Vogelhuisjestore Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering na hun vakantie en de vogeltjes zijn er blij mee en ik heb heerlijk uitzicht op de vogeltjes daardoor. En ook nog eens korting als je in hun vakantie bestelde, top service toch e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig op de hoogte gehouden over de levering. De huisjes waren netjes verpakt. Goede kwaliteit huisjes. Dus heel tevreden!!

Classificada 4 em 5 estrelas

Wat ontbrak was een aanbeveling voor beste zaaiperiode. Via Google kreeg ik tegengestelde adviezen afhankelijk van de plantensoort: in het najaar of juist in het voorjaar.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gisteren vóór 17u besteld, een dag (in de namiddag) later aan huis geleverd. Helaas bij pindakaashouder zonnebloem (ondanks goed verpakt met dikke bubbelplastiek), paar kleine brokjes af, maar is geen... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

762 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 44% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

73 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Niets ontvangen

Update: het bedrijf voelt zich kennelijk erg aangevallen door mijn review: Ondanks dat ik de schuld nergens leg: ik geef slechts aan dat mijn pakket nooit is ontvangen, staat hier deze reactie onder. Ik krijg van het bedrijf zelf een oproep om hier een review te plaatsen en vervolgens krijg ik de volgende ochtend een mail dat het 'erg jammer is dat ik gelijk een slechte beoordeling plaats over het weekend'... Ik ben zelf verkoper en als ik zulke mails naar mijn klanten zou sturen, mag ik direct mijn bureau leeg maken! Nee, voor mij nooit weer bij deze firma. Wel super snel (binnen 2 dagen) het geld terug trouwens, dat dan weer wel. Door de mail die ik kreeg na het plaatsen van een review nu de beoordeling op 1 ster gezet.

Helaas is de bestelling nooit aangekomen. Ruim optijd besteld, zou de volgende dag in huis zijn. In de track en trace staat alleen maar dat er iets is aangemeld, maar geen pakket is ontvangen. Meerdere malen contact gezocht maar telefonisch erg slecht bereikbaar. Kooprijk zegt dat er wel iets is verstuurd, maar eind van het verhaal niets ontvangen. Gelukkig is er een nette klantenservice en wordt mijn geld teruggestort (nog niet binnen) dus daarom 2 sterren.

13 de maio de 2024

Resposta da Vogelhuisjestore

Uw bestelling is op tijd verzonden. Helaas heeft DPD vertraging gehad met uw pakket. Hier kunnen wij ook niks aan doen helaas. De betaling is inmiddels terug betaald.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niks bestellen voor 20.00 morgen in huis!

Er staat voor 16.00 besteld morgen in huis heb 6 dagen moeten wachten op mijn vogelhuisje. Jammer was een kado voor moederdag! En als je dan een mail stuurt zeggen ze gewoon er staat nergens dat we de volgende dag bezorgen.

10 de maio de 2024

Resposta da Vogelhuisjestore

Ik zie dat uw bestelling netjes op tijd verzonden is. Helaas had de vervoerder vertraging met uw pakket waardoor het later aangekomen is. Wij vinden dit erg vervelend maar kunnen hier niks aan doen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Een hele nare en slechte ervaring …

Een hele nare en slechte ervaring gehad. Ze hadden mij het verkeerde product opgestuurd na mailen en bellen niet bereid om mee te werken. De man aan de telefoon vriendelijk maar de vrouw van de mail super onvriendelijk!! GELUKKIG een escalatie bij Paypal GESTART en deze hebben het opgelost na 2 maanden om dat vogelhuisje NIET meewerkte dus nu heb ik mijn 51 € terug zoals het van in het begin zou moeten zijn. Heel jammer dat er nog ze een winkels bestaan die mensen hun EIGEN GELD niet willen terug geven als de verkoper IN fout is. 23/04 beste nog liegen ook dat ik bij u niet besteld heb mijn bestel nr 02024-1889 ge moest door de grond zakken van schaamte dat zo een mensen bestaan onbegrijpelijk!!!

18 de fevereiro de 2024

Resposta da Vogelhuisjestore

Wij kunnen uw gegevens niet terugvinden in ons systeem. Het lijkt dat u ergens anders een bestelling geplaatst heeft.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tot nu toe heb ik het product niet…

Tot nu toe heb ik het product niet ontvangen. DPD , de minst goede bezorgdienst heeft het pakket bij een afhaalpunt afgegeven, met de leugen dat er niemand thuis was. Na contact met Vogelhuisjestore kreeg ik te horen dat ik zelf contact met DPD moest opnemen. Nee, ik hoef dit product niet meer, het zal terug gestuurd worden naar vogelhuisjestore, en dan maar zien hoe snel ik mij geld terug gestort krijg.

2 de março de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Versand mangelhaft.

- Laut vogelhauser:de/pages/verzendinformatie ist der Versand nach Deutschland bei einem Warenwert über 75,- EUR frei. Der Warenwert der Bestellung lag bei 160,- EUR. Trotzdem werden 6,95 EUR Versandkosten berechnet.
- Die Versandverpackung ist minderwertig und nicht bruchsicher. Kartonage teilweise beschädigt sodass der Inhalt entnommen werden konnte.

1 de fevereiro de 2024