Van A tot Z goed geregeld!
Ik wist in het begin niet goed waar ik op moest letten en wat ik precies nodig had. Volthuis heeft dit samen met mij helemaal uitgezocht. Geen druk om iets aan te schaffen, maar vooral goed informeren en inzicht geven in de mogelijkheden. Ook toen ik toch twijfelde over een andere oplossing, werd er naar mij geluisterd en met mij meegedacht.
Nadat ik de keuze had gemaakt om met Volthuis in zee te gaan, werd ik van A tot Z meegenomen in het hele proces. Ook daarbij werd goed geluisterd naar wat ik als klant graag wilde.
De installatie werd uitgevoerd door Steve en hij verdient echt een groot compliment! Hij heeft ervoor gezorgd dat de batterij heel netjes, precies op de plek kwam waar ik hem wilde hebben. Alles is met veel zorg en aandacht uitgevoerd.
Ook de communicatie met Volthuis heb ik als erg prettig ervaren. Ze reageren snel, denken mee en konden bovendien snel leveren.
Kortom: waar Volthuis voor zegt te staan, hebben ze bij mij ook echt waargemaakt. Ik ben erg tevreden over het hele traject, van het eerste contact tot en met de installatie!