Vvskomplett AS Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

mest useriøse firma jeg har vært borti på lang tid! bestilling med produkt på lager med antatt levering 1-3 dager. bestilt 8 juni 2026. pr 21 september og utallige telefoner til kundeservice har... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Likte at returprosessen gikk fint, unntatt at jeg måtte purre på for å få kansellert trekk av summen for varen. Litt unødvendig at jeg fikk feil produkt og tilbakemelding om at dette (kjøkkenviftefil... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Serice har blitt for dårlig. Jeg har bestilt her før uten problemer. Men nå har jeg en ordre som jeg ventet på i 4 uker. Det er ikke noe kommunikasjon fra VVS Komplett. Ordre #400091951 er besti... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para casas de banho

Informação fornecida por diversas fontes externas

Den komplette VVS nettbutikken

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

122 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Lang leveringstid, en måned.

Varene skulle ankomme etter 3-4 dager. Men det gikk en måned..
Ingen info vedr forsinkelsen, før jeg etterlyste de etter 22 dager. Så ble de sendt til feil by, og det gikk ytterligere en drøy uke.

5 de outubro de 2025

Forferdelig lang leveringstid

Forferdelig lang leveringstid, varen kom skadet og reklamasjonen ble dårlig fulgt opp… ingen tilbakemelding fra dem når det gjelder tidspunkt for levering av ny vare. Måtte purre flere ganger,,, noe som burde vært ivaretatt av vvs komplett.
Skulle vært mulig å gi null stjerner!!

27 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Fikk tilbud om å kjøpt en returnert…

Fikk tilbud om å kjøpt en returnert vare, kun esken som manglet. Fint tenkte jeg, fikk bedre pris å det gikk fortere.
Den hadde vart montert og manglet utstyr (skader på varen i tillegg) . Så styr unna B-varer. Venter fortsatt på delen og informasjon.

23 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice og rask levering

Jeg bestilte en oppvaskkum og bestillingen ble raskt mottatt og behandlet. Etter bestilling hadde jeg et spørsmål, så jeg kontaktet kundeservice. Fikk raskt svar samme dag. Så utmerket kundeservice. Pakken kom som avtalt og var hel og fin da jeg fikk den.

9 de dezembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 2 em 5 estrelas

Denne bestillingen gikk bare skeis for…

Denne bestillingen gikk bare skeis for VvsK.
Enkelte varer hadde de ikke, og ikke fikk jeg varer når etterspurte dem, og når jeg kontaktet dem for 3 gang så ble varene sendt. Det er desverre litt tynn service. Bestiller varer i september og får de levert i desember så er 2 stjerner maks. Men det ble nå levert til slutt.

10 de setembro de 2025

Elendig kommunikasjon, utrolig treigt

Bestilte vask og blandebatteri i starten av september, har fortsatt ikke kommet. Treige på å besvare henvendelser, og har ikke kommet med noen oppdatering til meg som kunde utenom når jeg har mast gjentatte ganger.

9 de setembro de 2025

0 service

0 service. Fakturering med påfølgende innkreving utenpå ha verken levert varer eller varslet forsinkelse…

21 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig informasjon og treg oppfølging

Dårlig informasjon, tok 2 måneder fra bestilling og etter 2 måneder ringte jeg, da tok de telefonen og kunne på magisk vis sende ut samme dagen. Endte opp med å finne bedre løsning og kansellerte bestilling, deretter måtte jeg ringe opp igjen etter 1 måned til fordi pengene ikke ble sendt ut.

18 de agosto de 2025

Lang leveringstid

2-4 uker forventet levering ble til 9 uker.
Uten oppfølging om at det er forsinket.
Etter noen henvendelser ble det til slutt sendt fra lager.
De har en vei å gå med tanke på service

17 de agosto de 2025

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais