Fikk et produkt som skulle bli levert på døra, men her rotet posten det til og pakken ble sendt til pakkeutlevering i stedet og jeg fikk ikke beskjed. Fikk etter en tid inkassovarsel på produktene. De... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Siden det er så mange som klager på dårlig kundeservice og vanskelig å få avsluttet abonnement; jeg har opplevd det motsatte. Jeg valgte å sende mail for å avslutte abonnement etter å ha mottatt før... Ver mais
Jeg har prøvd ut produktet i nesten et år, men ikke den virkning som jeg forventet. Kan sikkert være bra for noen, men ADVARSEL Årsaken til at jeg holdt på så lenge var pga at jeg bestilte over n... Ver mais
De har dårlig informasjon i forkant når du bestiller. Jeg meldte meg på et abonnement. Trodde jeg kun bestilte for 3 mnd. Fikk veldig dårlig informasjon og da jeg ville si opp så måtte jeg motta en... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Svindel butikk
Svindel butikk. Fikk plutselig pakke i posten med faktura. Har aldri bestilt noe. Tok kontakt med kundeservice og de sa at de skulle si opp mitt abonnement og at jeg måtte sende tilbake produktet. Hadde aldri hørt om vitapura. Gjorde det, fikk så ny faktura på 150kr fordi de ikke hadde registrert noen gyldig grunn for tilbakesending. Fakturaen gikk til inkasso. Spurte så vitapura når jeg gjorde denne såkalte bestillingen. Fikk ikke svar på dette, bare ungikk spørsmålet. Truet så med forbrukerrådet. Da fikk jeg bare besked om at fakturaen var kreditert. Ringte inkasso selskapet og de bekreftet at fakturaen var slettet. En ordentlig bedriten måte å prøve å lure folk på.
useriøs aktør
useriøs aktør man man bestiller 1 boks uten å være klar over at denne aktøren da binder en opp til abb hvor man etterpå blir tilsendt 3 til bokser uten mulighet for å sende disse i retur. Produktet har heller ikke gitt noe ekstra brunfarge etter 1 mnds bruk å mye soling.
Feil telefonnummer på Vita Pura as
Jeg skulle prøve å sende varer i retur,iht avtale jeg har fått til via Forbrukertilsynet .
Vita Pura as har godtatt å ta varer i retur og deretter refundere meg for varene.
Så oppdager jeg at telefonnummeret på nettsiden deres ikke er registrert på firmaet! Så da fikk jeg ikke sendt pakken med sporing. Makan til useriøst firma finnes ikke.Jobber videre med saken.
Royal Burner
Jeg kjøpte produktet Royal Burner fra vitapura.com, med håp om å oppnå ønsket resultat.
Dessverre var jeg skuffet over at produktet ikke hadde noen effekt. Jeg ønsket å gi tilbakemelding til dere om min opplevelse.
Vil også meddele stor frustrasjon over kundeservicen. Den var ekstremt dårlig, og jeg følte meg ikke ivaretatt som kunde. God kundeservice er en viktig del av en vellykket bedrift, og jeg forventer mer fra et selskap jeg har valgt å handle med.
Vita Pura er en SCAM
Vita Pura har slettet de dårlige tilbakemeldingene? Jeg såg veldig mange her sist. Og min har plutselig blitt slettet. Jeg har hatt de samme problemene som de andre her. Scam scam scam scam.
apekatter🙊🙊🙊🙊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.