Jeg skulle have lavet sos fejl i min id3 som startede for ca 6 mdr siden. Jeg har stadig intet hørt fra dem efter de havde bilen inde til tjek og hvergang jeg beder om en opringning siger de at de ven... Ver mais
A empresa respondeu
Køb ALDRIG din bil herfra!!! Købte en ID.5 og fandt ud af, at de havde promoveret den med 21” fælge (den stod med 19” fælge) samt el- og fodbetjent bagklap (den var helt almindelig manuel). De vil... Ver mais
A empresa respondeu
Min ID.4 havde lige rundet 2 år, og så kunne hverken 12V batteri eller dørlås i venstre side mere... Rigtig træls, men fin service og kulance fra Semler - begge dele skiftet samme dag og alt virker... Ver mais
A empresa respondeu
Volkswagen Odense er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Middelfartvej 50, 5200, Odense, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Har købt en brugt Vw Polo hos Semler Odense.
Stor respekt til Abdullah for en rigtig god behandling

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Vores familie har købt en VW ID.5 hos Volkswagen Odense, og i den forbindelse handlede vi med Jacob Ries, og det var en meget positiv oplevelse. Jacob Ries var dygtig til at oplyse os om alt det relevante ved bilen og selve købet, så det hele var nemt at sætte sig ind i. Vi kan kun anbefale at handle med Jacob Ries hos Volkswagen Odense, hvis du/i ønsker en Volkswagen ......

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Vi har købt en bil ved Jeppe, det var en god oplevelse, han lyttede til vores behov, fandt en god løsning, så en klar anbefaling af Jeppe og hans service og arbejde.-

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Har købt en ny Polo. Efter at have kørt i den en måneds tid, konstateres det at den trådløse opladning ikke kan bruges sammen med Apple CarPlay. Telefonen (og har forsøgt med 3 forskellige) bliver simpelthen så brandvarm, at den slår fra efter en halv times tid. Ringer og får en ledig tid 1,5 måned (!) senere. Her har værkstedet bilen i 5 timer, inden de ringer og fortæller, at det skal vi bare leve med. Alternativt kan vi trække en ledning om til bagsædet eller andet sted, hvor telefonen så kan lade. Eller vi kan placere en plade (som vi så selv må finde) mellem bil og telefon. Beder i stedet værkstedet slå QI pladen fra, så vi i det mindste kan have telefonen liggende med kabel i. Det nægter værkstedet. Dårlig behandling, dårlige undskyldinger og inkompentente forklaringer. Og ingen løsning på et åbenlyst problem, som vi selv skal gøre noget ved.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
En mindre skade skal ordnes hos VW Odense. Det meddeles samtidigt, at der er en aktion fra VW på en softwareopdatering, som skal foretages.
Reparation og SW-opdatering bliver lavet på aftalt tid, hvilket jo er rigtigt fint. Der er ikke yderligere informationer i forbindelse med arbejdet.
Det kan så konstateres, at SW opdateringen har brændt et modul af, som gør at det ikke er muligt at anvende bilens, ellers så lækre, udstyrspakker. Modulet er i restordre, og trods gentagne rykkere går ugerne.
Først efter en henvendelse til VW Danmark kommer der skred i sagerne. Bilen repareres på ny.
Der er dog nu gået mere end 10 uger hvor bilen har været uvirksom.
Eneste kommentar fra VW Danmark er at det er da dejligt at bilen er fuldt funktionsdygtigt.
10 uger uden en bil i funktion. TAK FOR KAFFE.
Efter trofast kunde hos VW-koncernen gennem mere end 30 år, slutter vores forhold her.
SKANDALØS KUNDEBEHANDLING.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Ikke foretag service hos dem!
Jeg fik foretaget service hos dem med et ønske om at tjekke bremserne. Bremserne var okay, men de anbefalede en rensning til ca 900kr. Det var fint med mig.
Efter vi afhentede bilen, svigtede bremserne på motorvejen, hvor min kone kom ud i en livsfarlig situation, hvor bremsen kunne trykkes helt i bund, uden effekt og en høj raslende lyd.
Ankommet på arbejdet, chokeret, får vi VW Vejhjælp til at hente bilen fra hendes arbejde med lovning på, at vi får en erstatningsbil, så hun kan komme hjem fra arbejde.
Bilen blev hentet, men erstatningsbilen udeblev, så min kone sad fast 40km væk og ikke kunne komme hjem.
Det var VW Odense der skulle stille bilen, ifølge VW Vejhjælp. Jeg ringer ind flere gange og bliver afvist gang på gang. Vi skulle bare komme og hente bilen igen… men hvordan, når de vores bil?!
At lave en livsfarlig fejl og derefter lade en være i stikken på trods af, at VW Vejhjælp har lovet en erstatningsbil, er skandaløst!
Jeg kan absolut ikke anbefale at foretage sin service hos VW Odense!

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Efter en knap så god købsoplevelse hos VW Odense og en efterfølgende bedømmelse her på trustpilot, blev jeg kontaktet af salgsafdelingen og de forsøgte at imødekomme min utilfredshed. Vi aftale en dato for indlevering af min bil. Den fik en kærlig hånd og da jeg hentede den igen, stod den super fint og helt som ny. Jeg er glad for, at vi fandt en løsning og at VW Odense, gjorde en ekstra indsats for, at jeg skulle blive tilfreds med bilen.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Købte en Polo hos jer, hvilket var en super god oplevelse og en utrolig behagelig sælger!

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Vi har lige købt en demobil hos jer og det spiller bare. Perfekt bil og køreglæden er i top. Tak til jer og ekstra stort tak og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Abdullah, som har fulgt os fra vi solgte den gamle bil til jer og fik nøglerne til den nye bil, med de ekstra ting vi ønskede os🤩🤩

Hejsa
1000 tak for hjælp med at se jeres lækre biler 🤗
Glæder mig til at skal prøve et par stykker 🏎🏎

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Rigtig god service i mobilen, glæder mig til at besøge jer

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Efter 40 min måtte vi selv ind i skoda afdelingen og finde en der kunne hjælpe os med den golf gte vi havde kigget på . Han vidste stort ingenting og vi skulle trække hvert ord ud af ham . Der var ingen lyst eller viden til at forklare om bilen . Vi får lov at prøve en tur som vi selv spørg om , hvor jeg efter turen spørg hvordan eldelen virker , han svare : der er vist ikke strøm på . Flot ! Vi bliver henvist til en af hans kollegaer ved jeres vw afdeling for at få viden omkring id 3 . Der var heller ikke nogen lyst til at forklare noget som helst om bilen medmindre vi selv spurgte om noget . Kan virkelig godt forstå i kun kan kæmpe jer op på 3 stjerner.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Magen til inkompetent værksted skal man lede længe efter! De tænker mere på at tjene og spare penge end at levere kvalitet og gøre deres arbejde ordentligt! Vores bil blev indleveret hos dem efter den blev påkørt, og den måtte tilbage adskillige gange og bl.a. lakeres om adskillige gange, fordi de ikke kunne finde ud af at gøre deres arbejde ordentlig og ikke ønskede at betale lånebil til os mere end aller højest nødvendigt. De gjorde mere skade på den bil end gavn. Nu har vi kastet håndklædet i ringen og solgt bilen til dem, og nu må den være deres problem.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Har tilbage i september 2021 købt en ny bil til levering i denne uge senest, tager idag kontakt til en af deres sælgere, som ikke kan sige mig hvornår jeg kan regne med at få den nye bil, virkelig dårlig service, de gider ikke engang orientere os, vi skal selv kontakte dem for så at få at vide, de ingenting ved.

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Jeg fik i maj serviceret min WV Golf hos VW, Odense. Jeg skrev nedenstående mail efter besøget, men har ikke modtaget svar, derfor dette opslag på Trustpilot
I forbindelse med bestilling af servicetilbuddet fik jeg at vide, at I har en hent og bring service. Dette tilbud tog jeg naturligvis imod med glæde midt i en travl hverdag.
Jeg modtager så om mandagen en SMS med besked om, at man glæder sig til at modtage min bil den næste dag kl. 7.30. Jeg ringer til jer samme dag for at sikre mig, at I rent faktisk kommer og henter bilen. Og 7.30 passer mig fint, da jeg senere skal på arbejde. Nå, den venlige medarbejder kan så fortælle, at ja, min bil bliver afhentet, men det kan ske i tidsrummet imellem kl. 8 og 11! Jeg gør så opmærksom på, at vi skal lave en aftale om, hvor jeg lægger nøglen, da jeg skal på arbejde. Aftalen bliver lavet, medarbejderen siger, at hun nok skal give besked til dem, der afhenter. Fint.
Jeg bliver så ringet op senere på formiddagen kl. 10.30, hvor jeg ikke har mulighed for at tage telefonen og får efterfølgende en SMS om, at de, der skal afhente bilen, står uden for min dør, og at der tilsyneladende ikke er nogen hjemme. Jeg får heldigvis kontakt lidt senere og medarbejderen fortæller, at han ikke har fået noget at vide om, at jeg ikke var hjemme, og hvor nøglen var placeret, Heldigvis udviser han fleksibilitet og bilen bliver afhentet. Så langt så godt.
Kl. 13.30 modtager jeg så endnu en SMS med en video, der viser det, der efter jeres anbefalinger skal laves ud over det aftalte serviceeftersyn, herunder et skift af tændrør til 1.900 kr. Jeg ringer til jer og taler med endnu en medarbejder, som, efter at jeg har spurgt til prisen på udskiftning af tændrør, meddeler, at han ikke lige kunne komme i kontakt med værkstedet, men at jeg ville blive ringet op snarest muligt. Jeg hører ikke noget.
Min bil bliver senere på dagen afleveret af en meget flink ung mand, som giver mig mappen med regningen og servicelisten.
Jeg må sige, at en pris på 1.900 kr. for at skifte 4 tændrør forekommer mig absurd dyrt. En pris pr. tændrør på 273,75 kr. pr. tændrør forekommer mig lige så absurd dyrt. De anbefalede tændrør til min bil (Bosch, dobbelt platin) koster hos T. Hansen 149 kr. hvilket gør jeres pris ca. 84 % dyrere! Min lokale mekaniker har fortalt mig, at det vel tager et kvarters tid at skifte tændrørene, så alt i alt vil det nok kunne gøres for mindre end det halve af jeres pris.
Så er det jo nemt nok at reklamere for et billigt serviceeftersyn til en bil der er ældre end 5 år. Gyngerne og karrusellerne.
Endelig kan jeg meddele, at der ikke er skrevet noget i servicehæftet, så jeg skal jo nok bruge tid og benzin på at køre ud til jer og få skrevet og stemplet i det. Jeg kunne jo også bare beholde den fine mappe, jeg har fået af jer, men der er vel en grund til, at bilen bliver leveret med et servicehæfte, det virker smart at kunne udfylde det, så det følger bilen.
Jeg aner naturligvis ikke, om I på nogen måde vil kompensere mig i forhold til ovenstående, men foreløbigt er det sandsynligvis sidste gang, jeg lader min bil servicere hos jer. Det her forløb og de her priser er dybt uacceptable
Jesper

Resposta da Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.