Vvskomplett AS Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

mest useriøse firma jeg har vært borti på lang tid! bestilling med produkt på lager med antatt levering 1-3 dager. bestilt 8 juni 2026. pr 21 september og utallige telefoner til kundeservice har... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Likte at returprosessen gikk fint, unntatt at jeg måtte purre på for å få kansellert trekk av summen for varen. Litt unødvendig at jeg fikk feil produkt og tilbakemelding om at dette (kjøkkenviftefil... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Serice har blitt for dårlig. Jeg har bestilt her før uten problemer. Men nå har jeg en ordre som jeg ventet på i 4 uker. Det er ikke noe kommunikasjon fra VVS Komplett. Ordre #400091951 er besti... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para casas de banho

Informação fornecida por diversas fontes externas

Den komplette VVS nettbutikken

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

122 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Grei returprosess, stort sett

Litt unødvendig at jeg fikk feil produkt og tilbakemelding om at dette (kjøkkenviftefilteret) var den eneste typen som var å få til den ventilatoren. Det viste seg å ikke stemme, for et anna selskap hadde den sorten jeg trengte.

8 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Full betaling og ingen varer

Har ennå ikke mottatt min ordre som ble bestilt i August!
Men betalt det skal dem ha....

7 de agosto de 2025

Hei Rune,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi beklager virkelig forsinkelsen og feilen som oppsto hos underleverandørens sentrallager. Vi kommuniserte om dette på mail. Dette er selvsagt ikke slik det skal være.
Vi har vært i kontakt med deg på e-post i dag og kreditert ordren i sin helhet. Vi setter pris på tålmodigheten din, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mottatt vare tok mange uker før sendt

Mottatt vare tok mange uker før sendt. Når det kom var ikke leveransen komplett . Jeg måtte selv kontakte leverandøren som opplyste VVSKomplett om hvilke deler som skal bestilles. Har fremdeles ikke mottatt nye deler og får ingen opplysninger eller svar på e-post. VELDIG dårlig kundebehandling, dessverre

29 de julho de 2025

Hei,

Takk for tilbakemelding. Vi beklager så mye for den lange leveringstiden og for at du har opplevd frustrasjon underveis. Dette er dessverre bestillingsvarer som produseres på fabrikk, og leveringstiden har derfor vært betydelig lengre enn normalt.

Etter å ha vært i dialog med leverandøren, viste det seg at det kun ble bestilt én av de to delene som ble anbefalt til deg. Den delen du bestilte hos oss var korrekt registrert og sendt videre til produksjon, men den andre nødvendige delen ble ikke bestilt.

Vi forstår godt at dette har skapt misforståelser, men selve bestillingen hos oss ble gjort i tråd med det du la inn i nettbutikken. Når vi ble gjort oppmerksom på mangelen, tok vi umiddelbart kontakt med leverandøren og har purret på denne leveransen flere ganger fra dem. Den manglende delen er bestilt og skal sendes fra leverandøren så snart som mulig.

Vi beklager virkelig ventetiden og ulempene dette har medført, og vi gjør vårt beste for å følge opp saken til du har mottatt alt du trenger.

Leveringsutfordringar

Eg skulle ønske eg fekk tilbakemelding ved bestilling, om feks varen ville bli levert umiddelbart eller ca stipulert tid.
Ved levering mangla det rett antal varer som gjorde at arbeidet mitt stoppa opp i eit par veker.

30 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hei dårlig butikk sende tilbake…

Hei Ambefaler ikke!!Dårlig butikk!! Sendte tilbake ventilator som var ikke engan utpaket og ikke fikk tilbake penger på konto. Skrivet menge e-mail til dem, og de svarer ikke på telefon👇1 månad!!

21 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Hei,

Takk for tilbakemelding Ewa.

Vi har vært i dialog flere ganger angående din retur både på mail og telefon.
Dette ble sendt tilbake fra deg til leverandøren uten opprettet retursak. Det er dessverre ofte noe behandlingstid på returer som skal registreres inn på lager og kreditnota opprettes hos leverandøren.
Beklager tiden dette har tatt. Dette informerte vi også om på mail.
Vi fikk bekreftet i dag kreditering fra leverandøren og din ordre krediteres da videre.
Mail er sendt til deg på dette.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais