Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorig jaar een bimas bakfiets besteld. Goeie stevige bakfiets tegen een scherpe prijs. Werd rijklaar thuis afgeleverd, ontzettend fijn! Helaas wat problemen door vocht in de bankjes van de fiets... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij kregen de fietsen en hadden direct problemen met de banden echter was het een menselijke fout, banden te hard opgepompt door de medewerkers die de fiets rijklaar maken. Enorm tevreden over de man... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Als fietsenzaak waarschijnlijk een goede doch als DHL afhaalpunt een dikke min. gister om mijn pakket daar , kreeg boodschap dat het er niet was, kort erna terug , zelfde boodschap, verzocht om beter... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas

Welkom bij Voordeelfiets.nl: Jouw Online Fietsspecialist! Voordeelfiets.nl is dé webshop voor iedereen die op zoek is naar een fiets van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt voor ieder wat wils: van comfortabele stadsfietsen en robuuste mountainbikes tot elektrische fietsen, kinderfietsen en zelfs elektrische bakfietsen. We bieden niet alleen fietsen, maar ook een breed scala aan accessoires om jouw fiets compleet te maken, zoals fietstassen, sloten en kinderzitjes. Wat je ook zoekt, bij Voordeelfiets.nl vind je het! Voordeelfiets.nl maakt kwaliteit betaalbaar! Bij Voordeelfiets.nl geloven we dat kwaliteit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we een ruim aanbod fietsen en accessoires die niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, maar ook betaalbaar. Zo kun je zonder zorgen genieten van een betrouwbare fiets die jarenlang meegaat. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, met de kinderen een tochtje maakt of de natuur in trekt met een mountainbike, wij hebben de perfecte fiets voor jou – en dat zonder je budget te overschrijden. Ruime Keuze en Gegarandeerde Kwaliteit Onze collectie is breed, maar elk product is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We werken samen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun betrouwbaarheid en innovatie. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een fiets of accessoire die voldoet aan de hoogste normen en die past bij jouw persoonlijke behoeften. Gratis Levering vanaf € 49,95 en Uitstekende Service Bij Voordeelfiets.nl profiteer je van gratis levering bij bestellingen vanaf € 49,95, zodat je jouw nieuwe fiets of accessoire zonder extra kosten thuisbezorgd krijgt. Bovendien staan we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren. Ons team van fietsexperts helpt je graag bij het maken van de juiste keuze, of je nu specifieke wensen hebt of gewoon wat advies nodig hebt. Voor persoonlijk advies kun je ons bereiken via e-mail op info@voordeelfiets.nl of telefonisch op 085 - 401 68 04. Bestel Vandaag en Ervaar het Voordeel van Voordeelfiets.nl. Kies voor kwaliteit, betaalbaarheid en gemak bij Voordeelfiets.nl. Ontdek onze webshop, vind jouw ideale fiets en ervaar het plezier van fietsen zonder concessies. Bij Voordeelfiets.nl maken we fietsen niet alleen bereikbaar, maar ook voordelig voor iedereen. Webshop en echte winkel Welkom bij Voordeelfiets.nl in Berltsum! Onze fysieke winkel van ruim 700 m² aan de Hôfsleane 65A biedt een breed assortiment fietsen en accessoires voor het hele gezin. Van kinderfietsen en stadsfietsen tot robuuste mountainbikes en vele elektrische fietsen; bij Voordeelfiets.nl vindt u altijd de juiste fiets voor een scherpe prijs. Onze collectie omvat ook elektrische bakfietsen en een ruime keuze aan onderdelen en accessoires, zodat u alles voor uw fiets in één winkel kunt vinden. Bij Voordeelfiets.nl staat vakmanschap voorop. Ons team van ervaren medewerkers helpt u graag bij het vinden van de fiets die aansluit op uw wensen én budget. Wij begrijpen dat kwaliteit belangrijk is en daarom werken we uitsluitend met gerenommeerde merken. Onze scherpe prijzen maken het bovendien mogelijk om een kwalitatief goede fiets te kopen voor een betaalbare prijs. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs hebben ervaring met fietsen van alle merken en zorgen ervoor dat uw fiets altijd in topconditie blijft. Of u nu een kleine reparatie of een uitgebreide onderhoudsbeurt nodig heeft, ons vakkundige team staat voor u klaar.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

30 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Super vriendelijk personeel, minder goede fiets

Super vriendelijk personeel. Helaas minder goede ervaring met mijn elektrische fiets. Eind vorig jaar een fiets aangeschaft en vanaf het begin al veel kuren gehad. Soms was ik mijn fiets 3 tot 4 weken kwijt. De problemen werden steeds verholpen, maar elke keer ging het toch weer mis. Een half jaar heeft de fiets het nu goed gegaan, maar nu is de trapsensor alweer kapot. Ik laat het nu maar maken bij een andere partij in de hoop dat het nu goed blijft.

3 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb hier twee vouwfietsen gekocht van het merk altec, type Cunda 3v kleur zwart. Bestelling was met 85% afmontering, en keurig compleet geleverd op mijn adres. Bij 1 van de vouwfietsen was de achterband door een productiefout stuk gegaan. Er zat een weeffout in de webbing, waardoor de binnenband door de buitenband schuurde. Dit telefonisch overlegd met de leverancier, en volledig vergoed gekregen. top service, en vriendelijk personeel! De fietsen voldoen prima.

3 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week een bakfiets besteld en…

Vorige week een bakfiets besteld en binnen 2 dagen thuis geleverd. Netjes contact gehad via de mail waarin ze ons zelfs de optie gaven om voor een andere betere bakfiets te kiezen voor dezelfde prijs.

Toen er vandaag even wat mee leek te zijn en ik hier over gemaild had kreeg ik binnen 5 minuten een reactie… super!! Ontzettend tevreden en blij met de service en de bakfiets. Bedankt voordeelfiets, het is altijd toch een beetje spannend om zo’n grote aankoop te doen bij een winkel die je niet kent maar ik zou jullie zeker bij anderen aanraden!

2 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Trage service bij 3e partij, wel zeer vriendelijk personeel!

Vorig jaar juni heb ik een Popalfiets ontvangen van Voordeelfiets.nl. De hele zomer heeft deze fiets goed gefunctioneerd. In december kreeg de fiets echter kuren met de motor. De fiets is toen opgehaald om gerepareerd te worden. Er werd toen vermeld dat dit enkele dagen zou duren. Dit duurde 3 weken. I.v.m. kerst en oud-en-nieuw heb ik hier toen geen probleem van gemaakt.
8 januari had ik uiteindelijk mijn fiets terug. Helaas kreeg de fiets weer kuren op 15 januari. Uiteindelijk is mijn fiets 10 weken en 4 dagen weg geweest. Op basis van een review is er contact geweest voor compensatie. Daarnaast heeft Voordeelfiets een leenfiets aangeschaft om in het vervolg wel een leenfiets aan te kunnen bieden.

29 de março de 2024

topservice!

We hadden een slot gekocht, die niet goed werkte. Toen ik Voordeelfiets mailde voor een tip, lieten ze meteen weten een nieuwe te gaan verzenden. Binnen 2 dagen inderdaad een nieuw slot plus een flesje olie ontvangen, super netjes wat een top service! Bedankt! Mvgr Paulina

23 de outubro de 2023

In 1 woord: SUPER!

De beste service die ik ooit gehad heb.
De bakfiets eind mei gekocht, prettige communicatie en alles was zeer duidelijk.
Helaas brak er gister een schroef van mijn zadel af. Mijn eigen fietsenmaker loste dit op en ik nam met voordeelfiets contact op. Zij hebben het direct opgepakt. Mijn reparatie bedrag is dezelfde dag terug gestort op mijn rekening en vandaag ontving ik een prachtige bos bloemen van voordeelfiets ter excuus van de afgebroken schroef. (Dit was niet hun fout, er zat een fabrieksfout in de schroef) wat een goede service! Wij gaan hier zeker nog een keer een fiets kopen. Ik raad deze zaak 100% aan!

12 de julho de 2023

100% service!!

Wat een fijne service heeft voordeelfiets.nl. Helaas dat DHL zo vreselijk slecht in hun communicatie was, waardoor 2x een fiets beschadigd is geraakt door transport en 1x kwijt geraakt is tijdens het sorteren. Telkens stuurde voordeelfiets.nl direct een nieuwe fiets toe als bleek dat de fiets niet bij mij zou aankomen en nog ergens bij DHL was. Super fijn en dit gaf mij absoluut een goed gevoel. Alle credits voor deze online fietsenzaak!

4 de julho de 2023

Perfecte service

Mijn vader op leeftijd heeft hier een fiets gekocht. Het is een mooie en stevige fiets, tegen een goede prijs met uitstekende service! Hij kreeg de batterij er niet uit en ze zijn dat snel komen verhelpen, helemaal van Leeuwarden -waar de fysieke winkel zit- naar Twente, zonder kosten! En hij kreeg er ook nog een slot wat ze nog hadden liggen bij. Mijn vader is helemaal happy met zijn fiets.

31 de agosto de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.