nøje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle være ude Eller sagt på en anden måde: vinduespudsning under ordnede forhold

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Flot resultat. Meget behagelig og serviceorienteret mand.

22 de setembro de 2025

Hej Rene

Tak for de pæne ord – det glæder mig, at du både er tilfreds med resultatet og oplevede en god service. Hurtighed og kvalitet går hånd i hånd hos os, og det er fedt at mærke, når det bliver lagt mærke til.

Vi ser frem til at pudse for dig igen næste gang.

/ Carsten, Vinduespudser hos Xpertens & Malene, Konsulent

Gode oplevelser

Punktlighed, god kvalitet i arbejdet og serviceorienteret til en god pris.
Og vi har brugt dem i flere år, samme oplevelse

22 de setembro de 2025

Hej Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og ikke mindst for at du har valgt os gennem flere år. Det betyder meget, at du oplever både kvalitet og punktlighed hver gang vi kommer forbi.

Vi glæder os til at pudse for dig igen næste gang.

/ Carsten, Vinduespudser hos Xpertens & Malene, Konsulent

Meget tilfreds tak

Vi fik pudset vinduer i sidste uge, og må bare sige jeg er meget tilfreds. De kom som aftalt inden for tidsrummet de havde skrevet. En meget sød mand pudsede vores vinduer indenfor og udenfor.
En klar anbefaling herfra 👍🏼🤩

11 de junho de 2025

Hej Signe

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du var så tilfreds med både service og resultat – vi gør altid vores ypperste for at leve op til forventningerne.

Vi håber, at vi også fremover får lov til at pudse for dig 🌟

Classificada 1 em 5 estrelas

Laver skader og sender rykkere i stedet for at udbedre skaden

Meget uansvarlig virksomhed!

Vi havde besøg af vinduespudserne den 9. maj 2025. Da vinduespudseren var færdig, gjorde han mig opmærksom på, at der var løbet vand ned ad væggen. Han mente, at jeg bare kunne tørre det af med en klud. Da det drejede sig om ovenlysvinduer og en meget høj væg, bad jeg ham selv fjerne det, da han havde en stige med. Det viste sig dog, at han ikke kunne fjerne det. Jeg bad ham derfor give besked til sin chef, så firmaet kunne komme og rense væggen.

Han kom igen om mandagen og fortalte, at chefen var informeret, og at de ville komme forbi med en bøtte maling. Jeg forklarede, at det ikke var mig, der skulle udbedre skaden, men dem.

Jeg kontaktede derefter chefen direkte og sendte billeder af skaden den 12. maj. På billederne ses tydeligt lange render ned ad væggen. Siden har jeg intet hørt fra chefen, selvom jeg har sendt flere sms’er og rykket for svar.

Til gengæld har jeg modtaget en faktura fra regnskabsafdelingen. Jeg skrev straks tilbage, at jeg ikke betaler, før skaden er udbedret. Alligevel har jeg nu modtaget to rykkere. Da regnskabsafdelingen påstod, at de intet vidste om sagen, oplyste jeg både navn og telefonnummer på chefen — men har stadig intet hørt.

Alt i alt en meget uprofessionel behandling. Firmaet tager ikke ansvar for den skade, de har forårsaget, og forsøger bare at sende regninger uden at løse problemet.

Hvis I er glade for jeres hjem, så hold jer langt væk fra det her firma.

9 de maio de 2025

Hej Susanne

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er oprigtigt ked af at læse, at du har haft en dårlig erfaring tilbage i maj 2025. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at være kendt for.

Vi gør altid vores ypperste for at levere en ordentlig og professionel service, og vi beklager, hvis vi dengang ikke levede op til det. Siden da har vi arbejdet meget på at forbedre både vores kommunikation og vores interne processer, så lignende situationer ikke gentager sig.

Vi håber, at du en dag vil give os chancen for at vise dig, at vi kan gøre det bedre.

Dårligste oplevelse ever!

Dårligste oplevelse ever!
- kom 4 timer for sent (ingen advarsler eller undskyldning eller lign. herfor)
- stod i min vindueskarm med sko på
- sjattede i hele huset
- var ubehøvlet i dialog
- osv...
Jeg endte med at sende manden hjem før han var færdig. Nu står jeg med vinduer der er mere stribede og beskidte end før han ankom. Afventer dialog med selskabet...

2 de abril de 2025

Hej Lotte

Tak for din ærlige anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at læse, at du har haft en så dårlig oplevelse tilbage i april 2025. Den type forløb er langt fra den standard, vi stræber efter, og jeg forstår godt din frustration.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre både vores service og kommunikation, og jeg vil gerne understrege, at vi tager den slags feedback alvorligt.

Jeg håber, du en dag vil give os muligheden for at vise, at vi kan levere den ordentlige og professionelle service, som vi står for i dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

En hel igennem sølle oplevelse

En hel igennem sølle oplevelse, hvad deres service angår. Pudsningerne var ok, hvis de huskede alle vinduer. 3 gange udeblev de, uden anden melding end en mail dagen før.
Hold dig langt væk.

28 de março de 2025

Hej Peter

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en så dårlig erfaring tilbage i 2025. Vi er helt enige i, at aflysninger og manglende kommunikation ikke er acceptabelt, og det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at drive vores forretning.

Siden da har vi arbejdet målrettet på at styrke vores planlægning og kundedialog, så situationer som den, du beskriver, ikke gentager sig.

Jeg håber, du en dag vil give os muligheden for at vise, at vi kan levere den service, vi er kendt for i dag.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Vinduerne blev ikke pudset ordentligt og sæberester silede ned af vinduer og sprosser. Kundeservicen ifb med udbedring af det dårlige resultat var lige så ringe som pudsningen og for at toppe den helt igennem dårlige oplevelse, fik vi ødelagt en af sprosserne på vores eller næsten nye vinduer. Et forsøg på at få erstatning blev pure afvist med beskeden om, at det var påstand mod påstand så at redegøre for hvad deres påstand var giver vel sig selv!! Nå men heldigvis så findes der andre, der kan løse en ganske almindelig vinduespudsning uden problemer. Det var hvad man kan kalde en øv oplevelse

30 de janeiro de 2025

Hej Flemming

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ked af at læse, at du tilbage i februar 2025 havde en så dårlig erfaring med os. Det er langt fra den service og kvalitet, vi ønsker at levere, og jeg forstår godt din skuffelse.

Vi har siden arbejdet meget med både kvalitetssikring og håndtering af reklamationer, så lignende situationer ikke skal ske igen.

Jeg håber, du en dag vil give os chancen for at vise, at vi kan levere en helt anden oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dygtige og venlige vil KLART…

Super dygtige og venlige vil KLART anbefale dem kommer hos mig fast hver 10 uge 🤗🤗🤗

3 de janeiro de 2025

Hej Annette

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både service og resultat, og at du har haft os fast hver 10. uge – den slags tillid betyder virkelig meget for os.

Vi håber, du også i fremtiden vil lade os komme forbi og sørge for helt rene ruder 🌟

Upålidelige bondefangere

Aftalte for noget tid siden en hastepudsning da jeg skulle have fremvisning af mit hus. Spurgte i den forbindelse til evt. bindingsperiode, hvis jeg valgte dem. Fik at vide at der ingen binding var. Jeg ville få tilbudt et tidspunkt for en evt. nr. 2 pudsning i god tid, og ville kunne aflyse/opsige med dags varsel. Modtog så i går (søndag aften kl. 20) besked om de ville komme nr. 2 gang i dag (mandag). Skrev til dem med det samme igår (kl. 20.05) at jeg ikke ønsker en pudsning. De svarer tilbage at jeg har afmeldt forsent!? Ren bondefangeri.

6 de janeiro de 2025

Hej Lars

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ked af at læse, at du i forbindelse med en hastepudsning oplevede uklarhed omkring aftale og afmelding. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal stå tilbage.

Vi har siden dengang arbejdet på at forbedre både vores varslinger og fleksibilitet omkring booking, netop for at undgå misforståelser som denne.

Jeg håber, du en dag vil give os chancen for at vise, at vi kan levere en oplevelse, der matcher vores standard i dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ville passe på med at bruge dem

Jeg ville passe på med at bruge dem, jeg bestilte en udvendigt pudsning af mine vinduer vi aftalte en dag og alt virkede godt. Da jeg så modtager en besked om at nu har de været forbi og pudse mine vinduer er der vedhæftet en faktura på udførte arbejde. Udfordringen er bare at de slet ikke har været forbi, har forsøgt at henvende mig flere gange men de svare ikke og modtager desværre løbende rykker for arbejde de ikke har udført. Pas på med at komme i samme situation

19 de novembro de 2024

Hej Daniel

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er oprigtigt ked af at læse, at du i december 2024 har oplevet at modtage fakturaer for arbejde, der ikke var udført, og samtidig ikke fik svar på dine henvendelser. Det er langt fra den service, vi ønsker at levere.

Vi har siden arbejdet på at forbedre både vores kommunikation og faktureringssystem, så den slags situationer ikke gentager sig.

Jeg håber, du en dag vil give os chancen for at vise dig, at vi kan levere en helt anden oplevelse.

Dårlig service

Efter aftale skulle vinduespudseren komme ud mellem klokken 8 og 9. Da han stadig ikke er dukket op klokken 9.30 skriver jeg til ham at han bare kan blive væk, da jeg er nødt til at tage på arbejde. Senere på eftermiddagen modtager jeg så en regning. Det undrer mig, da han skal lukkes ind i min gård for at få adgang til vinduerne. Jeg ringer til firmaet, der oplyser at de altså har vasket mine vinduer. Det viser sig at være naboens vinduer der er blevet vasket. Efter diskussion lover de at komme igen og vaske mine vinduer. Endnu en gang tager arrangerer jeg at kunne møde senere på arbejde, og endnu en gang kommer vinduspudseren for sent. Jeg har ikke brugt Vinduespudserxperten siden, og har heller ingen intentioner herom. Jeg får dog forsat tilsendt mails fra dem, som jeg ikke kan afmelde mig.

1 de agosto de 2023

Hej Maria

Jeg er oprigtigt ked af at læse om din oplevelse. Det er på ingen måde i orden, at der blev faktureret uden korrekt udført arbejde, og at du har haft udfordringer både med tider og afmeldinger. Vi kan kun beklage, at din sag blev håndteret så dårligt.

Vi har siden da ændret både procedurer for planlægning og kommunikation, netop for at undgå sådanne situationer.

Tak fordi du har delt din oplevelse – vi tager det med i vores fortsatte forbedringer.

Classificada 1 em 5 estrelas

De har aldrig dukket op.

6 de fevereiro de 2024

Hej Manal

Jeg er ked af at læse, at vi dengang aldrig dukkede op. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi har siden 2024 skærpet vores planlægning og opfølgningsrutiner, så aftaler bliver overholdt langt bedre.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi tager det med i vores løbende forbedringer og håber, du måske vil give os en chance en anden gang.

Classificada 2 em 5 estrelas

Kvaliteten IKKE længere ok!

Firmaet er åbenbart blevet for stor, har for mange kunder, for det går lidt for stærkt. Man "springer over, hvor gærdet er lavest", kosten når ikke at vaske kanterne ordentligt og man efterlader steder hvor det er lidt svært at komme til. Det var ikke tilfældet, da firmaet var startet, der var kvaliteten i top, det er den ikke længere. Trist.

7 de novembro de 2023

Hej Zofia

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ærgerlig over at læse, at du har oplevet faldende kvalitet – det er præcis det modsatte af, hvad vi ønsker. Vi arbejder løbende på at sikre, at alle detaljer bliver udført ordentligt, også på de svære steder. Din feedback hjælper os til at stramme op.

Classificada 1 em 5 estrelas

Svar på reklamation er håbløs

Svar på reklamation er håbløs! Efter pudsningen var der et par vinduesfag der ikke var blevet pudset indvendigt som aftalt og andre der havde snavsede vanddråber der var løbet ned over vinduet efter endt pudsning. Billeder blev fremsendt på mail, men efter lang tid endte det med et svar om at vi havde bedt om ikke at få pudset et par vinduer. En hel forfejlet feedback, da det drejede sig om nogle vinduesfag af et større vinduesparti, der var sprunget over og den anden del af reklamationen blev der slet ikke svaret på. Flere forsøg og bare et svar om at det var påstand mod påstand! Så gør jer selv en tjeneste og vælg et firma der går op i kundeservice og som lytter, hvis der er en reklamation.

26 de outubro de 2023

Mine varmeste anbefalinger!

Jeg har nu haft besøg af Vinduespudserxperten flere gange, med jævne mellemrum. Forskellige medarbejdere. De efterlader altid et meget grundigt, ordentligt og pænt stykke arbejde. Jeg har absolut intet negativt at sætte på det. Udover det upåklagelige stykke arbejde, så er de også altid venlige og imødekommende. Både vinduespudser og kundeservice. Kan varmt anbefales herfra!

28 de agosto de 2023

Kun gode erfaringer med VinduespudserXperten

Jeg har brugt VinduespudserXperten i flere år og har kun haft gode oplevelser med dette firma. Jeg bor i lejlighed og bruger dem til ind og udvendig vindues pudsning samt vask og pudsning af glas-partier på 2 altaner. Det er meget nemt at booke tid på deres hjemmeside, og vinduespudserne kommer altid til den aftalte tid. Jeg har kun mødt høflige mennesker, som udfører et godt arbejde.

19 de maio de 2023

Virkelig dårligt arbejde

Virkelig dårligt arbejde. Hjørnerne af vinduerne var ikke pudsede og der er striber over det hele. Og det eneste man bliver tilbudt som plaster på såret er at man selv indbyrdes kan ordne det med ham der var der, som i øvrigt rendte rundt med sko på indenfor og gik rundt i karmene med sko på. Ellers tak! 720 kr lige ud af vinduet

4 de abril de 2023

Super Service

Super Service. Vi er en lille ejerforening i København K som har brugt Michael og team de sidste 4 år.
Vi kan klart anbefale dem!

23 de março de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais