Vrouwen met pit Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rustige plaats, vriendelijke rustige persoon. Niks moet alles mag. Los schilderen focus op loslaten en laten gaan bij schilderen. super tof . Go with the flow. Alle materiaal is voorhandig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Proficiat Donna, De las is goed gelopen dankzij uw goede voorbereiding. De jongeren waren heel blij met het resultaten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel fijne creatieve ervaring. Goede ontvangst en heel aangename sfeer. Soms wat improvisatie, zou iets duidelijker mogen wat betreft te gebruiken hoeveelheden van bepaalde producten. Zeker voor begin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Artes manuais
  2. Estúdio de arte
  3. Loja de materiais artísticos
  4. Artista
  5. Artesanato
  6. Escola de artesanato

Wij begeleiden vrouwen op een creatieve manier het beste uit zichzelf te halen met creatieve workshops en individuele begeleidingstrajecten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

62 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geweldige dag

Geweldige dag. Mooi weer, dus hebben we buiten gewerkt. Deskundige uitleg over de te gebruiken materialen (powertex ed). Daarna mag je volledig zelf je gang gaan, heerlijk! Resultaat: 4 deelneemsters, 4 verschillende werken. In de voormiddag 2 kleinere werken gemaakt om de materialen te leren kennen, in de namiddag een groter stuk, dus had je al voeling en wist je wat de materialen gingen doen. Niet te vergeten de lunch, heel verzorgd en vers!

3 de maio de 2025

Rustige plaats

Rustige plaats, vriendelijke rustige persoon.

22 de abril de 2025

Snel in orde

19 de dezembro de 2024

Fijn te lezen Marianne!
Leuk dat je al jaren een tevren klant bent en de tijd neemt om naar onze activiteiten komen.

Leerzaam en duidelijk

Wat betreft de pouring atelier cursus, ben ik heel tevreden.kijk regelmatig even terug, zelf ben ik nog niet begonnen, maar ik heb er alle vertrouwen in, dat, wanneer ik daadwerkelijk begin, het ook gaat lukken, dankzij de duidelijke uitleg van Diana.

25 de setembro de 2024

Resposta da Vrouwen met pit

Fijn dat je al tevreden bent met de pouring lessen;
Ga het zo snel mogelijk ook toepassen voor het beste resultaat.
En heb vooral veel plezier .
Veel succes!

Goede duidelijke uitleg

Goede duidelijke uitleg
Warm onthaal
Veel keuzemogelijkheden

15 de setembro de 2024

Resposta da Vrouwen met pit

Dankjewel voor je psitieve review.
Veel creatief plezier!

eerste aquarel

prima georganiseerd- ieder heeft zijn/haar spullen om te werken- kleine groep-alles wordt voorgedaan en loop je vast dan krijg je hulp van Donna-fijn dat je ook bij anderen eens kan kijken- leuk dat je je werkje mee mag nemen-tijdens de pauze was er super lekkere cake door Donna gebakken.

16 de julho de 2024

Resposta da Vrouwen met pit

Fijn dat je zo tevreden bent en het met anderen deelt. dankjewel!
Hartelijke groeten, Donna

Ontspannende, liefdevolle les

Donna is een lieve geduldige begrijpende vrouw. Ze geeft duidelijke uitleg en een helpende hand indie nodig !

17 de julho de 2024

Resposta da Vrouwen met pit

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Geniet van jouw creatiueve momenten!

Telkens een hartelijk onthaal

Telkens een hartelijk onthaal!
Donna inspireert en bemoedigt wat voor mij belangrijk was omdat het mijn allereerste ervaring was met schilderen.

2 de abril de 2024

Resposta da Vrouwen met pit

Bedankt voor je leuke review. Leuk om jou in de les te hebben mogen ontvangen.
Geniet van het schilderen en graag tot een volgende gelegenheid.

Heel fijne mensen

Heel fijne mensen! Ik volg er al jaren workshops en cursussen en ben er zeer tevreden over! Steeds met een blij en goed gevoel naar huis!💖🥰🩷

25 de março de 2024

Resposta da Vrouwen met pit

Bedankt voor je positieve reactie!
zo fijn dat je al jaren regelmatig met veel plezier naar het atelier van Vrouwen met PIT komt.
Telkens brengt het weer wat anders voor je en kan je het meenemen op jouw pad. 😍

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.