Vivre Atelier Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben echt teleurgesteld over de service. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice omdat de het jasje dat ik besteld had niet paste en ongelijk was qua mouwlengte. Ik moest telkens lang wacht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief goede en mooie producten! Ik word helemaal blij van alle mooie kleuren, combinaties en vrolijke printjes! Zelf in het bezit van een leuke reversible tas en een laptop hoes! Beide top item... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie en service. Ik had een gaatje in het gilet die ik had gekregen waar snel reactie en actie op ondernomen werd. De nieuwe werd binnen een dag opgestuurd. Erg tevreden! Ook heel blij m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee schitterende bodywarmers mogen ontvangen, heerlijk! Echt verliefd op!!!! Ook prachtig verpakt, echt een Kadootje om uit te pakken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

27 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

23 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jasje precies zo als op de afbeelding

Jasje precies zo als op de afbeelding, mooie kleuren, perfect qua maat. Snel geleverd, mooi ingepakt. Heel blij mee!

17 de setembro de 2025

Resposta da Vivre Atelier

Ontzettend bedankt voor je positieve review Mireille. En natuurlijk bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop🤎

Een kadootje!

16 de setembro de 2025

Resposta da Vivre Atelier

Hi Aline, wat leuk dat je zo positief bent over Vivre. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je bodywarmers🤎

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg blij met mijn nieuwe items

Heel erg blij met mijn nieuwe items! Het ziet er heel mooi uit! :)

4 de agosto de 2025

Resposta da Vivre Atelier

Hi Demelza, heel erg bedankt voor je positieve reviews. Altijd een feestje om te zien jij onze items styled. Dankjewel🤎

Geweldige tas

Super mooie tas ontvangen! Het begint al bij het leuke pakketje, je ziet meteen waar de tas vandaan komt en wie hem heeft gemaakt. Niet alleen het verhaal is mooi, maar de tas is ook goed van kwaliteit en is multifunctioneel. Heel blij mee!

14 de julho de 2025

Resposta da Vivre Atelier

Hi Nanda, wat leuk dat je zo positief bent over Vivre. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je mooie tas🤎

Kwaliteit!

Zo leuk verpakt, heel kwalitatief en snel verzonden, blijft ook heel mooi 👏🏼

6 de junho de 2025

Resposta da Vivre Atelier

Dankjewel voor je positieve review. En bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop 🤎

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet klantvriendelijk

Onlangs een tas besteld bij Vivre Atelier. De kleuren van de tas kwamen niet overeen met de foto’s; veel minder fel/valer. Dit aangegeven via de mail. Helaas moet ik de tas op eigen kosten retour sturen, terwijl de foto’s niet overeen komen…

16 de maio de 2025

Resposta da Vivre Atelier

Hi Mandy, wat vervelend om dit hier terug te lezen. Omdat je natuurlijk al via de klantenservice hier contact over hebt gehad. Normaal gesproken krijgen wij alleen maar terug van onze klanten dat de producten juist overeenkomen met de foto, ook bij deze specifieke tas, en daarom is er destijds besloten om niet in te gaan op jou retourverzoek.

Onder andere omdat wij onnodig transport niet aanmoedigen en het maken van bewuste aankopen wel.

Hopelijk heb je alsnog wel veel plezier van de tas🤎

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.