Vrouwen met pit Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige dag. Mooi weer, dus hebben we buiten gewerkt. Deskundige uitleg over de te gebruiken materialen (powertex ed). Daarna mag je volledig zelf je gang gaan, heerlijk! Resultaat: 4 deelneemsters,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rustige plaats, vriendelijke rustige persoon. Niks moet alles mag. Los schilderen focus op loslaten en laten gaan bij schilderen. super tof . Go with the flow. Alle materiaal is voorhandig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Proficiat Donna, De las is goed gelopen dankzij uw goede voorbereiding. De jongeren waren heel blij met het resultaten.

Informações sobre a empresa

1. Artes manuais
  2. Estúdio de arte
  3. Loja de materiais artísticos
  4. Artista
  5. Artesanato
  6. Escola de artesanato

Wij begeleiden vrouwen op een creatieve manier het beste uit zichzelf te halen met creatieve workshops en individuele begeleidingstrajecten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

62 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

leuke interessante cursus

leuke interessante cursus en goede begeleiding

13 de dezembro de 2023

Resposta da Vrouwen met pit

Bedankt voor je positieve reactie Anita;.Fijn om te zien hoe je met de lessen bezig bent.

Groetjes, Donna

Super leuk

Super leuk, heel authentiek en daarmee zo waardevol. Donna doet dat geweldig, met veel respect voor ieders eigenheid

2 de novembro de 2023

Resposta da Vrouwen met pit

Wat leuk te lezen dat je de lessen en hoe ik ze presenteer weet te waarderen; Super dat je ook zo enthousiast mee hebt gedaan en er zelfs een vervolg aan plakt met het abonnenmet op het online atelier Durf te doen.
Geniet ervan Sarah!

Classificada 5 em 5 estrelas

Weer veel bijgeleerd en terug bij…

Weer veel bijgeleerd en terug bij mezelf stilgestaan

2 de novembro de 2023

Resposta da Vrouwen met pit

Bedankt vor je positieve review.
Ik hoop dat je nu de draad weer kunt op pakken en creativiteit toevoegd aan je dagelijkse routine Lisa.
veel succes met al jouw bezigheden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Als je nog nooit geschilderd hebt en er…

Als je nog nooit geschilderd hebt en er ligt een wit blad voor je zijn de lessen een uitstekend hulpmiddel....

6 de novembro de 2023

Resposta da Vrouwen met pit

Bedankt voor je positieve reactie en leuk dat je ook mee hebt gedaan. Veel succes op jouw creatieve pad.

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet twijfelen! De moeite waard!

Ik heb de cursus Schilder je Blij gekocht. Inmiddels de eerste les gedaan en het is bijzonder leuk, leerzaam en ontspannend. Ik ben benieuwd wat er nog komen gaat. Ook heb ik via de website zelf leuke blogs gevonden. Aanrader!

19 de setembro de 2023

Resposta da Vrouwen met pit

Fijn te lezen dat het bevalt.
Nog veel schilder-plezier!

mooie lessen

Leuke leerzame lessen die op een heel vriendelijke gegeven worden en allemaal ondersteund door een video .Ik word er blij van.

8 de novembro de 2022

Teambuilding

Een aanrader voor iedereen! Jong of oud, creatief of niet, iedereen kan dit én geniet ervan! De meest kritische collega's stonden versteld van zichzelf en genoten van de rust die het hen bracht.

Donna, de lesgeefster, zorgde dat iedereen zich comfortabel voelde én met een tof eigen werk naar huis ging. Bovendien maakten we ook nog een leuk teamwerk als mooie herinnering aan deze fijne teambuilding!

26 de outubro de 2022

Resposta da Vrouwen met pit

Fijn te lezen dat het schilderen in groep jullie is bevallen.

Jullie waren een super fijne groep om een teambuilding mee te doen. Jullie waren zo gemotiveerd en met veel plezier bezig!
Nog veel plezier met jullie kunstwerken.

Heel fijne creatieve ervaring

Heel fijne creatieve ervaring. Goede ontvangst en heel aangename sfeer. Soms wat improvisatie, zou iets duidelijker mogen wat betreft te gebruiken hoeveelheden van bepaalde producten. Zeker voor beginners. Donna heeft wel heel veel geduld en ze respecteert iedere persoonlijkheid. Heel positief en heel prettig!

9 de julho de 2022

Resposta da Vrouwen met pit

Leuk dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad Brenda. Na de les heb je normaal de hele lesuitweking ontvangen met daarin haarfijn uitgelegd hoeveel je telkens nodig hebt. Mocht dit niet zo zijn dan mag je mij gerust even mailen en natuurlijk mag je telkens al je vragen blijven stellen wanneer iets niet duidelijk is.
Je kunt mij bereiken via donna@vouwenmetpit.com
Ik wens je nog veel ceatief plezier!

Donna

Fijne cursus

Fijne cursus ! Héél duidelijk uitgelegd door een dame met pit !
Een aanrader voor iedereen die graag creatief bezig is.

9 de abril de 2022

Resposta da Vrouwen met pit

Bedankt voor je enthousiasme Viviane!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.